Bana yazın gelince vereceğin araba bu muydu.Bak uyarıyorum tek parça halinde getirmem bunu sen bana pug'u ver
ulaa iyice yerin dibine soktunuz hee
ben geyik olsun diye aldim beyler. yapip bincem. satmicam. kagidi kurek islerinde sorun yok.
arabanin motoru sanzumani yururu yepyeni. tik ses yok motorda. tek marsla calisiyor. dondurma cubuguyla diil. start stop dugmeli hemde ciddi diyom bak. start stop dugmesi var.
ozdamar. abi cok merak etme yaa gel bi iki tur gezeriz. gece arabayla dolasdim
bayagi zevkli inaninki... bide komple bitirince eminim daha guzel olcak
kokpit'ten ss isteriz
Haln tonla paraya satılan Kartal, Şahin gibi otomobiller bin kat güzel duruyor aracın güle güle kullan....
quote:
Orjinalden alıntı: pcpratik_editor
Haln tonla paraya satılan Kartal, Şahin gibi otomobiller bin kat güzel duruyor aracın güle güle kullan....
sagol dostum
dedigim gibi zevk icin aldim bakalim
çıkma farlarımı sana vereyim
quote:
Orjinalden alıntı: individual
arkadasim arabam BeMeWe
pug farimi takcam
1600 valla güzelmiş zevk için kapının önünde dursa gene iyidir nolacak
Şahinden hallice...
quote:
Orjinalden alıntı: individual
sagol TSMC
quote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
Şahinden hallice...
şahine ne yaparsanız yapın yine şahindir, bilemedin en fazla doğan olur ama bu araç bir klasik'e dönüşebilir.
Neden herkes şahinle filan karşılaştırmış.Anlamadım...
Not:Dostum hayırlı olsun.Umarım seni üzmez.
eyw sagol
quote:
Orjinalden alıntı: mchll
Neden herkes şahinle filan karşılaştırmış.Anlamadım...
Not:Dostum hayırlı olsun.Umarım seni üzmez.
Beni kimle karıştırdığınızı bilmiyorum ama ben bu foruma 2007 Temmuz'da geldim, oda arkadaşın tavsiyesiyle buldum bu forumu. Ayrıca sizide tanımıyorum, ha benle aynı arabayı kullanan biri ile karıştırıyor olabilirsiniz belki forumda daha öncede olmuş olabilir ama bu model bu marka bu renk tonlarca var İstanbul'da haberiniz olsun diye söylüyorum.
İyi akşamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Pregnancy
sagol TSMC
quote:
Şahinden hallice...
çaktırma
quote:
Beni kimle karıştırdığınızı bilmiyorum ama ben bu foruma 2007 Temmuz'da geldim, oda arkadaşın tavsiyesiyle buldum bu forumu. Ayrıca sizide tanımıyorum, ha benle aynı arabayı kullanan biri ile karıştırıyor olabilirsiniz belki forumda daha öncede olmuş olabilir ama bu model bu marka bu renk tonlarca var İstanbul'da haberiniz olsun diye söylüyorum.
İyi akşamlar.
Yanlışlık olmuştur,cilikka seni biriyle karıştırdı herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: Pregnancy ozdamar. abi cok merak etme yaa gel bi iki tur gezeriz. gece arabayla dolasdim