Bildirim
1920 HATASI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Server makinelerine her antivirüs kurulmuyor. Bende geçenlerde bir arkadaşın makinesine kurmayı denedimde bir çok antivirüs kurulmadı. -
SAÇMALAMA KURULUR TABİKİDE ŞİRKETTE DAHA ÖNCEDEN BERİ VARDI SERVERA VİRÜS BULAŞTI SONRA MCAFEE Yİ TEKRAR KURMAYA ÇALIŞTIK BU HATAYI VERDİ İŞTE KONU ÖNEMLİ ŞİRKET İÇİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM -
Ben sana yardım etmeye çalışıyorum sen bana ne diyorsun. Bende geçenlerde kurmayı denedim Kasperksy filan kurmayı denedim olmadı nedeni ise yazıyordu Windows Server işletim sistemi olduğu için. -
Arkadaşlar birbirinizi taşlamak yerine birbirinize yardımcı olun -
kardeşim iyi de mcafee server bi tane
destekli ana server var kurulabiliyo yani ama anlamadığım o hata neden veriyo ya bi sürü yol denedim ama olmadı nasıl bi hata anlamadım k.bakma biras çıkıştım iş stresi işte -
Baktım o antivirüs kullanılabiliyormuş ama hata kodu hakkında bilgim yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X