Şimdi Ara

19000$'lık iPhone 6 ve iPhone 6+ R.T.ERDOĞAN Edition inceleme videosu (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
15
Favori
40.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dikkat edersen hakaret etmediğimi anlarsın.Ne yazık ki anlayacak kapasitede değilsin (bu da hakaret değil sadece TESPİT).Hepimizin beyni kafamızı salladığımızda sallanır,burada tüm insanlığa hakaret etmiş olurum eğer hakaret etseydim.

Akıllı mıyım değil miyim bilmiyorum fakat senden akıllı olduğuma çok fazla eminim.Benim forsum tabii ki de benle o kişi arasında.Seni gram ilgilendirdiğini düşünmüyorum.Eğer sen düşünüyorsan sana hayırlı olsun
  • Bu Ülkedeki sorun.

Sosyalistide kendine sosyalist.
    Demokratıda kendine demokrat.
    Müslümanıda kendine müslüman.

sıkıntı burdan kaynaklanıyor. millet bir birini dinlemiyor ki anlamasını bekliyorsun.
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    OMG...

Aziz Nesin haklıymış.

İyi forumlar
  • number352 kullanıcısına yanıt
    Bay beyine yazdıklarım çok dokunmuş anlaşılan öncelikle buranın bir forum olduğunu buraya yazdığın düşünceleri diğer kullanıcılar tarafından yorumlanabileceğini bilmen gerekir bay beyin madem direk mesut beyle dolaylı olarak fikirlerini beyan edeceksin forumda özel mesaj denilen bir özellik mevcut ya da iletişim bölümünden de kendisine ulaşabilirsin değil mi bay süper beyinli zekalı kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Mobil sürümle mesaj atarken bu kadar çok Muhaha smile'ını kullanmandan anlıyorum ki mesajım sana fazlasıyla zarar vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: number352

Dikkat edersen hakaret etmediğimi anlarsın.Ne yazık ki anlayacak kapasitede değilsin (bu da hakaret değil sadece TESPİT).Hepimizin beyni kafamızı salladığımızda sallanır,burada tüm insanlığa hakaret etmiş olurum eğer hakaret etseydim.

Akıllı mıyım değil miyim bilmiyorum fakat senden akıllı olduğuma çok fazla eminim.Benim forsum tabii ki de benle o kişi arasında.Seni gram ilgilendirdiğini düşünmüyorum.Eğer sen düşünüyorsan sana hayırlı olsun

hakaret etmedim dediğinde bile hakaret ediyor. Tanımadığı insandan daha zeki olduğunu iddia ediyor. Sana eksiğini, zekanın aslında ne olduğunu anlatırdım ama senin o küçücük dünyanda ki şapşik egonla muhatap olmak istemiyorum. Hayır şu konuştuğunuzun %10'u kadar vasıflı bir insan olsanız ona yanmayacağım ya neyse. Hiiç tartışmıyorum.

ak partinin kemik oyun %40'tır geriye %60 kalıyor. Kesinlikle aziz nesin haklı
  • Tatsumi Senpai kullanıcısına yanıt
    Senden zeki olduğumu anlamam için seni tanımama gerek olduğunu düşünmüyorum.Kendi hür iradenle atmış olduğun mesajı okuyarak buradan bu sonuca varabilirim.

Asıl hakareti yapan sensin.O küçüçük dünyanda derken,şapşik egon derken ve şuan konuştuğumuzun %10 u kadar vasıflı olsan söylemlerini söylerken beni tanımadan bana hakaret etmeyi gayet iyi becerdin.

Bir şeyi yazdıktan sonra göndermeden önce bi okuyup düzenlemeni öneririm.Zira çok küçük duruma düştün ve güldürdün
  • Bu telefon ceptemi taşınıyor. :)

Veremediğin cevap yerine böyle bir bahane sunman aziz Nesinin düşüncelerini kanıtlar nitelikte olmuş sen simgelere takılmaya devam et

• quote:

Senden zeki olduğumu anlamam için seni tanımama gerek olduğunu düşünmüyorum.Kendi hür iradenle atmış olduğun mesajı okuyarak buradan bu sonuca varabilirim.

Asıl hakareti yapan sensin.O küçüçük dünyanda derken,şapşik egon derken ve şuan konuştuğumuzun %10 u kadar vasıflı olsan söylemlerini söylerken beni tanımadan bana hakaret etmeyi gayet iyi becerdin.

Bir şeyi yazdıktan sonra göndermeden önce bi okuyup düzenlemeni öneririm.Zira çok küçük duruma düştün ve güldürdün

tamam sensin. Bu forumun en zekisi sensin. Bu dünyanın %90'ından daha zekisin. Atomu sen parçaladın, elektriği sen buldun, aya ilk sen ayak bastın. Biz kimiz biz neyiz ki sizin gibi dünyaya mal olmuş birine cevap veriyoruz. Siz istediğinize aptal da dersiniz, hakarette edersiniz, değerini de düşürürsünüz. Böyle büyük bir insan ne derse doğrudur. 2 cümleyle analiz yapabilecek kadar yetenekli aynı zamanda. Tam bir süper insan. Kesinlikle biz düşük zekalıların dolaştığı bu forumu hak etmiyorsunuz.

• Ya ne biçim insanlarsınız. Mesut Çevik alttan alttan gülüyor. Bu telefona bu parayı hangi keriz verecek imasıyla. Koca bir camiayı yandaşlıkla suçluyorsunuz. Bunu yapan yaptıran alan zaten kırolukla itham edilecek şahsen bende öyle itam ederim. Saçma sapan yapılmış gereksiz yobazları yolmak için üretilmiş ama 19000$ değeriyle haber değeri taşıyan bir ürünü incelemeseler miydi ?

Böyle saçma sapan yorumlardan vazgeçin. Önceden tarafsızlara laf atılmazdı ama şimdi bakıyorum kendi tarafında olmayan objektif insanlara bile yandaş deniliyor. Gözü dönmüşlük bu.
  • Mesut Çevik muhalefet akıl işidir demiş çok şükür muhalefette bu olmadığı için yıllarca süren iktidarımızın keyfini sürüyoruz. Siz konuşun biz istediğimiz yapalım
  • Sana sadece şunu söyleyebilirim.Otur ve araştır şuan da ülkenin cari açığı ne durumda.Bu kadar saraylar,araçlar var ama hepsinin göstermelik olduğunu araştır ve anla.

Sana rakamla değil fakat şu şekilde söyleyebilirim.Akparty nin 2002 den beri yaptığı cari açık,Cumhuriyet kurulduğu zamandan beri bu kadar olmamıştı.Bi tarafta 13 sene diğer tarafta ise 79 seneden bahsediyoruz.

Bakanların alakalı yerlere konulması çok da gerek değil demişsin.Nasıl yani spor ile alakası olmayan bi adamın gençlik ve spor bakanı olması doğal mı sence? Bakanlık sadece idari olarak yönetmek midir? Bu adam sporda başarıyı nasıl getirebilir?

Her şeyin fiyatı yükseliyor demişsin.Maaşlar hani nerede yükseliyor? Asgari ücret brüt olarak 1.201,50 TL dir. Gereken ödemeler yapıldıktan sonra çalışanın eline geçen 949,07 TL dir. Maaşlar artıyor dediğin doğru ak party bu maaşı 949,07 dan 1000 TL ye çekicekmiş.Gerçekten de yükseliyor.Pazar fiyatına kıyaslar isek asgari ücrete gelen maaş ile bir haftalık pazar masrafı aynı tutar.Yani gelen zam sadece pazar masrafı için düşünülebilecek kadar az miktarda ve oda sadece 1 haftalık masrafa anca yetiyor.

Bir de şunu söylemek istiyorum.Açlık sınırlarına doğru sürüklenen ülkemiz de toplam resmi araç sayısı belediye araçları ile birlikte 125bin adettir.Bizden belki 30 sene önde giden Almanya'da ise resmi araç sayısı 11bin adettir.Bu bile her şeyi açıklamaya yeter ama sen ve senin gibiler bunu anlayabilcek olgunluk ve kapasitede midir bilemem.

Dediğim gibi medyaya aldanarak davranıcaksan ellerini 2 başının arasına koy ve kara kara düşün.Şu an yaşadığın senaryoyu Afganistan,Irak,Suriye ve Libya yaşadı.Sıra Türkiye'de. (Evet yine bir müslüman ülkesi)

• Aksaray yapıldığında başka ülkelerin saraylarına bakmadan, WC klozeti bile altın kaplama diye yorum yapanlarla, RTE dan-dun konuşup doların yükselmesinde payı olduğu halde ses etmeyenlere bakarak, her iki tarafta da hep aynı olgunlaşmamış ham insanların mevcut olduğu varsayımını rahatlıkla yapabiliriz(hatta kanıtlarız).

inceleme ile ilgili bi yorumum yok, gereksiz ancak parayı nereye harcayacağını şaşıranlar için ideal olabilir.
  • Tatsumi Senpai kullanıcısına yanıt
    Okey
  • Türk parasıyla 50 bin TL yapıyor.İşin siyasi boyutunu kenara bırakın , ticari düşünün arkasına R.T.Erdoğan yazılması çok saçma.Altın kaplama telefonlara düşkün olan Türkler değil , Araplardır.Arap zenginlere tasarlanmış bir telefon çok daha iyi satış yapardı.
    Rusya'da kriz var diyor , kimi kandırıyon , dünyada en çok zengin insanların yaşadığı şehir Moskova.Muhtelemen Rusların ABD'yi sevmemesinden dolayı vazgeçmişlerdir.
    Hadi Apple Amerikan markası , arkasına bas B.Obama yazısını , bas J.Bieber yazısını kapış kapış satılsın.
  • quote:

Ak party demokrasidir,ak party halkın iradesidir,ak party gelecektir demişsin.O zaman lütfen şu sorularıma cevap verir misin? Ak party demokratiktir.Öyleyse neden Cumhurbaşkanı olduğu halde hala ak party adına mitinglere çıkıyor? Bu demokratik bir hareket mi.Türkiyenin hangi CBı bunu yaptı? Ak party halkın iradesidir.Öyleyse neden pazar fiyatları bu durumda? Öyleyse neden evladını kaybetmiş bir anneyi (Berkin Elvanın annesi) miting alanlarında yuhalattı? (Sözde müslüman ve sözde delikanlı bir adam) Ak party gelecektir.Öyleyse neden bütün atanmış bakanlar o konusuyla alakası olmayan kişiler? Bunlar mı bizim geleceğimize yön verecek? Daha sorabilceğim bir çok soru var fakat hızlı hızlı yazmak adına aklıma ilk gelenleri yazdım.Umarım cevap verirsin.

Öncelikle birader; Erdoğan diğer cumhurbaşkanları gibi(genelinden bahsediyorum) dayatmayla değil bu halkın oylarıyla taraflı bir Cumhurbaşkanı olarak seçilmiştir. Diğerleri gibi sadece kendi hükümetlerinin çıkarını değil halkın çıkarını da gözeten bir cumhurbaşkanı olmuştur olmaya da devam etmektedir, devam da edecektir emin ol. Bana Ahmet Necdet Sezer'in tarafsız olduğunu söylüyorsan sana bi tarafımla bol bol gülerim :)
    Berkin Elvan'ı yuhalatma olayını kulaktan dolma bilgilerle buraya yazdığını düşünüyorum. hangi mitinginde böyle bir durum yaşamış bir tane kanıt gösterir misin? Ha sen Gezi olaylarında ki meydanlara toplanmış bir çoğu, bakın bir çoğu diyorum, boş beleş siyasetin inceliklerinden anlamayan ana babalarının iki lafıyla oralara koşturmuş sırf Erdoğan'a olan hırsından asılsız korkularından asılsız gelecek kaygılarından dolayı Devletin malına polisine oradaki esnafa zarar verenleri yuhalatma olayını diyorsan Berkin Elvan'la o yuhalatmanın hiç bir alakası yok Ayrıca da o yuhalatmanın ana nedeni olan mitinge katılmış kanı kaynayan ve doğal olarak devlete zarar vereceklerini düşündükleri PKK örgütleriyle Gezi meydanlarında kol kola gezen gençlere bilenen bu ülkenin yine sizin aynı eşit şartlara sahip olan bir başka gençliğidir. Ve bu yuhalamayı duyan Tayyip Erdoğan'ın tepkisi de tam tersi olarak, biz onlar gibi yakıp yıkmayacağız tarzında cümleler olmuştur çok iyi hatırlıyorum. Asla kimse de inkar edemez.
    Bakanlar konusuna hiç girmeye bile gerek yok çünkü gerçekten bu konuda söylediklerin komik. Elbette ki benimde eleştirdiğim bakanlar oldu. Mesela şu an gaziantep büyükşehir belediyesinde gayet başarılı bir görev sürdüren fakat bakanlığını beğenmediğim Soyadını unuttuğum Fatma hanım. Bakanlığının başarılı gitmediğini anlayan hükümet doğal olarak onu bakanlık görevinden aldı diye düşünüyorum. Sonuçta ikinci bir dönem bakan olmadı. Başarılı olsa devam ederdi. Demek ki bu hükümet sırf çıkarları uğruna başarılı olamayan bakanları ikinci dönem inat ederek bakan olarak atamıyor. MHP'de İnat ile Bahçeli'nin, CHP'de de Kemal Kılıçdaroğlu'nun başarısızlıklarına rağmen yıllardır inatla devam etmesini buna örnek gösterebiliriz. Bu tabi ki sadece benim düşüncem. Ve Sağlıkta devrim yapılmasına katlıda bulunan Recep Akdağ, Ulaşım devrim yapılmasına katkıda bulunan Binali Yıldırım ve Enerjide büyük başarılar elde eden Taner Yıldız gibi bakanların başarısız olduğunu söylersen ben yine gülerim :) Bana eskilerden bu hükümetten önce ki hükümetlerin en başarılı bakanlarını kıyaslar mısın, Bu bakanlardan daha başarılılarını kanıtlarıyla birlikte bende görmek bilmek isterim. Ama laf değil elle tutulur kanıtlar görelim. Onlar konuşur Ak parti yapar durumu yaşatmayın burda bize :) Selametle..

• Bazilari bakar akparti alir

• "bunlaaaar!!" diye bildirim tonu yaptım sms bildirilerine. reisin sesi bi başka geliyor telefonda...
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.