Şimdi Ara

19 yaşında reelde yüzüme bakmayacak 30 yaşında adama tavsiye veriyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
22.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kişinin tipini beğenmezsem yaş maş fark etmez dinlemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAHDİK

He say "that's my opinion". He doesn't say right or wrong. Although he's a minor, he has an idea. You need to listen to his opinion and respect it.

Alıntıları Göster
    hocam nerden öğrendiniz bu ingilizceyi hata dolu

• Toplumda bir çok kişinin yapamadığı ve sözlük anlamını bilmediği '' Tartışma ''

Tartışma, en az iki kişinin bir araya gelerek farklı veya aynı düşüncelerini konuştuğu ve bir netice ile sonlandığı sohbetin bütünü. Biz millet olarak tartışmayı sokak kültüründe kavga etmek olarak biliyoruz. Çünkü zihniyet tartışma yaparken hep kavga ile bitiyor ülkeye ve güncel zihniyete kavga olarak yerleşti.

Benim sana tavsiyem, tartışırken önce karşındaki insanı tanıman, tartışmaya elverişli mi, dediğim gibi yüksek ego ve tahammülsüzlük ile genelde hep kavga ile bitiyor. Böyle insanlarla bir şey tartışamazsın. Tansiyonu genelde yüksek bir milletiz.

Ben 30 lu yaşlardayım ve bana da büyükler genelde böyle yaklaşıyor ve bundan hiç memnun değilim ama geçiştiriyorum, netice güncel takip etmeyen veya aşırı fanatik insanlarla neyi tartışabilirsin ki. Ben okumuş geçirmiş insanım ne olursa olsun seni dinlerim, bir insanın bildiği karşısındakini dinlediği kadardır, bilgi sonsuzdur, her kesimden öğrenilecek yeni şeyler vardır, öğrenmenin bir sonu yoktur.

Dediğim gibi, tartıştığın insanların tevazu ve hoş görü sahibi, bilinçli okumuş insanlar olmasına dikkat et ve böyle çevrelerde olmanı tavsiye ederim. Aksi durumdaki insanlarla ancak sokak kavgası edebilirsin daha ileriye gidemezsin.

• Ne hakkında fikir verdiğine bağlı. 19 yaşında birinin 30 yaşında birine veremeyeceği fikirlerde olabilir. Misal 3 çocuk sahibi adama aile çoluk çocuk hakkında fikir veremezsin. Ama kuşağına göre hangi telefonu alacağı hakkında fikir verebilirsin misal.
  • 28 yaşındaki Tosuncuk çiftlik bankla her yaştan insanı dolandırdı. Burası Türkiye imkansızlıklar rafa kaldırılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAHDİK

He say "that's my opinion". He doesn't say right or wrong. Although he's a minor, he has an idea. You need to listen to his opinion and respect it.

Alıntıları Göster
    Guzel ama ingilicce ne diyor bilemem

• Şimdiki gençlerin nasıl bir tecrübe ve bilgi birikimine sahip olduğunu sokak röportajlarından görebiliyoruz, adam Çin Seddi nerede diye soruyor verilen cevap Amerika... 😂 Böyle bir gençten nasıl fikir alabilirsiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben 5 yaşında çocukta olsa oturur dinlerim ama bu seferde diyorlar bacak kadar çocukla kendini birmi tutuyon ozaman karizma yerin dibine giriyor işte ama umursamıyorum çocukla çocuk oluyorum kısacası
  • Lacano kullanıcısına yanıt
    Yaaani en azından uçan kuşu görünce tahrik olan oranı daha az gençlerde

• ulan 30 yaş deyip durmayın 30 genç daha Allah Allah yaşlı mıyız biz veletin açtığı konuya bak ya
  • ne yapalım şimdi ödül mü verelim? (başlığa istinaden)
  • forum.505gateway.com sağolsun iki kere yollamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 9 Temmuz 2019; 1:23:57 >
  • Bana da Pubg'de 2li ya da 4lü rastgele oynarken genelde küçükler denk geliyor bazen abi diyorlar kendi aralarında kavga ettikleri de oluyor ama benden iyi oynuyorsa gocunmam takip ederim onları
    Geçende avm'yi vermiyor diye arkadaşını bombalıyordu

• Bana fikir verebilecek kapasitede olduğunu düşünen bütün U20 üyeleri bekliyorum.

• Ben bir keresinde en büyükleri 12 - 13 yaşında çocuklarla hayatımın en kolay oyununu kazanmıştım. Gerçekten ilginç bi deneyimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Onlardan biri şuan İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor.
    Öttüreceğim seni delikanlı, hemde öyle böyle değil!

Alıntıları Göster
    Helal olsun, boyle soysuzlarin basini kucukken ezeceksin. Olay sonrasi bir daha telefonda falan gorustunuz mu? Neler diyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Helal olsun, boyle soysuzlarin basini kucukken ezeceksin. Olay sonrasi bir daha telefonda falan gorustunuz mu? Neler diyor?

Alıntıları Göster
    Yok görüşmedim hocam, dün akşam uzlaştırmacı aradı 1.200 TL. istedim uzlaşmak için. Kendisi kabul etti.
    Dolandıran muhterem hala buralarda bundan eminim, mesajlarımı da okuyor kesin. Umarım aynı hatayı tekrar etmez. Karşındaki insanın
    mesleğini bilmiyorsa cin olmadan adam çarpmaya kalkmaz bir daha!
  • en çok hangi konuda tavsiye istiyolar
  • 32 yaşındayım ama gerekirse 15 yaşındaki bir çocuk bile bana bilmediğim bir şeyi ögretebilir.
    Mantıklı konuşuyorsa niye dinlemeyeyim ki?
    Eskiden Donanımhaber'de insanlar birbirine yaş bilmeksizin HOCAM derlerdi;
    çünkü "HER İNSAN İNSANLIĞIN HOCASIDIR"
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.