Bildirim
19' WIDE DVI'LI MONİTORLER
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Samsung 940BW öneririm arkadasım. -
Samsung hem tanınmış marka hemde çok güzel bir dizaynı var, görüntüsü de fena değil. Samsung940bw -
cevaplarınız için teşekkürler -
931bw -
940bw iyidir ama bulman çok zor haberin olsun stok problemi war... -
Fiyat-Performans Acisindan HANNS-G yi oneririm..Neden mi...
1) 250 300 YTL civari soyledigin monitor...
2) DVI cikisi var....ayrica birde hoparloru varmis..DVI cikisinin olmasi cok onemli..
3)wide scren ayrica kendi sitesine bakarsan bir cok odul almis..Yani bos bisey degil..
Bu fiyata alabilecegin en iyi secenek bence...
Ama gonlumde 1 tane monitor var oda BENQ FP94VW. super bence..Paran varsa tabiki... -
Yaklaşık 16 aydır Samsung 940BW kullanıyorum. Zamanında 380 YTL ye almıştım. Arkadaşların da söylediği gibi stok problemi var. Şu an hemen hemen çoğu ithalatçıda mevcut değil. Ancak şunu söylemeliyim gerçekten çok güzel görüntüsü var. Gerek özellikleri gerek tasarımı bambaşka. DVI olması ve driver cd siyle beraber gelen bir çok yazılımla inanılmaz özellikleri var. Kalitesini söylememe gerek yoktur heralde. Eğer imkanın varsa kesinlikle samsung öneririm -
gelen cevaplar için teşekkür ederim. bugün teknosadan LG 194WT aldım 339 ytl'ye ve yanında 10 ytllik hediye çeki verdiler. kutunun içinden DVI kablosu da çıkıyor. inşallah doğru tercih yapmışımdır. -
samsung 940 bw -
SAmsung 940bw diye bir monitör üretilmiyor artık dünyada, kafaları update etme zamanı... -
Nedense Philips yok bir kullanıcısı olarak önerebilirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: BaMKaN
SAmsung 940bw diye bir monitör üretilmiyor artık dünyada, kafaları update etme zamanı...
Bence üretilmeli. Şu an piyasadaki bir çok monitörlerden çok daha iyi bence. -
LG 194WT yi kulanmaya başladım. monitorde backlight biraz kendini hissettiriyor. LG nin sitesinden indirdiğim programla ekran ayarları yapılabiliyor. bence monitor çok güzel ve hoşuma gitti. siyah olanı daha güzel ve şık duruyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: yhae
LG 194WT yi kulanmaya başladım. monitorde backlight biraz kendini hissettiriyor. LG nin sitesinden indirdiğim programla ekran ayarları yapılabiliyor. bence monitor çok güzel ve hoşuma gitti. siyah olanı daha güzel ve şık duruyor.
evet ben de LG kullanmıştım ve backlight sorunu var. LG almana üzüldüm. teknik servisi berbattır. Fujitsu siemens servisi bakıyor. yani kendilerine ait bir servisleri bile yok. ayrıca bir sorum olacak. aldığınız LG ürünün arkasında made in endonesia mı yazıyor? yoksa hangi ülkede üretilmiş? -
alakasız olacak ama merak ettim benim monitörüm samsung 931 bw, malezya da üretilmiş? bu iyi mi kötü mü ? endonezya üretimleri mi daha iyi yoksa malezya üretimleri mi ? -
evet LG 194WT üretim yeri indenezya yazıyor. ayrıca şunu da belirteyim bütün internet sitelerinde ve LG nin kendi sitesinde kontras oranı 2000:1 olarak yazıyor ama benim aldığım monitorde 5000:1 yazıyor. hem monitorün üzerinde hem de kutusunda. merak ettim indenozya üretiminin bir espirisi var mı? -
SAMSUNG 932GW RENK KALİTESİ CANLILIK VE GERÇEKLİKTE HEPSİNE BASIYOR -
quote:
Orjinalden alıntı: yhae
evet LG 194WT üretim yeri indenezya yazıyor. ayrıca şunu da belirteyim bütün internet sitelerinde ve LG nin kendi sitesinde kontras oranı 2000:1 olarak yazıyor ama benim aldığım monitorde 5000:1 yazıyor. hem monitorün üzerinde hem de kutusunda. merak ettim indenozya üretiminin bir espirisi var mı?
silver modelleri 2000:1 black modelleri ise 5000:1 oluyor genelde. LG nin 3 tip üretim yeri var. biri endonezya biri singapur biri de kore. aralarında kalite farkı var. içlerindeki en düşük kalite endonezya üretimli olanlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: alighieri
alakasız olacak ama merak ettim benim monitörüm samsung 931 bw, malezya da üretilmiş? bu iyi mi kötü mü ? endonezya üretimleri mi daha iyi yoksa malezya üretimleri mi ?
Benim söylediklerim iyice alakasız olacak ama, Türkiye Malezaya olur mu?
NaH olur,herifler üretiyor,biz kullanıyoruz.Sonra bir de beğenmiyoruz.
Kardeşim aylardır kendini ekran aramaya vermiş biri olarak ekran almak isteyen arkadaşlara tek bir tavsiyem vardır: "BOZUK OLMAYAN HER LCD PİYASANIN EN BABA LCD'SİDİR"
Önemli olan sizin ihtiyaçlarınıza cevap vermesidir.Yoksa 5 ms ile 2 ms arasında "ulen keşke 2 likten alsaydık" denebilecek bir fark da yoktur.
Yani bu lcd işi telefon işine benzed:
"renkli ekran polifonik"
-Ama buradaki bütün telefonlar öyle,bu neden pahalı
-Ama bunun başka özellikleri de var
-Ne mesela
-Ben de bilmiyom.İşte mp3 çalıyor,bulutut u var..
(bi de navigasyon çıkıt başımıza)
-Ha bi de navigasyonu var
-OOO o zaman ben bunu aldım
(yarın arkadaş arasında)
-Olum yeni telefon aldım
-Nasıl
-Renki ekran polifonik mp3ü var(duraklama)bi de navigasyonu varmış
-Süpermiş,aç radyoyu da biraz dinleyelim..
İşte aynen böyle arkadaşlar.Bizim acilen plazma,lcd ekran ve telefon saçmalıklarından kurtulmamız lazım.
İSTEDİĞİNİZ EKRANI ALMAKTA ÖZGÜRSÜNÜZ
Benzer içerikler
- ps5 için monitör
- adaptive sync nedir
- kontrast oranı nedir
- no video input hatası
- 3440x1440 kaç k
- oled yanığı
- 750 hz monitor
- hdr ne işe yarar
- va panel nedir
- monitör önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X