Şimdi Ara

lost un sonunu anlamadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Lost" Dizisinin Sonunu Anlamak

"Lost" dizisinin sonu, televizyon tarihindeki en çok tartışılan ve kafa karıştırıcı finallerden biri olmuştur. Dizinin hayranları, karakterlerin kaderi ve adanın gizemi hakkında pek çok teori üretmişlerdir.

Dizinin Özeti

"Lost" dizisi, uçak kazasından sağ kurtulan bir grup insanın Pasifik Okyanusu'nda gizemli bir adada mahsur kalmalarını konu alır. Hayatta kalma mücadelesi verirken aynı zamanda adanın gizemlerini çözmeye çalışırlar.

Son Bölüm

Dizinin final bölümü "The End", çok sayıda soru işaretine neden olmuştur. Karakterler ya öldürülmüş ya da öldüğü varsayılmıştır. Ancak gösterilen son sahneler, karakterlerin hayatlarının devam ettiğini ve bir araya geldiklerini göstermektedir.

Sembolik Yorum

"Lost"un sonu sembolik olarak yorumlanmıştır. Karakterlerin "öteki tarafı" bulmaları, ölüm sonrası hayatı veya geçmişleriyle yüzleşmeyi temsil edebilir. Adanın ise farklı bir gerçeklik veya ruhani bir alem olarak görülebilir.

Hayran Teorileri

Yıllar boyunca hayranlar, dizinin sonunu açıklamaya yönelik çok sayıda teori üretmişlerdir. Bazıları dizinin alternate reality (alternatif gerçeklik) olduğuna, bazıları ise karakterlerin purgatory (araf) içinde olduğuna inanmaktadır. Başka teoriler ise dizinin adanın bir karakterin zihninin yansıması olduğunu öne sürmektedir.

Resmi Açıklama

"Lost"un yaratıcıları dizinin sonu hakkında resmi bir açıklama yapmışlardır. Ancak bu açıklama bile hayranların kafasını karıştırmıştır. Yaratıcılar, sonun birden fazla yorumlanma şekli olduğunu ve nihai cevabın izleyicilere bırakıldığını ifade etmişlerdir.

Sonuç olarak, "Lost" dizisinin sonu, günümüzde bile tartışılmaya ve yorumlanmaya devam eden bir gizem olmaya devam etmektedir. Dizinin yaratıcıları kasıtlı olarak belirsiz bir son bırakmışlardır ve bu da izleyicilerin kendi yorumlarını yapmalarına olanak tanımıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• İzleyeli çok oldu bende hatırlayamadım şimdi.

• Hepsi normalde ölmüş zaten yaşadıkları şeyleri yaşamadilar .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İllaki kendine göre bir anlam çıkarmışsındır. Ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi basit değil. Kesin bir sonu yok ki zaten, ucu açık. Her dizinin sonunu kesin yargılara dayandırmayın.

• şu konu belki bazı sorularına cevap verirhttp://forum.donanimhaber.com/m_40018924/tm.htm .. ama dizide her şey açığa çıkmadı hala ucu açık bırakılan şeyler var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse anlamadı zaten sonunu herkes kendine göre bir yorum çıkardı.Ben sağlam sövmüştüm bittiğinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lost çok bozdu

• Kim anladıki
  • son sezonda gösterilen ve paralel evren sandığımız yan olayların hepsi arafta gerçekleşiyormuş bunlar adaya düştüler, adaya düşmelerinin nedeni Jacob'ın yeni bir ada koruyucusu seçmek istemesiydi ve düşenler adaylardı, Jack ada koruyucusu oldu ama sonra hurley'e verdi görevi. Uçakla diğer elemanlar kaçtı zaten. Hepsi bir şekilde öldü ve arafta buluştular bu da 6.sezonda yan olay olarak anlatılıyordu.
  • Gianuzzi Yarımayı kullanıcısına yanıt
    Peki official 6 sezon disinda baska bolum vb var mi

• bildiğim kadarıyla yok, ve sonradan yani 6.sezozun sonunda birleşme olayı paralel evrenler diye biliyorum, yani gerçekte olmamış, sadece hayal gibi, gerçrktr jack adada kaldı, sawyer, kate falan kurtuldu, ben bu şekil yorumladım sonunu
  • Son sezonda herkes, olmak istediği hayatı yaşadı. O esnada ahiret yaşamındalardı yani. Sonra beyaz ışıkla cennete uçtular. Böyle saçma sapan bir dizi finali işte.
  • Rüya değil
  • Çok bozdu çok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.