Şimdi Ara

1960-2006 arasında zamanda yolculuk yapan rus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
9
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: creative13

bu saniyenin 50'de birini analog saatle ölçmüyorlar bilimsel bir gerçeği mi reddediyorsun bana mı öyle geliyor, adamla alakalı birşey demiyorum muhtemelen yalandır ama geleceğe gitmek bilimsel teoride mümkün ama böyle mi sanmıyorum

Helal olsun güzel hort, böyle bir mesaj yazdığımdan haberim bile yoktu.
  • Frozzy45 kullanıcısına yanıt
    benden önce başkası hortlatmış tariha hiç dikkat etmedim bende bu konuyu hatırlıyorum diyorum birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

zaman diye birsey yoktur
    hergun aynı gundur.gunes doner durur.bize gore gunes batar cıkar
    uyuruz kalkarız.enerji depolarız
    insanlar yıl ay gun hafta sayılar.insanlar rakam vermistir.
    yani zaman diye birsey yok

bu yorumu ciddiye alan gerçekten var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    aslında zaman diye birşeyin olmadığının bilimsel açıklaması mevcut hatta denklemi vardı t=0 çıkıyordu ve entropinin artışıyla açıklıyorlardı zamanı ama çok beyin yakan bir teori
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

aslında zaman diye birşeyin olmadığının bilimsel açıklaması mevcut hatta denklemi vardı t=0 çıkıyordu ve entropinin artışıyla açıklıyorlardı zamanı ama çok beyin yakan bir teori

Bence zaman bizim sandığımız gibi bir şey değil, yine bu konuda mıydı bilmiyorum ama DH'de bir yerde okumuştum zamanı iki ucu olan boş bir boru gibi düşünelim. Biz o tünelin/borunun içerisinde ilerliyoruz sadece. Zamanda yolculuk da o tünelin başına ya da daha ilerisine gitme imkanıdır. Yani zaman akıp giden, tükenen bir şey değil.
  • Keşke bizde yapsak 2002 oncesi türkiyeye geri dönebilsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: başaran

Keşke bizde yapsak 2002 oncesi türkiyeye geri dönebilsek

Bu nasıl bir dilektir? Sanırım sen 2002 den önce 3-5 yaşındaydın, o dönemi hatırlayıpta dönmek isteyen olacağını pek zannetmiyorum. Koyu bir hükümet alehtarıyım ancak 2002 den önceki kriz zamanlarında peynirin lüks olduğu dönemleri biliyorum ben. Karnımızı doyurmakta güçlük geçtiğimiz dönemlerdi.. Çok enteresansın!
  • Böyle iddialar çok mevcut ancak kanıtlanır bir yanı yok john titor diye bir adam vardı çok iddialı konuşmuştu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugareva

quote:

Orijinalden alıntı: Tala Valkov

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tala Valkov

quote:

zaman diye birsey yoktur

Her gün aynı günse ölümsüz olmamız gerekmez mi ?

hucrelerimiz gittikce azalıyor(insanlar hergun diyor)
    buda yaslılık oluyor

yasın 25 altı.hayat tecruben zayıf.30 sene sonra yorum yaz

Her günün aynı gün olması zaman kavramını eritmiyor. Bunu anlamak için tecrübeye gerek yok. Beyni kullanıp düşünmek lazım.
    Meşgul olacağınız bi iş tavsiye ederim size.

Bunu algılamak gerçekten güç. Sizi veya bir başkasını yadırgamıyorum, bende uzun süre bu arkadaşın dediğini düşündüm, sonra araştırdım.
    Evet zaman diye bir şey yok, bu insanoğlunun hayatını yaşayabilmesi ve düzene sokabilmesi için uydurduğu bir kavram. Zamanı hissedemezsin. Dünyadaki herşey bir akış içerisinde değişir durur. Bunu anlatabilmek içinse zaman kavramını çıkarmışız ortaya. Zaman kavramı beynin içinde bir saatten ibarettir. Beynin frekansı değiştiğinde zaman algısıda değişir. Mesela uykudayken beyin frekansımız düşer ve saniyeler bize oldukça uzunmuş gibi gelir. Yani zaman sadece bir algıdır, tek bir gerçek varsa oda evrenin değişimidir. Hücrelerimiz yaşlanır ve ölürüz. Zaman bizi öldürmez.

iyide gun icerisinde tek yaslanan insanlar degil ki. hucrelerden kaynaklansa, hucresi olmayan demir niye paslaniyor. veya cok uzun bir sure bekleyince neden cam akiyor. sekil degistiriyor

• baris195 kullanıcısına yanıt
    Bi de seni ciddiye slip artilamislar. Ahahah. Sorarim sana. Neden canlilar buyur gelisir ve olurler zaman yok ise? Senin dedigin sadece insanlarin zamana matematiksel degerler verip bolmek. Icinde bulundugumuz dunyada zaman vardir. Birseyler degisir dongu olur zaman olmasaydi hersey yerinde kalirdi. Zaman ne demek bir arastir istersen.

• bul şit
  • quote:

zaman diye birsey yoktur

Canlılar ölümlü olduğu için zaman kavramı var diye düşünüyor.

Bu arada video çok saçma saatlerin durması falan ne alaka saat zamanı göstermiyor ki yani gerçek bir zaman ölçer değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 11 Mart 2017; 11:3:27 >
  • quote:

quote:

Bu nasıl bir dilektir? Sanırım sen 2002 den önce 3-5 yaşındaydın, o dönemi hatırlayıpta dönmek isteyen olacağını pek zannetmiyorum. Koyu bir hükümet alehtarıyım ancak 2002 den önceki kriz zamanlarında peynirin lüks olduğu dönemleri biliyorum ben. Karnımızı doyurmakta güçlük geçtiğimiz dönemlerdi.. Çok enteresansın!

Pazara en son ne zaman gittin? Çok enteresansın!

• baris195 kullanıcısına yanıt
    Bu mesaj niye bu madar artılandı şimdi biri bana açıklasın..

• yemin ediyorum bugün anladım ki forum cahil kaynıyormuş. o mesajın o kadar artılanmasının başka açıklaması yok.

• Bu zaman da yolculuk ettigini iddia edenlerin en meshuru John Titor dur.

1960-2006 arasında zamanda yolculuk yapan rus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 11 Mart 2017; 11:38:48 >
  • Bir de ( sozde ) unlulerin brnzerleri varmis gecmisde onlar da zaman yolcusuymus( evet cok sacma )

• quote:

quote:

En azindan ozamanlar kimse milli servetleri satmıyordu kriz var diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

quote:

quote:

Pazara en son ne zaman gittin? Çok enteresansın!

Ben babayım her gün gidiyorum. O yılları istiyorsan asıl sen enteresansın. Bak bende nefret ediyorum hükümetten ancak 2002 den öncesi kadar sıkıntılı bir dönem olmadı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.