Şimdi Ara

1978 Murat 131 Restorasyon (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
204
Cevap
24
Favori
21.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olsam krem tonlarında bir renk yaparım aracı jantları'da kendi orjinal jantlarını takardım daha orjinal durur keyif sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Fazla yakmamiş mi hocam ?

Kuş serisinde kmde 25 kuruş yakıt yakalamışsan haline şükredeceksin :) Kuzenimde 93 slx var 50 kuruş civarı yakıyor keza diğer tofaşların çoğu öyle.
  • Jant arayışı içindeyim zaten, bunları satıp 14 inç doğan jantı bulmaya çalışıyorum. Renk değiştiremiyorum malesef çok teferruatlı tekrardan vizeye girip ruhsat işleriyle uğraşmak lazım.
  • barda32 kullanıcısına yanıt
    Gazda iken mi hocam :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki gazda iken, bunlara benzinde binilmez :) Bu arada slx bordosuna boyamaya karar verdim ama metalik olmayacak. Baktigim tum slxlerin ruhsatinda kirmizi yaziyor. Sorun teskil etmez heralde. Jantlarida gri yapacam komple

• quote:

Orijinalden alıntı: barda32

Tabiki gazda iken, bunlara benzinde binilmez :) Bu arada slx bordosuna boyamaya karar verdim ama metalik olmayacak. Baktigim tum slxlerin ruhsatinda kirmizi yaziyor. Sorun teskil etmez heralde. Jantlarida gri yapacam komple

Hocam güzel bişey çıkacak sanki.Beklemedeyiz.
  • Takip
  • Arabayı çift renk yapabiliriz :) Fena fikirler var kafamızda :)
  • barda32 kullanıcısına yanıt
    cift renk olunca da ruhsata isletmenix gerekecek. yine ugrasacaksiniz :)

• quote:

Arabayı çift renk yapabiliriz :) Fena fikirler var kafamızda :)

farklı olabilir ama tek renk daha anlamlı olur fikrindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Arabayı çift renk yapabiliriz :) Fena fikirler var kafamızda :)

farklı olabilir ama tek renk daha anlamlı olur fikrindeyim.

İşte düşünüyoruz karar vermeye çalışıyoruz, ruhsatta değişim olmadan hangi seçenekler olabilir onları düşünüyoruz. Çift renk 131 gördüm siyah ve bordo. Etek üstü siyahtı, ruhsata işletmiş mi onu sordum cevap bekliyorum. Çünkü tavanı ruhsata işlemeden farklı renge boyama hakkına sahibiz. Yine de biz tek renk yapacak gibiyiz ama belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

Ya bu heves kırıcıları anlamıyorum yok apaçi yok serseri yok çürük sana ne kardeşim adam heves etmiş parası ona yetmiş Tofaş topluyu ona binecek KORKMA SANA BİNMEYECEK... Bende de var forumdaki densizlerin tabiriyle çürük...aracımdan memnunum korkum seneye gelecek vergi zammı başkada aracımla ilgili bir kaygım yok.

sizin arabanız nedir acaba
  • Arabaya bugün astar atıldı, yarın boyamayı düşünüyoruz bir aksilik olmazsa. Çarşambaya da sarkabilir.
  • İlerde de bu araca para harcarım keyfime göre derseniz bir kaç önerim olacak.

Öncelikle aracı şu yeni çıkan Clio IV lerin kırmızısına boyatın derim.

Jantların metalik olan yerlerini siyaha, siyah olan yerleri araçla aynı renkteki kırmızıya boyayın.

Aracın arka farlarına en açığından kırmızı film çekin.

Kapı kollarını ve yan aynaları SLX aynalarıyla değiştirin.

Plaka için arkaya SLX plakalığı alın.

Yan çıtaları SLX çıtası alın takın.

Ön Farları mercekli hale getirin ( yapan bir iki kişi görmüştüm, bulursam paylaşırım. )

Tavan çıtasını siyaha çevirin.

Eskiye ait tüm logoları sökün.

Mümkünse tamponları sisli SLX tamponuyla değiştirin. Arka tamponu da tabii ki.

Camlara rüzgarlık takın, en açığından film çekin.

İleride aracın koltuklarını punto koltuğuyla değiştirirsiniz.

Kapı döşemelerini Doğan S döşemesine çevirirsiniz.

Ön göğüsü de son kasa SLX'inkiyle değiştirirseniz tam bir tarz olmuş olur araç.

Ayrıca göğüs kısmını Megane 2den yapanlar da var. İlginç ve güzel bir görünüm oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

İlerde de bu araca para harcarım keyfime göre derseniz bir kaç önerim olacak.

Jantların metalik olan yerlerini siyaha, siyah olan yerleri araçla aynı renkteki kırmızıya boyayın.

Ön Farları mercekli hale getirin ( yapan bir iki kişi görmüştüm, bulursam paylaşırım. )

Ayrıca göğüs kısmını Megane 2den yapanlar da var. İlginç ve güzel bir görünüm oluyor.

Guzel onerilerde bulunmussunuz ama ben bu araci en fazla 1 sene kullanip emekli edecegim. Bu arac sadece ihtiyacimi gorsun yeter :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

İlerde de bu araca para harcarım keyfime göre derseniz bir kaç önerim olacak.

Guzel onerilerde bulunmussunuz ama ben bu araci en fazla 1 sene kullanip emekli edecegim. Bu arac sadece ihtiyacimi gorsun yeter :)

Ben bu kadar uğraştıktan sonra emekli edeceğini düşünmüyorum nacizane bir fikrim var.

Miriafori ön arka tampon+ panel,stop,yan sinyaller

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-mirafiori-on-arka-tampon-plus-panjur-seti-kampanyali-132955464/detay/

http://www.sahibinden.com/listing/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-fiat-mirafiori-on-tampon-68175375/detail/

1978 Murat 131 Restorasyon

• quote:

Jant arayışı içindeyim zaten, bunları satıp 14 inç doğan jantı bulmaya çalışıyorum. Renk değiştiremiyorum malesef çok teferruatlı tekrardan vizeye girip ruhsat işleriyle uğraşmak lazım.

6 kol çok yakışır bence aracınıza.

• Restorasyon falan denince bi hevesle okumaya başladım yazıları,aklıma şu yabancı kanallardaki programlar geldi"Wheler Dealer" tarzı ,hani hurda olmuş,artık son günlerini yaşayan arabaları alıyorlarda aracı baştan sona yeniliyorlar ,işte öle bişi zannettim ama değilmiş
    Neyse yinede allah gönlüne göre versin dostum,güle güle kazasız belasız binersin inşallah...
    (o tip birşey olsaydı da güzel olurdu ayrıca alsalar bi 124,131i sıfırlasalar ,ne bilim videoya falan çekseler tadından yenmez vallahi :) )
  •  1978 Murat 131 Restorasyon

bugün yetişmedi yarın boyanacak. 6 kol jantlar lastiklerle beraber 1000 tl yi geçiyor :) Süper miriafori gibi gidemedikten sonra o parçaları takmanın ne mantığı var

Arabadan önce mtb bisikletimin kadrosunu boyadım

Bu da yol bisikletim bu arada :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barda32 -- 22 Ekim 2013; 18:39:56 >

• quote:

bugün yetişmedi yarın boyanacak. 6 kol jantlar lastiklerle beraber 1000 tl yi geçiyor :) Süper miriafori gibi gidemedikten sonra o parçaları takmanın ne mantığı var

Arabadan önce mtb bisikletimin kadrosunu boyadım

Bu da yol bisikletim bu arada :D

kolay gelsin pek binmeye niyetiniz yok ama güzel olacağa benziyor takipteyim.bende ıspartadayım 1984 model 131 aracım var :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.