< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlarımın yaşın 40 a geldi evlen baskısı başladı, bi bakın lütfen
-
-
Belanı mı arıyorsun senden daha az zeki insanların söylediklerine kulak verme. Cinsel ilişki olayını hallediyorsan veya aştıysan hiç gerek yok derim evliliğin başka bir olayı yok zaten dertten başka.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ona bişey demedim tartışmak istemedim ama modumu düşürdü baya yaquote:
Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000
Belanı mı arıyorsun senden daha az zeki insanların söylediklerine kulak verme. Cinsel ilişki olayını hallediyorsan veya aştıysan hiç gerek yok derim evliliğin başka bir olayı yok zaten dertten başka.
Ben de 2 ay sonra 33 oluyorum, şuan keyfim yerinde ama 40'lı yaşlarda yalnızlık hissinden korkuyorum.Ayrıca aşırı derecede yaşamıma yurtdışında devam etme isteğim var, evlilik bu planımı hayale dönüştürecek.Siz nasıl hissediyorsunuz biraz daha açar mısınız ?
-
Evleneceksen çocuk sahibi olmak için evlenmelisin. “Bu devirde çocuk mu yapılır, ülkenin haline bak” gibi yorum yapanlara aldırış etmemeni tavsiye ediyorum. Yasama amacın bir gayen oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zina ediyorsan veya etme tehlikesi mevcutsa evlenmekten başka çaren yok. Bu tehlike sözkonusu değilse, o zaman evlenme olayı tamamen senin tercihine kalmış bir seçenek...
-
Tabiki açayım, yıllardır yalnız yaşıyorum sevgilim oluyo, arkadaşlarım var keyfim yerinde aslında evli insanlara bakınca abi ben çekemem ya böylequote:
Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal ÜrünüdürBen de 2 ay sonra 33 oluyorum, şuan keyfim yerinde ama 40'lı yaşlarda yalnızlık hissinden korkuyorum.Ayrıca aşırı derecede yaşamıma yurtdışında devam etme isteğim var, evlilik bu planımı hayale dönüştürecek.Siz nasıl hissediyorsunuz biraz daha açar mısınız ?
Yok anlamadığım evlenınce herşey süpermi olacak yok yalnızmışım abi mutluyum ama ben böyle mutluyum, murat göğebakan ihanetten öldü adam belki evlenmese şuan çok güzel yaşıyodu bilemessin ki bunu
60 yaşına geldin mi etrafında bir tane insan olmayacak. Bırak bir şekilde hayatına yardım etmeyi konuşmaya bile insan bulamayacaksın. Belki elin kolun tutmayacak belki hastalıklarla mücadele edeceksin.. Elinden tutup baba/anne diyen bir evladın yerini kim doldurabilecek o zaman çok merak ediyorum..
-
Bende merak ediyorum :)quote:
Orijinalden alıntı: fbilker190760 yaşına geldin mi etrafında bir tane insan olmayacak. Bırak bir şekilde hayatına yardım etmeyi konuşmaya bile insan bulamayacaksın. Belki elin kolun tutmayacak belki hastalıklarla mücadele edeceksin.. Elinden tutup baba/anne diyen bir evladın yerini kim doldurabilecek o zaman çok merak ediyorum..
Elinden tutup anne baba diyecek terbiyede yetişmiş, güzel ahlaklı ve anne -babaya hürmette kusur etmeyip, onları tersleminin büyük günah olduğunu aklında çıkarmayan bir evlat yetiştirmek asıl maksat bu olmalı.
Yoksa sağlıklı ana babayı hastane köşelerine düşüren nice hain evlatlar da var...
-
Bizim nesil yaşlanınca hiç evlenmeyenlerin sayısı çok fazla olunca bir yol bulur sosyalleşmek için bence. Yaşlı pub falan açılır veya ne bileyim herkes huzurevinde kalır huzureviitiraflar falan döner.
hocam 40 yaşındasın sevgiliyi nerden buluyosun sosyal medyadamı
-
hocam sevgili bulabiliyormusun düzenli cinsel hayatı nasıl çözüyorsun
-
hocam hiç bir kız bizi kabul etmiyorki evlenelim
-
Evlensen bitecek mi? Aynı arkadaşın yarın çocuk diyecek. Öbürü bir çocuk yetmez... Nasrettin Hoca fıkrasını biliyorsundur. Hani oğluyla eşeğini pazara satmaya götürdüğü hikayeyi...
Geçen bir abimizle konuştum. Bu emekli oldu. Kendisi koyu AKP'li. Maaşını sordum, bana yetiyor dedi. Ben önce inanmadım tabi ki, sonra düşündüm... Maaşı asgari ücretin altına da düşse adam bekar. Evi, arabası var. Evli, çocuklu olsa yetecek mi? Yada buna da zamanında evlen diyorlardı, o diyenler şimdi soracak mıydı emekli maaşın yetiyor mu? Yetmiyorsa iş bulalım...
-
Aynen dostum çok iyi noktaya değindin, ve o zamanda sana evlenmeseydin diyecekler :)quote:
Orijinalden alıntı: denn.zentEvlensen bitecek mi? Aynı arkadaşın yarın çocuk diyecek. Öbürü bir çocuk yetmez... Nasrettin Hoca fıkrasını biliyorsundur. Hani oğluyla eşeğini pazara satmaya götürdüğü hikayeyi...
Geçen bir abimizle konuştum. Bu emekli oldu. Kendisi koyu AKP'li. Maaşını sordum, bana yetiyor dedi. Ben önce inanmadım tabi ki, sonra düşündüm... Maaşı asgari ücretin altına da düşse adam bekar. Evi, arabası var. Evli, çocuklu olsa yetecek mi? Yada buna da zamanında evlen diyorlardı, o diyenler şimdi soracak mıydı emekli maaşın yetiyor mu? Yetmiyorsa iş bulalım...
Arkadaş diyiyo en kötü nolacak boşanırsın abi boşanmak kolaymı, bu ülkede 80 yaşında nafaka ödeyen var, biz modern de değiliz anlaşamadık, medenice ayrılalım moduda yok, kadınların yüzde 80 ı çirkefleşebiliyo bi anda, bide bu toplumun istekleri bitmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
cinselliği nasıl karşılıcak ?
-
YKS nasıl geçti bu sene?
-
Daha dün ablamla konuştuk. İşyerinde bir kadın mühendismiş Ağaoğlu'nun inşaatlarında vs çalışmış başarılı bir kadın yani. Sonra kadının annesi ölüyor 8 sene önce depresyona giriyor ağır ilaçlar kullanıyor yani kariyeri de bitmiş. O da tek çocukmuş ve bekar da yani kadın. Kendi de diyormuş ablama kardeşim olsa belki böyle olmazdım diye. Valla birinden biri lazım bak hayatın ne getireceği belli olmuyor. İnsanlar hayatından yakınır işinden yakınır işini bırakmaz eşinden yakınır eşini bırakmaz... Diyoruz evlen diyene bakma doğru... Peki evlenme diyene ne diye bakıyorsun? Eğrisini doğrusunu sen iyice tart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taş gibi bir kız arkadaşım dubai de yaşayan türk bir şaban ile evlendi. 2 ay sürdü evlilik şimdi boşanma için adamdan Dubai de daire istiyor. Kız da çok tatlıdır bu arada karakter olarak vs. Adamı tanımıyorum ama.
Eğer çok aşık isen o da sana aşık ise (kolpacı değilse) evlen. Çünkü aşık olmadığın bir kadının kapris nazını çekmezsin. Kadına aşıksan görmezsin bile. Tabi öyle bir hatun bulman lazım.
Çekemezsen de tatsızlık çıkar kadın başına bela olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kfc de çalışmak
- sugar mommy
- verrutol ben için kullanılır mi
- hayırlı dost edinmek için dua
- naylon staj nedir
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X