Şimdi Ara

19000$'lık iPhone 6 ve iPhone 6+ R.T.ERDOĞAN Edition inceleme videosu (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
15
Favori
40.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

Toplu blok konusuna hoşgeldiniz.

Benide blokla nolur

Bak nasıl da kendini biliyor.
  • Sadece ':D' böyle bir ifade oluştu yüzümde, şu telefonun varlığından haberdar olduğumda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Toplu blok konusuna hoşgeldiniz.

Benide blokla nolur

Bak nasıl da kendini biliyor.

Sapkın zihniyetin niyeti apaçık ortada. Neyin ne olduğunu tahmin etmek zor olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok param olsa üzerine işemek için alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

BU SAÇMALIĞIN NEYİNİ İNCELİYORSUNUZ MERAK ETTİM!!! HIRSIZ EDITION

hırsız arıyorsan aynaya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Bu adamın reklamını mı yapıyor Mesut Çevik?
    Aşağıdaki videoyu bir izleyin bakalım :D
    http://www.takunya.tv/bir-yalan-ancak-bu-kadar-kuyruklu-olabilirdi-ve-bunu-ancak-o-soyleyebilirdi

Süperrr
  • Altın kaplama klozet bundan daha değerli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an için apple firmasının yaptığını sanıp korktum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

Yalnız en eğlenceli incelemelerden biri olmuş. Herkes hemen siyasete çekmiş ama yer yer Mesut Çevik'in tebessümleri güldürdü.

Şunu şimdi masaya bırakalım, ekranının üzerine koyalım. Çünkü arkası, ekrandan daha değerli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

Yalnız en eğlenceli incelemelerden biri olmuş. Herkes hemen siyasete çekmiş ama yer yer Mesut Çevik'in tebessümleri güldürdü.

Şunu şimdi masaya bırakalım, ekranının üzerine koyalım. Çünkü arkası, ekrandan daha değerli

İyi güldüm.

• Ulan varya rt yarin cikip bi aciklama yapsa milletin en cok korktugu locadanim dese( mason localari) ve artik kotu bir isimle anilsa bu telefonu alanlar 50 bin icin olesiye savunacaklar. Gerci gerideki %50de ayni sekilde savunacaktir. Bu milleye hersey mustehak. Rt kadar merhametli bir insan yok aslinda. Benim arkamda bu kadar suru olsa ben daha beter ederdim bunlari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin en büyük liderlerini yapsalar daha iyi olurmuş...
  • Satış pazarını düşünüp en uygun RTEnin olduğunu düşünmeleri çok saçma bana inandırıcı gelmedi hiçç...

ATTATÜRK modelini yap bakalım kaç tane satarsın ben bile alırım o kadar diyim... 100 tane değil 10.000 tane üretebilirdin eğer ATATÜRK desenli yapsalardı..
  • işçilik zayıf RTE gibi bir lidere daha iyisi yapılmalıydı. Hazmedemeyenler nazar etmesinler çalışsınlar birgun onların liderleride böyle devletin zirvesinde olur. Ama siz kimsinizki sizi temsil edenlerde kim olsun. Tablo ortada
  • Yok rte ilgilenmiyormuş ulaşılamıyormuşta hediye edeceklermiş.. Tamamiyle yalan Kendi yaptırdığı kendi resminin olduğu cihazı kullanmak zaten saçma olurdu.. Bunu yaptırıp kendi reklamını yapması için çevrelerine hediye veya reklam amaçlı kendisi yaptırmıştır adım gibi eminim...

Ellerindeki yok 44. cihazmış dh nin geri öncekiler hangi ara satıldı da 44. denk geldi.. Yuhh vallahi yuhh.....

• bu incelemeden dolayı dh ve mesut çeviği eleştirenler biraz empati yapsınlar.. sizi yurtdışından arayıp 19.000 dolarlık altın kaplama bir telefonu inceler misiniz diye sorsalar siz ne derdiniz ? üzerinde rte veya başka bir şey olması önemli değil.. zaten video yu izlerseniz adam diyorki kişiye özel süsleme yapıyorlar arka kapağa.. illa rte li versiyonu alın diye dayatmıyorlar
  • Ne güzel be... Mesajlara bak... Devlet liderimizi yalayan çok... Şunu unutmasınlar bu kadar peygamber gibi tapanlar... Onu halk seçiyor ise eğer o halkı yalamalı halk onu değil... Mantıklı düşünen her insan eleştirme yapar.. Eşeltirmeden körü körüne inek gibi lider dediğiniz rte ye tapmak salaklıktan başka birşey değildir cahilliktir yobazlıktır.... Nasıl bir halk olduk vallahi yazık yani... İnsanların elinden evini alıyorlar yok kentsel dönüşüm diyip olsun rte ye helal olsun diyor böyle bir düşünce varmı yaaa.. Demekki başka şeylerinide alsalar onada tamam diyecekler...
    Devlet büyüğü adam gibi adam olmalı.. Bence ülkelerin gelmiş geçmiş en büyük liderlerine atfedilip yapılmalı bir ürün... ve türkiyede bu sadece ATATÜRK olabilirdi.. Buna karşı ıkan zaten bana göre vatan hainidir ve bu ülkede yaşamaya hakkı yoktur... Atatürk olmasaydı eğer bu ülkede şuan rte de olmazdı krallık sisteminde yaşardık.... Atatürkü silmeye çalışmanın bir başka yöntemidir bu... Ama Rte düşecek tahminimce bu seçimde olmasada bir sonraki kesin zaten... Amerikadan özel yapılmışsa eğer bu cihaz ki rte nin isteği üzerinede yapılmamışsa bence amerikadan bir hediye oda şu anlamda artık seni bitireceğiz buda sana yolluk hediye olsun... Umarım öyledir Allahtan tek dileğim....

• Ohh tatlı Akp reklamı ne güzel.
    Yalarımcılar da konuya üşüşmüş tam olmuş.
  • Doğmadan üç yıl önce rtenin kızı..:):)

Gelecekten gelen mesaj...:):)

http://www.takunya.tv/bir-yalan-ancak-bu-kadar-kuyruklu-olabilirdi-ve-bunu-ancak-o-soyleyebilirdi

• Mesut Çevik reklam yapmak açamlı yayınlamamış bu videoyu... O tür bir yanlış anlaşılma olmasın... Dikkat ederseniz zaten bolca gülüp duruyor.. Yani malzemenin ne kadar salakça ne kadar gereksiz ve ne kadar saçma bir modelde üretildiğini alttan alttan belli ediyor aslında...:):) Bu yüzden hoşuma gitti.. ama dilersiniz ki işte gönül her lafı açık açık konuşmak ister fakat onlar biden daha göz önünde bulunduğu için bizler kadar cesur laflar edemiyorlar..:):) Ama yinede helal olsun alttan alttan giydirmiş.. zaten cihazı doğru düzgün bi tanıtmadı bence güzelce dalga bile geçti..:):)

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.