Şimdi Ara

19 Yaşındayım ve kızlarla hiç konuşmadım yardım edin lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hastaneleri birde mezarliklari ziyaret et o zaman farkli dusunmeye baslarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Neden hep alttaki insanlara bakıp şükretmek zorundayız ki ? Hadi biz şükrettik te onlar kime şükredecek o zaman ?

• Paganizm kullanıcısına yanıt

Onlarin senden altta olduklarini nerden cikardin ? Iclerinde bazilarinin seviyesine omrun boyunca calissan ulasamazsin

• Tipsizseniz bu dünya cehennem konu kilit 🔒

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Altta derken benden kötü durumda dedim yoksa insanları aşşağı görecek kadar karaktersiz değilim merak etme. Ayrıca süper kehanet güçlerin falan mı var da bazılarının seviyesine ömür boyu çalışsan ulaşamazsın diye kanıya varıyorsun ?

• Bu cehennemi kabullenemiyorum konu kilit değil

• Cüheyir kullanıcısına yanıt

Dediğiniz diğer şeylerde hiç iyi değilim ki, bütün gün olumsuz düşüncelerden dolayı bir işin ucundan tutamıyorum, tüm gün forumda dolaşmak+müzik dinlemek ile geçiyor ekstra yaptığım bir şey yok.

Olulerin eline yasam sansi, hastalarin eline saglik verilse kim bilir neler yaparlar mesela dunyada kac kisi vehbi koc zengin olabilir ? Hayatta olan insanlar ondan daha sansli degillermi ? Mesela sagip sabancinin oglu hasta idi sagligi yerinde olan insanlar ondan daha sansli degil mi ?

• 18 yaşımda ilk defa kız arkadaşım oldu hocam boşverin sizin de olur bir gün inşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

Hocam tipim berbat diyebilirim ve bunun sonucunda ağır özgüvensizlikten kaynaklanan kamburluk problemim de var ve + olarak ta kızlarla nasıl konuşulur,muhabbet edilir hiç bilmiyorum o yüzden napacağım ben  

ben de dik duramıyorum. boy 165, kilo 47, gözler koyu kahverengi, saçlar siyah, vücut falan yok zaten, ten rengim de b*k gibi. kızlarla en son ilkokula giderken konuşuyordum. liseye geçerken hiç arkadaşım kalmamıştı artık. liseden mezun olurken de herkes benden nefret ediyordu. 18 yaşıma geldiğimde dershanede biriyle tanıştım. ilk başlarda konuşmak istesem de konuşamıyordum, yanından geçip gidiyordum. suratına bile bakamadım uzun süre. aşırı zorlandığım bi süreç oldu. değer verdiğimi anladığında o da yardımcı oldu zaten bu olumsuzlukları gidermek için. zamana bırakın bunu. sizden daha kötü durumda olanlar da var emin olun buna. düzelir illa bir şeyler.

Size işinize yarayacak şeyler yazdım. Onları düşünüp bir yerden başlayabilirsiniz.

Ha yine yapamam derseniz profesyonel yardım alıp terapiye başlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 11 Temmuz 2022; 19:21:8 >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

kızlar için bulması kolay ki boyun iyi kilo da ideal. ten rengi bişeyi etkilemez hatta kızsan kilo boy hiçbir şey etkilemez sadece aşırı soğuk olmamak gerekir

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    erkeğim hocam profil fotoğrafım mor diye yanlış anlaşıldı sanırım

• up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.