Şimdi Ara

1969 Anadol A1 Restorasyon.Sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
25.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniavolkan

boya yapılan yer ne kadar doğru ?

üstündeki boya kuruyana kadar o ortamda bir sürü toz ve pislik yapışabilir bence

ancak ortaya çıkan sonuca bakarsak müthiş olmuş orası ayrı

Dükkan kapıları kapatıldıktan sonra pek sorun çıkmaz pastadan sonra orjinali gibi olur tabi bunun için işini bilen bir usta gerekli
  • geçenlerde internette okumuştum bir işadamı anadol ile klasik oto rallisine katılmıştı. o da dehşet bir araba olmuştu. resimlerini bulursam ekleyeceğim.
  • çok güzel olmuş, emeklerinize değmiş.. hayallerin gerçeğe dönüşmesi ne büyük mutluluk :) darısı başıma :))

• Zaman olsada şöyle uğraşsam saatlerce sanayide..
  • Sanayide işler durgun napsın adamlar can sıkıntısından.. Gerçektende çok hoş olmuş acaba değeri ne kadar eder ?
  • Harika olmuş valla. Yapanları tebrik etmek lazım. İnsanın görür görmez içi ısınıyor arabaya.
  • Elinize sağlık süper olmuş bendede 73 a2 var maliyetlerle ilgili bilgi alanilirmiyim bende aynı işlemleri düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba sahibi yok forumda. ben de bursada hangi ustalarla çalışmışlar onu çok merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas1.6 -- 14 Kasım 2014; 11:34:15 >
  • üstadım arabanız güzel olmuş boya çatlamaması için herhangi bir şey yaptınızmı
  • harika olmuş. klasiklere bayılırım
  • hocam mükemmel olmus mükemmel emeğinize sağlık solda bos kısım var aslında kesilip iceri bir ekranlı teyp koyulabilir sonra kestiğiniz parcadan kapak yapabilirisiniz
  • Çok güzel olmuş.
  • Mobilde bazı resimler sorunlu onun dışında harika!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kelime ile '' mükemmel ''
  • Emeğinize sağlık. Çok güzel olmuş. Keyifle kullanın.
  • Süre olarak ne kadar zamanını aldı acaba ustanın?

Ellerine sağlık buradan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.