Arkadaşlar benim kafama takılan soru ben 19'' wide screen bir Lcd almaya karar verdim ve sonunda eleye eleye bu iki model kaldı ama benim olduğum yerde ikisinide yanyana görme imkanım yok onun için sizlere danışmayı uygun buldum yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi kafama takılan soruları sıralıyorum;
1-Philips'in konstrat oranı daha yüksek (800:1 -samsung 550:1) acaba bu oran çok önemli bir krtermidir. 2-Samsung'un tepkime süresi 4 ms ,Philips'in ki 5 ms bu aradaki fark gözle görülğr bir fark yaratır mı? 3-Philips'in bu modeli ile Philips'in 17'' 170C7FS modelinin arasında çok az bir fiyat farkı var (10 ytl kadar) özelliklerini karşılaştırdım hepsi aynı ama biri 17'' diğeri 19'' ama fiyatları neredeyse aynı bu benim içime kurt düşürdü yani bi sorun mu var 190 CW7CS serisinde diye. 4- Bide ölü piksel sorunu var acaba hangisinde bu tür bi srounla karşılaşmak daha zor. Not: Bilgisayarı kullanım alanım geniş film, internet, oyun gibi her alanda kullanmaktayım.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....
quote:
Orjinalden alıntı: halil1035
Arkadaşlar benim kafama takılan soru ben 19'' wide screen bir Lcd almaya karar verdim ve sonunda eleye eleye bu iki model kaldı ama benim olduğum yerde ikisinide yanyana görme imkanım yok onun için sizlere danışmayı uygun buldum yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi kafama takılan soruları sıralıyorum;
1-Philips'in konstrat oranı daha yüksek (800:1 -samsung 550:1) acaba bu oran çok önemli bir krtermidir. 2-Samsung'un tepkime süresi 4 ms ,Philips'in ki 5 ms bu aradaki fark gözle görülğr bir fark yaratır mı? 3-Philips'in bu modeli ile Philips'in 17'' 170C7FS modelinin arasında çok az bir fiyat farkı var (10 ytl kadar) özelliklerini karşılaştırdım hepsi aynı ama biri 17'' diğeri 19'' ama fiyatları neredeyse aynı bu benim içime kurt düşürdü yani bi sorun mu var 190 CW7CS serisinde diye. 4- Bide ölü piksel sorunu var acaba hangisinde bu tür bi srounla karşılaşmak daha zor. Not: Bilgisayarı kullanım alanım geniş film, internet, oyun gibi her alanda kullanmaktayım.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....
valla ben bugun ikinci el aldım gayet memnunum sakın 940 bw alma en azından bu iki monitörü ecıkken karsılastırdınmı 640 bw renkleri felaket derecede karanlık ikinci el bulamassan gigatekten hundai n91w al derim
tepki suresi 4ms ile 5 ms arasında hiç bir fark göremessin ama kontrast oranı onemli o yuzden philips 1 adım onde 17" ile fiyat farkına gelince bildiğim kadarı ile 19" genis ekranlar 17" lerden %14 oranında büyük ancak maliyet acısından aynıymıshttp://www.thgtr.com/display/20070418/index.html burada 4 tane genis ekran karsılastırması var giris yazısı cok guzel bence okumanı tavsiye ederim Not: ozellikler ne olursa olsun gorerek karsılastırma yapmadan alma vatana gitmeni tavsiye ederim
ben iki ürün de görerek inceledim ve philips aldım çok memnunum tavsiye ederim. renker daha parlak. backlight olayı yok gibi. ayrıca güç kablosunu direk bağlıyorsun yani adaptör monitörün içerisinde. contarstı daha fazla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme