Şimdi Ara

19000$'lık iPhone 6 ve iPhone 6+ R.T.ERDOĞAN Edition inceleme videosu (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
15
Favori
40.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL
    quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28
    quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL Cımhırbışkınımız sıyın ricip tiyyip irdiğini izil hizirlinmiş de yürü git lan
    Dünya lideri erdoğan demeliydi
    Kusura bakmayın,affedin cici koyunu
    Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan Yahudilerin kralïna posta koymuş adam Recep Tayyip Erdoğan. Masonların baş tacını Türkiye den silmiş adam Recep Tayyip Erdoğam. Recep Tayyip Erdoğan derken geziciler besmele çeksin.

Hay yaşa be :) Besmele çekmeden gezmeyi bırak sokağa çıkmak yok artık!

• quote:

Orijinalden alıntı: krlready

quote:

Orijinalden alıntı: citra

Bu eleman zaten burda overrated bi elemandi teknolojik bilgisi seni beni gecmicek bi kisi. Farkina varmis olmali ki yalamaya baslamis o da. Sasirdik mi? Tabiki hayir.

Uzman görüsü dedikleri bu olsa gerek

Hocam est. da yani programdan önce bi kağıt aç oku direk söylersin yani senin de çok basit yapabileceğin bir iş yanlış mıyım? Bu adam program yazmayı falan da bilmiyor sonuçta.
  • Ben bu siteyi anlamıyorum valla, siyası içerik yasak, tartışmak yazak ama reklam almak serbest, şu forumda kimsenin alamayacağı 5000TL'lik R.T.Erdoğan telefonu tanıtmak serbest...
  • yalakalıkta son nokta oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhaaaaaa

• evet tüm r.t.e düşmanları birer birer meydana çıkıyor hem iyi hemde kötü bi inceleme olmuş açıkçası
  • Mustafa Kemal Paşa yazsın 19 değil 190 bin dolar verelim. R.T yazdıkça değil altın, komple altın olsa 19 dolara satsalar yine satın almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyid70

Guya akp calmismis guya suymus buymus. Yapilan hizmetler ortada. Ben sahsen calmis olduklarina inanmadigim gibi calmis olsalar bile helal olsun diyorum. Keske her calan boyle guzel hizmet etse ;) calip calip yatmasa. BİR yerde basari varsa hazimsizik had safhadadir. Sizin isteginiz su 3. Kopru yapilmasin havaalani yapilmasin. Siz harbi yatani destekleyin . CHP=MHP=HDP=BBP=SP AKP okadar guclu ve basariliymis ki aynen soyle diyo ben TEK siz hepiniz...

Kızım kotu yola duştu ama eve ekmek getiriyor diyosun yani! :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'ye çalan, çırpan kötü Başbakanlık veya Cumhurbaşkanlığı yapan o kadar kişi geldi ki; yalnız hiç bir liderin aslın görevi vatanı bölmek ve her daim zayıf tutmak olan R.T.E kadar olmadı... Türkiye'nın geleceğini sattı , şimdi başkanlık sistemi ile ufak ufak bölerek İsrail ve Amerika'ya yem yapacak, bundan 20-30yıl sonra petrolü biten ABD iç karışıklık ile boğuşan ve tamamen yabancı sermaye altındaki Türkiye'ye barış getirmek için girecek hem petrolü hemde boru eline alacak o zaman AKP'liler kına yakar ve hep olmak istedikleri gibi manda altına girer 4'er eş alır 12 çocuk yapar yabancılara köle üretirler....
  • Alan zenginlere hayırlı olsun, limited edition ürünleri kullanırken sağıdan solundan atsın, pırlantaları düşsün, ekranı kırılsın.

Videoyu izledim, izlemeden önce yorumlara bakarak sipariş verildiğini düşündüm ama değilmiş firma kendi inisiyatifi ile üretmiş.
    Firma Cumhurbaşkanından randevu alır ise telefonları hediye edecekmiş.

israfın dik alası bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Türkiye'ye çalan, çırpan kötü Başbakanlık veya Cumhurbaşkanlığı yapan o kadar kişi geldi ki; yalnız hiç bir liderin aslın görevi vatanı bölmek ve her daim zayıf tutmak olan R.T.E kadar olmadı... Türkiye'nın geleceğini sattı , şimdi başkanlık sistemi ile ufak ufak bölerek İsrail ve Amerika'ya yem yapacak, bundan 20-30yıl sonra petrolü biten ABD iç karışıklık ile boğuşan ve tamamen yabancı sermaye altındaki Türkiye'ye barış getirmek için girecek hem petrolü hemde boru eline alacak o zaman AKP'liler kına yakar ve hep olmak istedikleri gibi manda altına girer 4'er eş alır 12 çocuk yapar yabancılara köle üretirler....

Hocam videoyu izlediniz mi acaba? Ortada RTE'nin sadece ismi var. Burda bunları tartışmak hoş olmuyor. Donanımhaber'e teklif etmiş adamlar ve kabul edilip video çekilmiş. Kabul edilmesi de gayet normal bi şey çünkü ilgi çekici bir model. Tekrar söyleyeyim bu anlattıklarınızın olayla alakası yok.

• bu aakpli koyunların alayının dili kahverengi, bu arada donanım haber buna dahil zira tamda seçimlere 5 kala böyle bir tanıtım yapıyor, azıcık onur, azıcık haysiyet, azıcık şeref olsa bu tanıtımı seçimlere 5 kala yapmazdınız.
  • mosyozzz M kullanıcısına yanıt
    Sen benim kızım değilsin benim böyle bir söylemim yok ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyid70 -- 21 Mayıs 2015; 0:08:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Türkiye'ye çalan, çırpan kötü Başbakanlık veya Cumhurbaşkanlığı yapan o kadar kişi geldi ki; yalnız hiç bir liderin aslın görevi vatanı bölmek ve her daim zayıf tutmak olan R.T.E kadar olmadı... Türkiye'nın geleceğini sattı , şimdi başkanlık sistemi ile ufak ufak bölerek İsrail ve Amerika'ya yem yapacak, bundan 20-30yıl sonra petrolü biten ABD iç karışıklık ile boğuşan ve tamamen yabancı sermaye altındaki Türkiye'ye barış getirmek için girecek hem petrolü hemde boru eline alacak o zaman AKP'liler kına yakar ve hep olmak istedikleri gibi manda altına girer 4'er eş alır 12 çocuk yapar yabancılara köle üretirler....

Senin gibi düşünüyorum, ne yazık ki kimsenin kimseye tahammülü yok...

• Yazıklar olsun be

• Savaş çıkmadı mı halen? Birbirimizi yemekten bir adım öteye gidemiyoruz yazık!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhatabım değilsin @ozgrozt cahili.
  • yakışır padişahıma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan reklam parası aldınız bence. Yoksa milletin birbirine gireceğini bile bile bu konuyu açmazdınız.

• Yalnız en eğlenceli incelemelerden biri olmuş. Herkes hemen siyasete çekmiş ama yer yer Mesut Çevik'in tebessümleri güldürdü.
  • artık ne kadar yürüttüklerini sergileyebilecekler.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.