Şimdi Ara

192 Bit ile 256 Bit arasındaki fark nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
12.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prophet66

quote:

Orijinalden alıntı: enoes

quote:

quote:

walla ne yalan söyleyim sisteminin düzeninden belli ne kadar anladığın aynen sizin gibisinede az rastlanıyor sonrada sizin bizim gibiler kötüleniyoruz adam kalkmış 3220 ile 6300ü karşılaştırıyor zekaya bak sonrada i3 ezer geçer diyor ezdiği bi alan bulamayıncada i5 i7 diyor bi öğrenemediler yahu 6300ün dengi 3470tir tecrübeyle sabittir

neyse mesele i3 6300de değil sinirimden dayadım döşedim sonrada ne beklersin çocuk olduk dünkü çocukların gözünde

neyse yahu kazığı yiyende kendileri nasılsa

Hocam sistem dengesi derken dalgami geciyorsunuz? Eger oyle canijniz sagolsun :D
    Ben sistemi topladigim zaman hic birsey bilmiodum kazik yedigimi anlayali tam 1 ay oldu:D
    Adam hep ikinci el parcalar tais p4 taksa yine 3.0 mi 3.0 di benim icin ozaman benim icin 2 gb ra olsun 1 gb e.karti olsun diye topladim sonra the run oynayamidim arastirmaya basladijm frosbite 2 den directx 11 ondan sonra hangi ekran karti destekliyo felan dhyi buldum.

yok bende işlemciye rame baktım bu parçaların çalıştıracağı darboğaz yapmayacağı en iyi/en yeni kartı takmışsında ben ondan dedim

benim önceki sistemi hatırlatıyordu athlon II x2 240 2gb ram 5570 ile kullanıyordumda

bence rastgele ama i3 alıpta üzerine gtx 660 takan zihniyet gibi değil en azından

Sag olun hocam bazilari boyle sistemi adamdan saymiyor allaha sukur bama yetiyor millet full hd cilgini olmus sistem full hd acmiyomu tmm birde ezbere verilen cevaplar var hemen onu yaziyorlar arastirma felan yok birseyi kotu ogrendilermi o hep kotudur.Beni idare eden hir sistem performansini begeniyuorum

millette bilgi yok kardeş amd bir gün reklama çıkıyor mu ama intel notebook sayesinde sürekli gündemde 55 yaşında babam bile inteli biliyor
    amdde bilinmediğinden daha iyide olsa insan bilmediğinden korkar onlarda haklılar bilgisayar öğrenilecek bişe gözüyle bakmıyorlar ki

bilgisayar onlar için günümüzün atarisi başka bişe değil

ayrıca dediğim gibi benim eski sisteme benziyordu eskidi orası ayrı ama iş görür bişe kötülemekte nesi ben o sisteme ssd bile takarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

quote:

Hocam yani intelciler cildirmis bu aralar bazilari haric bir testte i3 3220 x 6300 e yetismis test ne kadar dogruysa artik amd de i5 e i7 diye yetisiyo intelciler basliyor 1 testle bizimi gecti diye

kardeş amd crysis 3 ile atağa geçti dhte videoda adam ne dedi amd de durdu durdu herşey mobile dönmeye başlayınca destek werdi dedi hakılı o ayrı ama neticede artık weriyor 6 çekirdeğin tam kullanılması demek fx 6xxx ailesini i5in rakibi yapmak demek teorik olarak sonrada i3 aldım çöp olamaycak diye dolansın dursunlar elleme olan onlara oluyor nasıla

ekstra para ödeyip daha kötü bi işlemci alıyorlar buda bizim avuntumuz olsun

Alıntıları Göster
    Millet yesin kazigi ben bu pcyi ilk topladigim zaman amd islemci oldugunu bilseydim amd islemci alirdim ama bilmiyordum.insanlar test ettikce ogreniyor ama milet bunu kabul etmek istemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

walla ne yalan söyleyim sisteminin düzeninden belli ne kadar anladığın aynen sizin gibisinede az rastlanıyor sonrada sizin bizim gibiler kötüleniyoruz adam kalkmış 3220 ile 6300ü karşılaştırıyor zekaya bak sonrada i3 ezer geçer diyor ezdiği bi alan bulamayıncada i5 i7 diyor bi öğrenemediler yahu 6300ün dengi 3470tir tecrübeyle sabittir

neyse mesele i3 6300de değil sinirimden dayadım döşedim sonrada ne beklersin çocuk olduk dünkü çocukların gözünde

neyse yahu kazığı yiyende kendileri nasılsa

Hocam sistem dengesi derken dalgami geciyorsunuz? Eger oyle canijniz sagolsun :D
    Ben sistemi topladigim zaman hic birsey bilmiodum kazik yedigimi anlayali tam 1 ay oldu:D
    Adam hep ikinci el parcalar tais p4 taksa yine 3.0 mi 3.0 di benim icin ozaman benim icin 2 gb ra olsun 1 gb e.karti olsun diye topladim sonra the run oynayamidim arastirmaya basladijm frosbite 2 den directx 11 ondan sonra hangi ekran karti destekliyo felan dhyi buldum.

yok bende işlemciye rame baktım bu parçaların çalıştıracağı darboğaz yapmayacağı en iyi/en yeni kartı takmışsında ben ondan dedim

benim önceki sistemi hatırlatıyordu athlon II x2 240 2gb ram 5570 ile kullanıyordumda

bence rastgele ama i3 alıpta üzerine gtx 660 takan zihniyet gibi değil en azından

Sag olun hocam bazilari boyle sistemi adamdan saymiyor allaha sukur bama yetiyor millet full hd cilgini olmus sistem full hd acmiyomu tmm birde ezbere verilen cevaplar var hemen onu yaziyorlar arastirma felan yok birseyi kotu ogrendilermi o hep kotudur.Beni idare eden hir sistem performansini begeniyuorum

millette bilgi yok kardeş amd bir gün reklama çıkıyor mu ama intel notebook sayesinde sürekli gündemde 55 yaşında babam bile inteli biliyor
    amdde bilinmediğinden daha iyide olsa insan bilmediğinden korkar onlarda haklılar bilgisayar öğrenilecek bişe gözüyle bakmıyorlar ki

bilgisayar onlar için günümüzün atarisi başka bişe değil

ayrıca dediğim gibi benim eski sisteme benziyordu eskidi orası ayrı ama iş görür bişe kötülemekte nesi ben o sisteme ssd bile takarım

hocam yemin ediyorum suana kadar bir tane amd reklami gormedim her yerde i tel reklami var

• quote:

Millet yesin kazigi ben bu pcyi ilk topladigim zaman amd islemci oldugunu bilseydim amd islemci alirdim ama bilmiyordum.insanlar test ettikce ogreniyor ama milet bunu kabul etmek istemiyor

öte yandan haklı olduğu taraflarda war şimdi 1000lira weya üstü işlemci bütçen olsa amd almazsın 3930k dururken 8350 demenin alemi yok mesela ama i3 gibi 4 izleği olupta 2 çekirdeği çalınmış 2 çekirdekli yetim malını neden kalkıpta fx 6xxx ile kıyaslıyorsun ki değil mi?
  • quote:

quote:

öte yandan haklı olduğu taraflarda war şimdi 1000lira weya üstü işlemci bütçen olsa amd almazsın 3930k dururken 8350 demenin alemi yok mesela ama i3 gibi 4 izleği olupta 2 çekirdeği çalınmış 2 çekirdekli yetim malını neden kalkıpta fx 6xxx ile kıyaslıyorsun ki değil mi?

Yani hocam sizde haklisiniz ama intel 3930x verecek param olsa araba alirim
    yani hic birseye yanmam ama fx6xxcx i3 karsilastiran topluma yanarim'aslinda uye olurken bir trest yapacaklar bilemeyen uye olamiyacak hocam

• quote:

quote:

quote:

yani hic birseye yanmam ama fx6xxcx i3 karsilastiran topluma yanarim'aslinda uye olurken bir trest yapacaklar bilemeyen uye olamiyacak hocam

test olayına çok güldüm ya :d

olmaz ki hajı forumda üye kalmaz sonra :D dedim ya bilen adam artık pek uğramıyor buraya

• Haklısın ama bu kıyas hiç bitmiyorki sadece intel amd olayıda değil 8320 densen 6300 o.c ile onu geçer , i7 desen oyun bilgisayarı için i7 olmaz i5 :). corsair ram der biri öbürü onlardandik g-skill der, biri zotack ı kötüler kalkarkronik sorunu olan ekran kartı önerisi verirr gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 31 Ağustos 2013; 2:28:51 >
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    kardeş bizim istediğimiz tek şey taraf tutulmasın bilmediği işlemciye sövüyor çokları

haklısın sorun çok ama sadece milletin önerisine kulak asarsan dünyanın hiç bi yerinde yolunu bulamazsın artık insanlar yol tarif ederken bile 50 metre mesafeyle tam zıttı 2 yön gösteriyor hangisine inanacaksın milletin ağzı torba değil ki büzesin

sen sana lazım olanı söyle benim gibi azda olsa dolanıyor forumda bakma ben biraz agresif olduğumda dilime yani parmaklarıma vuruyor sövercesine cevap yazıyorum çoğu bilen yazmıyor nerdeler belli değil bence bulmuşken benim gibisini sor soracağını bildiğim bişeyse yardımcı olayım

dediğim gibi adalaetli testler yapın fx 6300ün dengi ise i5 3470tir tecrübeyle sabittir

i3 ile 6300 6100 kıyaslamanın mantığı yoktur çünkü bilen zaten sonucu biliyor bilmeyen forumun yeni yetmeleride bu salak saçma testler yüzünden yancı oluyor taraf tutuyor

hiç pc ile alakası olmayan adam bu forum yüzünden fanatik oldu yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

quote:

quote:

quote:

test olayına çok güldüm ya :d

olmaz ki hajı forumda üye kalmaz sonra :D dedim ya bilen adam artık pek uğramıyor buraya

Alıntıları Göster
    iste sessiz sakin bir forum oluruz bilmiyen kalmaz kimsenin cani sikilmaz

• Iki sene önce sistemden falan anlamazdim, dizüstü pc almam gerekiyordu gittim markaya bakip sony vaio aldim..... Meger islemcisi amd imiş, sony markasina olan saygimi kaybettim, berbat bir işlemci, sadece fiyat avantaji var diye millet bunu aliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanx1

Iki sene önce sistemden falan anlamazdim, dizüstü pc almam gerekiyordu gittim markaya bakip sony vaio aldim..... Meger islemcisi amd imiş, sony markasina olan saygimi kaybettim, berbat bir işlemci, sadece fiyat avantaji var diye millet bunu aliyor..

amd nin neyi berbat hocam kotu islemciyi alirsiniz a'dyi kotulersiniz p4 bilemi daha iyi amdden islemciyi iyi taniyip alacaksin sonra gelip islemciyi kotulemeyeceksin

• quote:

iste sessiz sakin bir forum oluruz bilmiyen kalmaz kimsenin cani sikilmaz

aynen bilmeyen kuru kalabalık gider kolum ağrıdı mesaj yetiştirecem diye hani wardıya kurtlar wadisinde bi hikaye

adamın biri hapisten kaçmış 2 k.hpeyi vurup dönecem diye sonra gelmemiş sormuşlar nerdesin hani 2 k.hpe vurup dönecektin

adamda demiş ben giderken 2 k.hpe wardı şimdi alem olmuş pşt oğlu pşt kahp oğlu k.hpe

bizimkide o hesap 1-2 sene ara werdik sonra bi 2 mesaj yazalım dedik yazacak o kadar adam war ki anlatamam
  • quote:

quote:

Iki sene önce sistemden falan anlamazdim, dizüstü pc almam gerekiyordu gittim markaya bakip sony vaio aldim..... Meger islemcisi amd imiş, sony markasina olan saygimi kaybettim, berbat bir işlemci, sadece fiyat avantaji var diye millet bunu aliyor..

amd nin neyi berbat hocam kotu islemciyi alirsiniz a'dyi kotulersiniz p4 bilemi daha iyi amdden islemciyi iyi taniyip alacaksin sonra gelip islemciyi kotulemeyeceksin

yahu bırak derdimde amd bize lazım kötülememek lazım onlar olmasa 500 liraya i3 alıp kullanacaktık şimdi
  • quote:

quote:

quote:

yahu bırak derdimde amd bize lazım kötülememek lazım onlar olmasa 500 liraya i3 alıp kullanacaktık şimdi

Aslinda intelcilere uzuluyorum o kadar para igrenc bi islemci al
    Amd bence en iyi f/p dir hem ucuz hem iyi

• Hocam ben profesyonel değilim sadece kullanici olarak fikrimi yazdim, paran varsa intel alırsın yoksada amd alırsın ama bu sana intel alanlar enayidir deme hakkını vermez..... pentium4 kullanmadım ama şunu açıkça soyleyebilirim 7 sene onceki pentium d benim 2 senelik dizustune beş çeker....

• Otoban ağzına kadar dolu (yükte). Ama şoyle bişey var yolun biri 20km ama 2şerit biri 25km 6şerit hangisinden daha hızlı ve overclock ile daha da doluyor trafik. İşte 7850 nin de yüksek oc potansiyeli buradan gelir

• aslanx1 kullanıcısına yanıt
    quote:

quote:

bişe bilmediğin burdan belli masaüstü ile dizüstü kıyaslanmaz kardeş anladın mı? elma ile armut yani

• quote:

quote:

quote:

bişe bilmediğin burdan belli masaüstü ile dizüstü kıyaslanmaz kardeş anladın mı? elma ile armut yani

Hocam dizüstü pcnin fan sesi masaüstü pcnin fan sesini bastirinca ister istemez kiyaslamak zorunda kaliyorsun Neyse iyi akşamlar

• aslanx1 kullanıcısına yanıt
    masaüstünün dha iyi bişe olduğu burdan belli

boşversene sen ya almışın 4770kyı kafan rahat sana göre ne war daşallağn kuşallağn
  • bi kere işlemci oyunda çok ön planda olan bişe değil

öte yandan yüzde 20 çekirdek performansı olan i3ü mü yoksa taş gibi 6300ü mü alırsın aynı fiyata
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.