Şimdi Ara

195/55R16 ebatı 205/55R16 ile değiştirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kış lastiği için bu değişime gerek yok. 205/55r16 daha makuldur. piyasadaki standart ölçü olduğu için bolca bulunur.

ancak 195/55 r16 için düşündüğünüz marka nedir? premium marka değilse zaten çok aşırı tasarruf etmezsiniz.

biz bu clio5 için bridgeston LM005 yeni seri aldık (eski seri lm003 çok iyi bir lastik değildir). test sonuçlarına göre michelin,conti, goodyear ile aynı seviyede hatta öndedir.

• Çayla Simit İyi Gider Ç kullanıcısına yanıt

Valla öyle iyi bir kış lastiği alacktım, baktım çok pahalıya denk geliyor goodyear ultragrip 8 aldım bende. Yoksa işin içinden çıkılmıyor195/55R16 ebatı 205/55R16 ile değiştirmek 

• Yazlik 215 kislik 205 kullanıyorum bende arabanin dis görüntüsü dışında pek fark olmuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mteke M kullanıcısına yanıt

Corsa'da bende yazlıkları da kışlıkları da 205 - 55 - r16 kullanıyorum maşallah diyim bir problem yaşatmadı.. ayrıca konfor da arttı

• star scream S kullanıcısına yanıt

goodyear ug8 zaten çok iyi bir lastik. biraz eski model kaldı ancak üretildiği yıl çıkan ts830,ts850 ve alpin 5 gibi lastiklerden geri kalır yanı yoktur.

daha iyisi dediğiniz conti winter ts860, michelin alpin6 ki bu lastikler zaten yeni model. bu lastiklerin direk rakibi ug9 veya ultragrip performance gen2 olup diğerlerinden birçok konuda iyidir.

• ek olarak bu senenin 205/55r16 ile yapılan bir testi michelin alpin 6 ile 12. oldu.

ancak her testte farklı sonuçlar çıkabiliyor. genel olarak

2021 yılı için: ts870, alpin 6, lm005, goodyear ug9+ aşağı yukarı aynı seviyelerde lastikler net bir üstünlük yok.

dunlop ws5 bizim piyasada bulması zor bir lastik denk gelirse alınabilir.

195/55R16 ebatı 205/55R16 ile değiştirmek
  • Hocam 2021in kış ayında ts860 almıştım, uludağda test etme imkanım oldu şubat ayında, hakkını veriyor yine de tabii ne olur ne olmaz zincir bulundurmak lazım ama şu da var, öndeki adam benim arabamın çok çok üstünde bir marka ve modele binmesine rağmen yazlık lastikle o yolda cebbelleşiyordu , kazaya sebebiyet verecekti.. İşin özü herkes kullanmalı ki kış ayı yol kaynaklı kazalar azalsın..

Bölgesel olarak binek araçlara da komple zorunlu olması gerekiyor aslında (marmara, karadeniz, doğu ve iç anadolu olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 5 Kasım 2021; 13:44:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.