|
195/55R16 ebatı 205/55R16 ile değiştirmek
-
-
2 aydır Clio 4 dizel de şirket aracında kullanılıyor sorun yok. -
Yanak büyüyor iste. Kagot üstünde yakit tüketimi artar performans duser yol tutuş artar tabi siz cok buyutmediginiz icin farki hiseetmezsiniz bile
-
195/55 R16 kullanıcıları olarak toplanın sarılıp ağlayalım -
Kışın tabanın dar olması karda daha iyi olur.
Onun dışında kuru zeminde yol tutuşu artar yakıt tüketimi artar performans düşer ama tabi bunlar çok düşük miktarda -
Clio4 aracım için çok araştırdım ancak çamurluk araları dar ve kış lastiğinde taban genişletmek iyi olmayacağı için Falken marka 195-55-16 lastik seti aldım.
Her ne kadar o paraya Continental 205-55-16 alınabilse de çamurluğa sürtme ihtimali var.
-
1 ay olmadı, hiç bir şey hissetmedim. Bridgestone turanza t005 taktırdım, yol sesi bir nebze azaldı.
-
Clio 4 için bende çok düşündüm ama orijinalden şaşmayıp 195 e devam ettim. Sırf şu lastik muhabbetine C segmente geçecem
-
Benim aracın lastikleri de bu boyut. Kışlık lastik için boyutları büyüteyim demiştim, sonra vazgeçtim. Normal olarak boyutu büyüdüğü için lastiğin daha pahalı olması gerekirken bizim boyut daha pahalı Çok tezat değil mi ya .)))
-
Dar yanak kar ve buza karşı daha iyidir.Tecrube ettim. -
195 olması hem yakıttan tasarruf sağlar hem de orijinal ebat olduğu için sorun olmaz. 205 in sürtme sıkıntısı var diye duydum -
Ara ebat olduğu için sanırım. Bacanak benim lastiğe verdiğim paranın yarısına Michelin almıştı ben 2 katı verip bridgestone ancak alabildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çayla Simit İyi Gider -- 4 Kasım 2021; 9:59:51 > -
Opel Corsa D aracımıza taktığımızda herhangi bir sorun yaşamadık.
1cm kadar bir büyüme ve yükselme oluyor.
-
Fiyatı daha ucuz olur. Bu ebat sorularında, ara ebat lastik kullanıcıları fiyatlardan baya muzdarip.
-
Corsa D'nin çamurluk kısmı çok geniş.
Clio 4'lerde 195 taban lastik takıldığında bile alan çok az kalıyor. Kendi Corsa D aracımda da belirttiğiniz ebatı uzun süre kullandım hiç sorun yaşamamıştım.
-
Gönül rahatlığı ile 205 tabana geçebilirsiniz. Çamurluğa sürter diye düşünmeyin zaten Clio 17 jant ölçüsünde benim de Clio 4 ile kullandığım 205/45R17 ebat lastik ile geliyor.
195 yerine 205 taban alarak aynı paraya daha kaliteli bir lastik alabilirsiniz.
Muayeneden sorunsuz geçer. Muayenede aynı dingil üzerinde aynı ebat ve yük endeksinde lastik olmasına bakıyorlar.
Yol tutuş artar, biraz da lastik yanak kalınlığı artmış oluyor. Yanak kalınlığı 195'in %55'i yerine 205'in %55'i yanak kalınlığı oluyor.
-
Kış lastiğinde ideali orijinalin bir küçüğü. Araç uzun sure duracaksa kara jant + 185/65/15 fiyat olarak daha makul olur, jant değişmeye gerek yok derkeniz orijinal ebat alınır. -
Clio B segment bir araç çok geniş değil, çokta ağır değil. yani gereksiz bana sorarsanız. olduğu gibi kalması sizin için daha doğru olacaktır.
-
205 55 r16 takarsanız lastik çapı 11 mm büyüyor. -
Lastik çapında ve çevresinde yüzde 2 sapma olur. Bildiğim kadarıyla yüzde 3 e kadar sapmalarda bir sorun olmaz. Davlumbazla arasında yeterli mesafe kalıyorsa sıkıntı yok. Bunun dışında gerçek hızınızı olduğundan düşük görürsünüz kadranda mesela 102 yerine 100 görürsünüz bunu unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarkabul -- 4 Kasım 2021; 22:43:9 >
Benzer içerikler
- fiorino yakıt tüketimi
- renault garanti uzatma ücreti
- en iyi hava filtresi
- direksiyon yağı yerine fren hidroliği konursa ne olur
- citroen nemo 1.4 hdi sx plus vizyon yorumları
- byd dolphin ne zaman türkiye"ye gelecek
- kg mobility fiyat listesi
- peugeot e 208 fiyat
- glc 220 d 4matic fiyat
- yeni audi a6
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X