Şimdi Ara

1978 Murat 131 Restorasyon (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
24
Favori
21.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam 78 model 750 TL ye araç alıyor sen metal yorgunluğundan bahsediyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUNMETAL

Adam 78 model 750 TL ye araç alıyor sen metal yorgunluğundan bahsediyosun

Aldigimda yorgunlardi, simdi baya dinlendiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı boyadık, yarın bu haftanın yorgunluğunu atmak için uzun bir bisiklet turuna çıkıyorum. Cumartesi ıvırı zıvırı yapılır teybi takılır temizliği yapılır. Cumartesi akşam ya da pazar günü tüm fotoları ilk mesajda toplayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barda32

Arabayı boyadık, yarın bu haftanın yorgunluğunu atmak için uzun bir bisiklet turuna çıkıyorum. Cumartesi ıvırı zıvırı yapılır teybi takılır temizliği yapılır. Cumartesi akşam ya da pazar günü tüm fotoları ilk mesajda toplayacağım.

ne renge boyadın son cıkan clıoların kırmızısını önermiş bi arkadas cok yerinde bir fikir keske degerlendirseydin bende dinarlıyım haftanın 4 günü ıspartadayım bi ara görmek isterim aracını güle güle bin
  • Kendi kirmizisina boyadik
     1978 Murat 131 Restorasyon

• Tabii zevkler tartışılmaz ama bence şöyle turuncu yada sarı olsa daha iyi olurdu. Cırtlak sarı değil ama şöyle biraz turuncuya çalınmış hali.
  • Renk güzel olmuş.

Jantın içini ve metal olan yerlerini siyaha, şuan siyah gözüken çubuk şeklindeki girintileri de aracın rengine boyasanız şahane güzel olur. En ucuza mükemmel sonuç elde edersiniz.

Kapı cam çıtalarına karbon görünümlü yapıştırmalardan çekseniz. Hatta tamponun nikelaj yerlerine de carbon görünümlü yapıştırmalardan çekerek spor bir hava katabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Tabii zevkler tartışılmaz ama bence şöyle turuncu yada sarı olsa daha iyi olurdu. Cırtlak sarı değil ama şöyle biraz turuncuya çalınmış hali.

Aynen turuncu, krem ya da lacivert süper olurdu ama ruhsatta kırmızı işte yapacak bişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

quote:

Arabayı boyadık, yarın bu haftanın yorgunluğunu atmak için uzun bir bisiklet turuna çıkıyorum. Cumartesi ıvırı zıvırı yapılır teybi takılır temizliği yapılır. Cumartesi akşam ya da pazar günü tüm fotoları ilk mesajda toplayacağım.

ne renge boyadın son cıkan clıoların kırmızısını önermiş bi arkadas cok yerinde bir fikir keske degerlendirseydin bende dinarlıyım haftanın 4 günü ıspartadayım bi ara görmek isterim aracını güle güle bin

Sağolun, önümüzdeki hafta içi görmek isterseniz olabilir, perşembe ya da cuma Antalya yolcusuyum artık orada duracağım.

• barda32 kullanıcısına yanıt
    güzel olmuş ufak tefek eksikleri kalmış.güle güle kullanın bende görmek isterim ıspartada okuyorum tanışmış oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominic10

güzel olmuş ufak tefek eksikleri kalmış.güle güle kullanın bende görmek isterim ıspartada okuyorum tanışmış oluruz

Sağolun, eğer Ispartada okuyorsanız, duruyorsanız bisiklete başlatırım sizi haberiniz olsun :)
  • Takipteyim Severim böyle konuları
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dominic10

Sağolun, eğer Ispartada okuyorsanız, duruyorsanız bisiklete başlatırım sizi haberiniz olsun :)

sağolun ama 2 teker 4 teker gibi zevk vermiyor bana 11 yaşımdan beri böyle :)
  • Kırmızının tonu hoş olmuş
    Miriafori gibi gitmeniz pek mühim değil aslında 1-2 tane bu şekilde komple miriafirori yapan kullanıcılar gördüm çok hoşuma gitmişti.

Ek olarak tamponlarınız her ne kadar orjinal olsa bile oksitlenmeye başlayacaktır her ne kadar pas çözücü,kola v.s kullansanız bile malesef 131'lerin sıkıntısı bu.

Çözümü ise miriafori tampon kullanmak :)

Yakın bir arkadaşıma eski kasa doğan veya şahin bakıyoruz dış görünüm olarak komple miriafori'ye çevirmeyi planlıyor,jantlarına kadar maksat farklı olmak :)

Bu arada renk tonu çok güzel olmuş doygunluk,parlaklık v.s tam tadında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 26 Ekim 2013; 13:21:35 >
  • Dominic10 ile beraberdik bugun. Araba bitmedi daha tabiki. Onun arabasi orjinal
     1978 Murat 131 Restorasyon 1978 Murat 131 Restorasyon 1978 Murat 131 Restorasyon

• Sizin araç basık sanırım. 131e basık olmak yakışmıyor. Şu basit plastik parça eksiklerinizi de giderirseniz çok daha güzel olacaktır araç.
  • O plastik parcalarin hepsini aldm bagajda duruyor, bizim serefli kaportaci parayi daha once aldigindan oturu boyle. Kendim takabildgm kadarini taktm

Hayırlı olsun.Çok güzel olmuşta sizin araç niye alçak amortisörlerden mi kaynaklı yoksa spor yay mı var?
    kardeşim güzel bi gündü tanıştığıma memnun oldum :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.