Yıkıklığın ve loserliğin bu kadarı diyeceksiniz ama belkide yıkıklık kavramından da beter olabilir çünkü yıkık olup kızlarla konuşanlarda var o yüzden ben büyük bir kaybedenim büyük ihtimal ve ciddi ciddi bugüne kadar zorunluluk olmadıkça ne konuştuğum kız oldu ne de bir kız arkadaşım.Sebebi ise soğuk,utangaç,tipsiz,özgüvensiz ve ağzı laf yapmayan biri olmamdı,lise hayatım tamamen en arka sırada oturarak ve kimseyle konuşmayarak geçti ve gitti ve önümde koskoca bir hayat var,hiç arkadaşım ve ortamım yok bütün gün evde oturarak geçiriyorum,yaşıtlarım kızlarla takılıp hayatını yaşarken ben ise gençliğimin baharını asosyal ve sap bir şekilde geçiriyorum. Asıl sorum şu: Bugüne kadar kızlardan izole yaşamış birisiyim o yüzden ağzımın laf yapması ve kızlarla eğlenceli bir şekilde konuşmak için ve arkadaş veya sevgili olmam için ne yapmam lazım sizce ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 6 Temmuz 2022; 23:34:3 > |
19 Yaşındayım ve kızlarla hiç konuşmadım yardım edin lütfen
-
-
yukarı
-
Eğer evlenemezsek bir ömür yalnız başımıza nasıl geçecek ki hele yalnız başına ihtiyarlık falan hayatta çekilmez bence ? Başka insanlar evlenip çoluğa çocuğa karışacak ve mutlu bir hayat yaşayıp gidecekler ama peki ya biz ne yapacağız hocam ?
-
Kafa yapına uygun kızı bulmak için de işte geniş ortamlara sürekli girip çıkmak gerekiyor yoksa o kızı nasıl bulacağız ki ?
-
Hocam tipsizseniz üniversiteye gitmek kendinize yapacağınız en kötü şey olur. Yapman gereken şey anadolunun ücra insanlıktan uzak köylerinden birine taşınıp insan görmemiş köylü kızlarından biriyle evlenmek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir hayat yaşayacağıma giderim bir köşede ölürüm daha iyi olur Ayrıca ben avrupalıyım anadoluda ne işim var ki sonuçta harika bir coğrafyadayım ama mağara hayatı yaşıyorum bir fark yok yani.
-
Ben doğuştan sapım ve bu şekilde çürüyüp gideceğim bu dünyadan büyük ihtimal AĞIR KAYBEDEN YIKIKLARI SELAMLAYIN
-
Hocam benim niyetim cinsel birliktelik için kız aramak değil ki ve umurumda da değil yani cinsellik için kız bulmak... Ben daha çok ,birbirimizi seven bir sevgilimin olması istiyorum çünkü insanız sevilmek istiyoruz,merak edilen,vazgeçilmez olmak istiyoruz bir kızın gözünde ve ne kadar gerçek bir kavram ama 'aşk' yaşamak istiyoruz ve belki onun yanında sevdiğimiz biriyle cinsellikte yaşamak istiyoruz ve iyisiyle,kötüsüyle beraber bir şekilde yaşayarak yaşlanıp,geçmişte yaşadığımız güzel hatıralarla birbirimize eski günleri anlatıp hüzünlenip birlikte öldüğümüz bir yaşam istiyorum.
-
''... soğuk,utangaç,tipsiz,özgüvensiz ve ağzı laf yapmayan biri olmamdı'' resmen mahşerin dört atlısı gibi dizmişsin üstüne cila niyetine de ''hiç arkadaşım ve ortamım yok bütün gün evde oturarak geçiriyorum'' bunu yapıştırmışsın.
Aslında bu sorunun cevaplarını sende biliyorsundur. Burada gelip kimse zart diye bir formül vermez. Ulaşmak istediğin yerde şu durumunla vakit alacak bir şey. Bundan dolayı çevrende olan bitenleri görüp işleri hızlandırmaya çalışma, büyük ihtimalle çuvallarsın çünkü.
Klasik şeyleri tavsiye olarak vereceğim.
İlk olarak bir spor salonuna yazıl ve disiplinli bir şekilde devam et. Bodybuilder ol demiyorum, fizik olarak biraz toparladıkça bu özgüvenine de yansıyacak. Tipsiz olduğunu demişsin, vücudunu toparlarsan en azından karşı taraf için bakılacak bir şeyin olur.
Laf yapma durumu senin bilgi birikiminle alakalı, entellektüel olarak kendini geliştirmen, çevrede olup biten trend vb. şeylere hakim olup yorum yapabilmen lazım. Bu yönde birikimini arttırdıkça konu açma, devam ettirme ve yorum yapma özellikleri kazanacağın için laf açma da sorun olmaz. Hatta sosyoloji ve psikoloji ile haşır neşir olmaz senin insanları çözme/çözümleme de de çok yardımcı olur.
Bunlar sayesinde soğuk/utangaç/laf yapma kısımlarını da çözebilirsin.
Ayrıca tek başına da olsa bir yerlere gidip vakit geçirmeyi dene.
Aslında bu yazdıklarımı daha da detaylandırıp uzatabilirdim ama forumda sürekli böyle başlıklar açılıyor ve açıkçası tavsiye vermekten bana da gına geldi. Başlığı açanlar sorunlarının çözülmesinden ziyade kendi bahanelerinin haklı olduğunu söylecek insanların arkasına sığınma derdinde.
Önceden dediğim gibi sorduğun soruların cevabını aslında sende biliyorsun. Bu soruları kendi içinde cavaplarken bahane bulmaya başlarsan bil ki yanlış yoldasın ve kaçıyorsun. Bundan dolayı bahane bulma. Ayrıca yaşın daha genç, çevrende görüp üzülüyorsun ama daha paniklemek için zamanın var.
Şunu da kafana koy, kimse gelip seni bu durumdan çıkarmayacak. Bunu düşün ve yapman gerekene karar ver.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 7 Temmuz 2022; 23:40:20 >
-
Foruma sürekli böyle konular açıldığının farkındayım çünkü hayatı kötü olanların isyan edip içini dökmesi kendini geliştirmeye göre çok daha kolay ve bizde isyan edip rahatladığımızı zannediyoruz ama değiştirdiğimiz hiçbir şey yok ve zaman su gibi akıp geçiyor o yüzden boşa giden zamandan başka bir şey yapmadık.
Bu soruları kendi içimde yanıtlarken bahane bulmaya çalışmıyorum çünkü hayatımın berbat olduğunu biliyorum ve bu durumu sadece kendim düzeltebileceğimi biliyorum ama işte içimde yeterli cesaret ve özgüveni bulamıyorum çünkü zihnime sürekli olumsuzluklarla dolu bir dünya yarattım; 'Tipsizim,çirkinim,şanssızım,kimse beni istemeyecek,ağzım laf yapmıyor,hayatımı yaşayamadan yalnız başıma öleceğim vb. gibi cümlelerle içim içimi kemiriyor resmen ve harekete geçmek istiyorum ama yarattığım negatif yüklü iç sesim beni her zaman engelliyor ve yıkık yaşamıma tekrardan sevk ediyor,döngü bu şekilde dönüyor gidiyor.
Spor konusuna gelirsek 5 yıldan beri calisthenics yapıyorum,vücudum kaslı ve fit, boyum:176 kilom:72 ,nizami regular barfiks rekorum 41 sanırım bunu söylemek sporda ne kadar ileri olduğumun göstergesi.
-
''Foruma sürekli böyle konular açıldığının farkındayım çünkü hayatı kötü olanların isyan edip içini dökmesi kendini geliştirmeye göre çok daha kolay ve bizde isyan edip rahatladığımızı zannediyoruz ama değiştirdiğimiz hiçbir şey yok ve zaman su gibi akıp geçiyor o yüzden boşa giden zamandan başka bir şey yapmadık.'' aslında bu dediğiniz cümle ile buradaki ve dışarıda sizinle aynı konudan dert yanan insanlara göre daha bilinçli biri olduğunuzu sanıyorum. Büyük bir kısmı bunu demekten aciz veya durumun farkında olmaktan kaçınıyor.
Peki harekete geçerseniz nasıl bir yol izlersiniz?
Spor konusunda en azından bir artınız var bu iyi bir şey, peki dediğim diğer şeylerde nasılsınız?
Bütün bu iç seslerinizi bir kenara koyduğunuzda gün içinde neler yapıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 8 Temmuz 2022; 22:10:10 > -
Bir bebek nasil duse kalka yurumeyi ogreniyorsa sende ezile ezile bazi seyleri ogreneceksin
Kiz tavlamak diyorsunda bizim kizlar evet dedimi senden hurrem sultan muamelesi bekler bunu gostermedigin zamanda canlari fena yaniyor ve hergun bir suru beddua yagdiriyorlar
Kendini gelistirmeye bak bosver kompleks yapmayi insanlar isine yariyani severler kizin biri seni severse o zaten davranislari ile seni cagirir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bebek bile düştükten sonra kalkıyor ama benim kalkmam mümkün değil çünkü yıkıklık ruhuma işlemiş gibi ve kalkmak istesem de kalkamıyorum çünkü beni bu hayatta motive eden hiçbir özelliğim yok ve özgüvenim '0'
Benzer içerikler
- unisom kaç saat uyutur
- parliament one
- hoover kurutma makinesi yorumlar
- ltb açılımı
- 42 no"lu tirebolu çayı yorumları
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- para sayma makinesi bim
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X