< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 27 Ekim 2022; 23:58:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1923 (2022-) | Paramount+
-
-
cin ali serisi gibi oldu bu da, Dutton 'lar 1883'te, Dutton 'lar 1932'de , Dutton 'lar çiftlikte ...
"sene 1932, herkes aç, perişan ... bi ayağı mezarda olan Elsa, at üstünde yeni yavuklular aramaya devam etmektedir."
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
OH SHİT HERE WE GO AGAİN
-
Sheridan iyi yere kapak attı. Kritik bir dönem yalnız umarım o buhranı yansıtabilirler. Meşhur Gazap Üzümleri romanı da bu dönemde geçer tavsiye ederim. Milyonlarca insanın iş ve yemek umuduyla kilometrelerce yol katetmesi sonucu yaşanan trajedi oldukça karanlık.
-
Her türlü izlenir gelsinde :)
-
Gelsin iyi haber izlenir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Helen Mirren ve Harrison Ford kadroda
off. sıradan oyuncular bile olsa yeterliydi ama şimdi çıta daha da yükseldi.
Dizinin ismi, 1932 yerine 1923 olmuş.
Harrison Ford ve Helen Mirren, bölüm başı 1 milyon dolar kazanacak.
kevin costner da yellowstone da 1.3m dolar kazanıyormuş
-
yellowstonu bitirmiş 1883 ü bitirmek üzere biri olarak her türlü izleri:)) doğada geçen bütün diziler favorimdir. içinde biraz macera biraz aşk biraz heyecan gerilim varsa dadundan yenmez:)) salın gelllsinnn...
-
Aralık ayına yetişmeye çalışıyorlar. Kasım ayında da Tulsa King ve Yellowstone gelecekti. Mayor of Kingstown'dan ses yok ama o da çok gecikmez gibi. Kanalda tek başına at koşturuyor Taylor baba
quote:
“1923” is currently in production in Montana and is scheduled to debut in December.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 28 Eylül 2022; 20:34:42 >
18 Aralık'ta geliyor. 8'er bölümden 2 sezon denmiş. Umarım gereksiz uzayıp pişman etmez. 40'lara ve 60'lara da gidebilirler belki yeni dizilerle.
1883 çok güzeldi ama yellowstone izlemedim, bekliyorum
-
Yellowstone muhteşem bende geç başladım ama bütün sezonları bitirdim.1883 sonrası torunlarını izlemek ayrı zevkti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
efsane geliyor.
-
-
Adam dizi çekimlerinde ölmese bari
-
Oha Harrison Ford ve Helen Mirren
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
cin ali serisi gibi oldu bu da, Dutton 'lar 1883'te, Dutton 'lar 1932'de , Dutton 'lar çiftlikte ...
"sene 1932, herkes aç, perişan ... bi ayağı mezarda olan Elsa, at üstünde yeni yavuklular aramaya devam etmektedir." |
Benzer içerikler
- battlestar galactica izleme sırası
- lost jacob
- oz türkçe dublaj
- lost sawyer ölümü
- lost dizisinde anlatılmak istenen
- dizi önerileri 2024
- sherlock 5. sezon
- yeni yabancı diziler
- silo 2. sezon izle
- aile komedi dizileri türk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X