iyi akşamlar herkese. ben 1900-2000 lira civarı sağlam ekran kartlı, çok ağır olmayan tasarımcı olarak kullanıp sorun çıkarmayacak bi bilgisayar istiyorum fakat forumda herkes pcdepo, nasabilgisayar gibi sitelerin linkini atmış. çok güvenemediğim için bu sitelerden almak istemiyorum. lenovo'lara baktım bir de samsung'unhttp://www.teknosa.com/urunler/125032570/samsung-np550p5c-s04tr-notebook şu modeli hoşuma gitti. sizin de önerileriniz varsa çok sevinirim.
bir de vatan'ın, teknosa'nın falan indirimlerini takip eden var mı? hangi ürün ne zaman indirime girebilir az çok kestirebilen? haftasonları indirim oluyor sanırım. almak için cumartesini beklemeli miyim? vakit ayıran herkese şimdiden çok teşekkür ederim :)
pc depo güvenilirdir alabilirsin ama illede güvenemem diyosan hafta sonunu bekle bu pcyi alabilirsin üstündeki kart iyidir yeterli olur sanırım sana
benim için sıkıntı yok da babamı ikna edemiyoruz :) ben de bunu beğendim bayaa. teşekkür ederim. :)
aknar394A
kullanıcısına yanıt
bunu hepsiburada.com'da buldum bayaa iyi, ama lenovo'dan emin olamıyorum sanırım bataryaları çıkarılamıyormuş. sıkıntı olur mu?
4 gün önce samsung modelini aldım vatandan 2,150 liraya hepsiburadada 2,000 tlye ssdsiz ve 750 gb harici olanını satıyolardı... makina hakkında sormak istediğin bişi varsa sorabilirsin
dextro22D
kullanıcısına yanıt
s04tr olanı mı aldın? sanırım bu gidişle ben de onu alacağım :) ısınma sorunu yokmuş araştırdığım kadarıyla ama yine de sana bi sorayım eheh. bi de oyun vs yükledin mi hiç takılma falan oldu mu merak ediyorum. ssd'li olanla olmayan arasında çok fazla bi fark bulunur mu?
O zaman lenovoyu al sıkıntı olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme