Şimdi Ara

Arkadaşlarımın yaşın 40 a geldi evlen baskısı başladı, bi bakın lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evlilikte zorda insanların ikide bir yalnuzsın böyle yaşanırmı tantanası sıktı, kendi çöp hayatınıza bakın, sanki evlenınce karın her konuda yanında olacak gık desen çekip gidiyo şimdiki kızlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar sizce evlilik gerekli mi yani mecburmu

• fbilker1907 kullanıcısına yanıt
    O evlatlar sen 60 yaşına gelince seni aralarında yok sen bak yok ben bakamam diğeri baksın diye şutluyorlar sonra huzurevinde kalıyorsun 10 sene sonra geberiyorsun çocuklarında miras kavgasıyla meşgul oluyor

• Yolun sonuna gelmişsin ağabey duvara toslama yaşı 40

• Evlenme başına bela alma.

• fbilker1907 kullanıcısına yanıt
    valla peder 70 yaşında gayet dinç. dur yapma desek de her şeye el atıyo. bulaşık makinesini bile kendi doldurup, çamaşırları kendi asıyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt
    hocam ben tek yaşıyorum, evde yemek yaparım yerim düzenli. şirketin yemek kartına aylık ortalama 4500 TL gibi bi para yatıyor. evden çalıştığım için bu parayı market için kullanıyorum. bu para bana yetmiyor aylık. yani yetiyor da hani, haftada 2-3 öğün de dışarıda yiyorum cepten nakit, o haliyle bile evde yaptığım yemeğin parasına aylık 4500 yetmeyecek neredeyse. ama ben kemer sıkma modunda değilim tabi, istersem daha az harcarım.

• 40 yaşından sonra evlenipte birinin hayatını karartma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşlandığında oturup ölmeyi beklemek yerine beraber zaman geçireceğin bir ailen olması çok güzel ve çok da değerli bir şey hocam

ama doğru insanı bulmadan da evlenme derim

• Aynen evlen çocuk da yap çocuk 20 yasinda sana dede der artık

Cocuk istemeyen bayanla evlensen de olur hatta guzel olur ama cocuk istiyorsa ayvayi yedin 50 55 gibi sağlık bozulmaya basliyor zaten

• Cinsellik isteğini sadece evli olanlar mı karşılayabiliyor?

Cinsellik isteğini karşılamak için illa başka biri mi gerekiyor? Mesela at bile duvara cinsel organını vurarak boşalabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.