Şimdi Ara

19000$'lık iPhone 6 ve iPhone 6+ R.T.ERDOĞAN Edition inceleme videosu (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
15
Favori
40.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cımhırbışkınımız sıyın ricip tiyyip irdiğini izil hizirlinmiş de yürü git lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Low

quote:

Orijinalden alıntı: java

%52 ile yaklaşık 21 MİLYON oy almış, ülkenin cumhurbaşkanına edilmeyen hakaret yok, yazık... Beğenmemek özgürlüktür ama hakaret etmek değildir... Delikanlı olan çıkar karşısına zeçimde kazanır yoksa burada millete trol mrol diyerek klavye delikanlılığı yapacak kazar zavallı olanlar kendilerine burada boş konuşmaktan daha faydalı iş arasınlar...

Şerefli ve onurlu bir insan karşısındakine küfür etmeden de konuşabilmelidir... Ama nerede o adam, bazıları burada muhalefet adı altında kendi kendilerine mastürbasyon yapıyorlar... Çık git seçimde görev al, insanları bu ülkeyi senin partinin düzelteceğine inandır, partine oy iste...

Daha çok şey yazardım ama biliyorum ki anlamayacaklar...

%52 aldıysa %48 de onu desteklemiyor %48 de az bi rakam değil

%48' le mi övünüyorsunuz?

Hayır %52 oy aldı diye yok dünya lideriymiş falan diyenlere söylüyorum. onu destekleyen kadar desteklemeyen de var görende %90 oy aldı sancak adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

Allah'ın izniyle ilk devlet başkanımız olacak liderimize küçük bir jest olmuş.

Vah vah yazik size hala hayal kuruyorsunuz

Milletçe alkışlıyoruz! Evet Reis-i Cumhur'un balkon konuşmasını alkışlayacaksınız

Ac tavuk kendini tahil anbarinda sanirmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazıklar olsun DH beklemezdim bunu sizden , resmen seçim reklamı cihazın hiç bir ek özelliği yok sadece reklam....
  • Yukarıda çıkan AK reklamlarından böyle bir incelemenin geleceği sinyalini anlamamız lazımdı.
  • Yalakalar sizi yazıklar olsun.

• bluebest kullanıcısına yanıt
    bulduğunda bana da söylermisin bende ilişiğimi kesmek istiyorum
  • davutoğlu mini edition ne zaman çıkacak acaba? para hazır.
  • ahmedyücel kullanıcısına yanıt
    Akıl alır gibi değil yahu, yukarıdaki yorumlara da bakınca, devlet parası ile böyle telefon alıyor falan samimiyetle söylüyorum bu insan nasıl bir başkasını cahil diye suçlayabilir ? Herşeyin bir edebi var yani, yani rte 19.000 dolarlık telefon yazısını yanyana görüp atlamışlar hemen. Utanıyorum cidden milletimiz adına utanıyorum böyleleri yüzünden. Ha ben de ilk görür görmez böyle düşündüm ama dedim ki nedir ne değildir oturdum izledim videoyu.
  • o parayı o telefona verebilecek güçte biri olsam zaten burda geziniyorda olmazdım :D

• erdogana olan hazimsizliginiz ( hakli da olabilirsiniz) gozunuzu kor etmis
    mesut cevik sadece telefon tanitiyor hepsi bu
    nedenini de aciklamis be olaya ticari yonden de aciklamis
    ama dedigim gibi hirsiniz aklinizin onune gecmis.
    adama bu kadar haksizlik yapmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

Cımhırbışkınımız sıyın ricip tiyyip irdiğini izil hizirlinmiş de yürü git lan

Dünya lideri erdoğan demeliydi

• Iphone parası olanları kazıklıyor helal be yılda tek modelle millete telfonla hava atmasını ögreten firma

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Kusura bakmayın,affedin cici koyunu
  • Anayasa'ya saygı duymayan, yaptığı yemine uymayan adam saygı maygı yok!

Bizim paramızla her gün meydanlarda bize hakaret eden adam saygı duyulmaz!

Ülke yönetimini gasp etmiştir. Bu adamı savunmayın...

Sırf yedi sülalasi iktidar olsun diye "başkanlık" diye saçmalığı attı ortaya. Millet de aptâl gibi bunu tartışıyor.

Bıktık usandık artık. Bu sitede bile 'Erdoğan' görmek sinir bozucu..

• Guya akp calmismis guya suymus buymus. Yapilan hizmetler ortada. Ben sahsen calmis olduklarina inanmadigim gibi calmis olsalar bile helal olsun diyorum. Keske her calan boyle guzel hizmet etse ;) calip calip yatmasa. BİR yerde basari varsa hazimsizik had safhadadir. Sizin isteginiz su 3. Kopru yapilmasin havaalani yapilmasin. Siz harbi yatani destekleyin . CHP=MHP=HDP=BBP=SP AKP okadar guclu ve basariliymis ki aynen soyle diyo ben TEK siz hepiniz...

• kaptım 5 tane, nede olsa yetim parası. bana giren çıkan yok
  • Konu troll savaşlarına dönmüş ama yazayım yine de.

Bi lüks telefon furyası "vertu" ile başladı. Nokia üretimi idi yanlış hatırlamıyorsam. O gün bugündür bir çok firma lüks telefon üretiyor. ben telefon menüsünde de değişiklik yapmalarını beklerdim, şu şekilde sadece kaplama işi yapmışlar. Ha 1 dolarlık silikon kılıf ise beni benden aldı
    Bu telefonu alan olur mu bilmiyorum çünkü hep balon böyle şeyler (plakalardan gördük) , alan olursa da ne diyim. Hayırlı! olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Kusura bakmayın,affedin cici koyunu

Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan
    Yahudilerin kralïna posta koymuş adam Recep Tayyip Erdoğan.
    Masonların baş tacını Türkiye den silmiş adam Recep Tayyip Erdoğam.
    Recep Tayyip Erdoğan derken geziciler besmele çeksin.

• Zengin olsam durmaz alırdım da işte

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.