Şimdi Ara

1980 TL GSS mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evime hiçbir şekilde bir kağıttır uyarıdır odur budur gelmedi.2009'da Kocaeli Üniversitesine kaydoldum.Bu sene de açıköğretime kaydoldum ki Kocaelindeki okulu referans gösterip 2.üniversite olarak yazdım.Geçen ay Mart'da 25 yaşıma bastım.Şu yaşıma kadar sigortalı hiçbir yerde çalışmadım.Şu an grafikerlik yapıyorum ve sigortam çalıştığım yerde yeni başlıcak.

Bugün bir arkadaşımla konuşurken kontrol etsene böyle birşey var demesinin üstüne bir baktım ki borcum 1980 TL gözüküyor :S Bu nedir abi ? Nedir yani ? Resmen dalga geçmek değil midir bu ? 1 Ocak 2012'de başlamış diye okuyorum diğer sitelerde.Yani bu borç 1 senelik mi :S Kafayı yemek üzereyim resmen...

Ne yapabilirim lütfen yardım edin bana.Ablam avukat, onunla konuştum yarın bir kontrol ederim dedi.

Bilgilendirirseniz minnettar olururum.

• Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na gidip gelir testi yaptırmayanlara yüksekten prim borcu yazılıyor.Bu yüzden fazla çıkmış ben gelir testi yaptırdığım için bana da en düşük primden borç yazılıyor şimdiden 600 civarı borç oldu ödüyor muyum tabiki hayır Zaten ödemeyen çok olacak ki devletin alacağı 5 milyar lirayı geçti.Soygundan başka bir şey değil birde utanmadan sağlık bedava demiyorlar mı deli oluyorum.Gelir testi yaptırırsan borcu yeniden düzenleyip en az prim borcundan olacak şekilde düzeltirler ama ödeyip ödememek sana kalmış.

http://gundem.bugun.com.tr/gss-borclari-bes-milyari-asti-yazisi-228647/

Bu konudan takip edebilirsin bayağıdır tartışıyoruz

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=56222571&mpage=195

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 15 Nisan 2013; 22:22:00 >

• Dostum internetten baya bir araştırdım eve gelir testi belgesi gelmesi gerekiyormuş.Eğer gelip de 1 ay içinde gitmezsen hiçbirşekilde oynama yapılmıyormuş.Ama bana o kağıt da gelmedi :S Ödemicem tabiki ne kadar birikiyorsa da biriksin.Ne kadar para kazanıyorum zaten şunun şurasında da 2000 lira para vereceğim ? Nasıl vereyim yani ? Neyin kafası abi bu ?

Yorumun için teşekkür ederim dostum bu arada.Verdiğin linki incelicem.Ama burdan yardımcı olabilirseniz de çok sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.