olabılır.bende bunu 6 slındırı varda gorunce dayanamayıp yazıyorum :ÇD
Arac hakkında bir konu acıp bilgi verseniz cok süper olur. Mesela günlük kullanıma uygun olup olmadığı , bakımı ve masrafları , yakıtı vs vs.. meraktayız..
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolojici
quote:
Orijinalden alıntı: ramazantc
olabılır.bende bunu 6 slındırı varda gorunce dayanamayıp yazıyorum :ÇD
Arac hakkında bir konu acıp bilgi verseniz cok süper olur. Mesela günlük kullanıma uygun olup olmadığı , bakımı ve masrafları , yakıtı vs vs.. meraktayız..
aynen bende bekliyorm bu bilgileri
konu acmaya kalksam bıraz zahmetlı olur ılerkı zamanlarda acarım belkı ama arac eger çürüksüzse ve elektronık debımetrelıyse hıc korkmadan yola cıkın ama k jetronık sıstem se benzını unutun :ÇD bu vıdeoyu bugun cekdım.aracım 216 hp.kasasını saselerını komple sıfırdan yaptırdım.2.000 lıra sadece saseler ıcın harcadım.dıs kaportasına daha gırısmedım ama yakın zamanda boyatıcam ama su aralar maddı darlıkdayım aracı satısa cıkartıcam.kısaca arac satılıkdır http://www.youtube.com/watch?v=a-XZPyPJ0LA
Bu arada 1600 liraya yürür aksamı motoru iyi durumda e21 alabilmek mümkün mü? :D
cok zor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme