Şimdi Ara

19' samsung mu philips mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19" samsung 940bw almayı dusunuordum gecenlerde tekno sa ya yolum duştu inceledım fakat bana sankı bbıraz koyu geldi.yanı ekran dıgerlerıne gore daha karanık..philips in 19" bır modelı vardı onun rengi daha parlak.ve daha net? fıyat olarak fazla bı farkı yok.

karar veremedım philipsmi samsung mu? kullanan varsa tavsıyelerınızı beklıorum..görüntü kalıtesı ve estetık yonden?

• Philips'in hangi 19u? Onu da yazsaydın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavus78

Philips'in hangi 19u? Onu da yazsaydın.

19" samsung 940bw
  • samsung 940BW tavsiye edilir.
  • Eğer philipsin piksel garantili modeline baktıysan 190x6fb yada gelmişse 190x7fb dir.Bende x6yı kullanıyorum.Bence 940 bwyi düşünme.Çünkü wide alacaksan bi kere 19 dan büyük almalısın çünkü bayaa küçük oluyoı bi wide için.Ayrıca samsungun o modelinde ölü piksel garantisi yok.Ha benm için ölü piksel önemli diil sorun olmaz diosan sen bilirsin.Şunuda belirtmek istiyorum son araştırmalara göre benmde forumdan okuduum pazar payında 1.Philips 2.Samsungdur.Ben burda reklam yapmıorum düşüncelerimi sölüyorum.Pazar payının fazla olmasıda daha çok servis ağı ve destek demektir.Ama hakkaten bide philipsin baktıın modelinide söleseymişsin daha sağlıklı konuşurduk.
  • samsugu al derim tepkime süreside iyi güzel monitör,ufak bi sorun bizim dükkanda var bana küçük geldi widescreen alma derim git normalini al.
  • philips 190x7 al derim, sıfır hata garantiside var
  • arkadaşım sen imzamda taşıdığım ekranı al geri si boş yada 971 p al derim bide ikis çook güzel ekranlar haberin olsun hiç kaçırma deirm
  • samsung
  • 19 wide lar zaten 17 inchlerin yandan sünmüş hali. 4/3 bir 19un yanında 19 değilmiş gibi durması normal.
    Boy 17 ile aynı. Hatta, boydan, 4/3 bir 17 lcd 19 wide dan daha fazla görüntü sunuyor.
    Sözün özü 17den 19wide a geçişte, görüntüde büyüme sözkonusu değil. Yanlardan alan açılıyor.

Kolay gelsin...
  • 190x7fb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.