Şimdi Ara

19000$'lık iPhone 6 ve iPhone 6+ R.T.ERDOĞAN Edition inceleme videosu (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
15
Favori
40.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı aşar, ama normal bir iphone 6 alıp duvar kağıdını değişip, yanına ikinci el bir araba almak tercih sebebi :)

Ek olarak garanti kapsamında sıkıntı çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 20 Mayıs 2015; 19:45:46 >
  • Üstüne para verseler kullanmam!
    İstemesekte hergün görüyoruz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: citra

Bu eleman zaten burda overrated bi elemandi teknolojik bilgisi seni beni gecmicek bi kisi. Farkina varmis olmali ki yalamaya baslamis o da. Sasirdik mi? Tabiki hayir.

Uzman görüsü dedikleri bu olsa gerek

• cumhurbaşkanımızı artık paralarında üzerinde görmek istiyoruz.

• vah vah
  • Bu telefonun IOS güncellemelerini tayyip saraydan vericekmiş
  • yerli ürün satılsın diye yabancı mallara zam koydurup iphone kullanan zihniyeti milletçe alkışlıyoruz.
  • Önyargılı,ayrışmayı seven Türk milleti hakediyor her illeti.
    333.dünya ülkesine de bu yakışır.
  • Al , Gel !

Sana iki sözüm olacak efendi
  • Sevilen insan olduğu için ayağını geçin bir kere. İşin gerçeği En fazla Yalakalık yapılacak insan olduğu için seçtik demeleri gerekiyor.

• Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Orijinalden alıntı: fozcam

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

http://www.tccb.gov.tr/sayfa/cumhurbaskanligi/gorev_yetki/

cumhurbaşkanının görev ve yetkileri bunlar.makam olarak siyasete bulaşmaz. kendisi yapar veya yapmaz ama eğer dışarıdan bakan biriyse örneğin sen obamaya sadece ülkenin başkanı şeklinde bakarsın ama içerideki siyaset aynı türkiyedeki gibi ve seven ve sevmeyen var. belki seni bir telefonda Obamanın olması rahatsız etmez ama Amerikadaki birini rahatsız edebilir. aynı mantıkla onlarda Tayyip Erdoğana cumhurbaşkanı şeklinde bakıyor fazla art niyet görmüyorum ben tabi herkesin kendi düşüncesi

• Benim anlamadığım neden bu mağlum şahısı seçmişler? Dünyada başka cumhurbaşkanı mı kalmamış?
  • eBay'den $1.20'ye aldığım tamperli cam ile $0.60'lık silikon kabı koymuşlar la $19000'luk pakete Birebir aynısı en ufak kalite farkı varsa bidaha foruma giremeyeyim o derece büyük konuşuyorum Hele o Islak/Kuru temizleme bezleri ve Mavi toz toplama sticker'ı beni benden aldı yahu

Klişe yorum #1: Şimdi asgari ücretle boğazını doyuramadan iPhone 6/6+ alan kitle bu altın kaplamayı almaya kalkar.
    Klişe yorum #2: Yandaş olan herkes sonunda resmi olarak kendinin kime bağlı olduğunu gösterebilecek hem de sayesinde zengin olduğu kişinin fotoğrafıyla.

• iPhone almayın deyip eleştiren birisine sanki bir şey demek ister gibi altın kaplama iPhone yapıp yollamak. :D
  • yabancı firmalar bile cumhurbaşkanımızın gücünü ve ülkemizin şuanda bulunduğu ekonomik kalkınmışlık durumunu görüp ilk olarak üretmişler.. eğer rusya gibi bir ülkedeki ekonomiyle kıyaslanıp "üstün" çıkıyorsak ve bunu içerdeki "irlandalılara" anlatamıyorsak "bu terste bir işlik" var demektir.. cumhurbaşkanımızın daima destekcisiyiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Benim anlamadığım neden bu mağlum şahısı seçmişler? Dünyada başka cumhurbaşkanı mı kalmamış?

senin malum şahıs deyip adını almadığın adamın karşısında tüm dünya diz çöküyorda o yüzden ;)

• clopin C kullanıcısına yanıt
    Türk Lirasına saygısızlık olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orijinalden alıntı: exptouch

İNSAN ATATÜRKÜN RESMİNİ KOYAR ORAYA

Hala dünya lideri olduğunu kabullenemiyorsunuz değil mi?

dünya lideriymiş. hangi dünyanın lideri acaba? senin hayal dünyanın lideri olabilir mi acaba?

• Sabahtan beri popüler konularda görüyorum bunu vallahi CSB konusu,şaka falan diye düşünüp girmedim.Biraz önce tıkladım şok oldum.Ciddiymiş lan.Ama hâlâ şaka gibi geliyor o ayrı Ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 20 Mayıs 2015; 20:41:48 >
  • Bi ekran kartına 2.000 TL verilir mi, diyorum.
    Mesut Çevik 19000 dolar diyor.
    Video için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.