Şimdi Ara

199,9 TL Levis 512 Slim Taper Fit 4 Leaf Clover Adv Denim Pantolon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Levi's markası kalite olarak yerlerde. En azından Türkiye'de kalitesi bitmiş bir marka. Mazide kalmış marka değeri.Zaten ürünlerinin arkasında da durmuyor firma. İade falan kabul etmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TürkAsker kullanıcısına yanıt
    Şu fiyatlara aldığımız jean bile diz izi yapıp genişlemeye ve kendini salmaya başlıyor. Ne alacağız çözemedim. Geçen Boyner'de Mavi ile Mustang arasında kalıp en son Mustang marka jean aldım. Henüz giymedim ama bunda da olursa artık ne yapalım. Gider üçer beşer uygun fiyata jean alırız. Sizin tavsiyeniz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 5 Kasım 2019; 1:12:57 >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Ben her markayı denedim diyebilirim. İndirime getirip Diesel marka bile aldım, ki sezon fiyatları normal değil. Yalnız cok sağlam.
    Mavi, kot olarak bacak arası aşınma sorunu kronik şikayet haline geldi.
    Levi's dediğim gibi çöp. Tavsiye etmiyorum.
    Lee ve mustang çok rahatlar. Ama mustang bir kotum vardı hemen yırtıldı dizi. Ama giydiğim en rahat ve hafif kot mustang. Onun da fiyatı uçmuş.
    Ltb aşırı dar kesim olmaya başladı.
    Koton kesinlikle alınmamalı.
    Lc waikiki bile çoğundan kaliteli.
    Maalesef kot işi de elektronik gibi şans işi. Modele ve yıl yıl değişen kumaş kalitesine göre değişebiliyor.

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Boynerden mustang aldım geçen gün. Giydim tam oturdu kemersiz giyiyordum çok mutlu oldum lakin dediğiniz gibi genleşip kendini salana kadar. Şimdi yine kemer takmak zorunda kaldım, baldırlarda saldı kendini biçimsiz oldu biraz.
  • Levi's diye 200 TL vermek saçma. Düz bir model...
  • Lee wrangler aldım boynerden 70-80 liraya. Her marka kot kullanan biri olarak wrangler ve lee yi tek geçerim 20 yıllık pantolonlarım hala sapasağlam rengi olsun kumaşı olsun

• Şu diz kısmı her markada oluyor mu acaba? Bu işi tam çözemedim. Bir süre sonra kendini salması iyi değil. Sürekli kot mu değiştireceğiz? Neyse ben de Boyner'den aldığını iade edip onun yerine ceket aldım. Kotları da Mustang'in kendi sitesinde %50-60 civarı indirim varmış, oradan toplam 200 TL"ye iki adet aldım. Aldıklarımın kesimleri oregon tapared yazan modellerden. Boynerde bunları denediğimde kesimleri bayağı hoşuma gitmişti. Ve beden olarak tam oturuyordu. Ne dar ne bol güzel bir kesimi vardı. İnşallah birkaç güne sipariş verdiklerim gelecek. Bakalım kendini salsa da artık fiyatı yarı yarıya getirdik.

Bir de Boyner'de %50 civarı indirim başladı. İndirimler gerçek ama şişirilmiş fiyattan değil. Ben de hemen 150 TL'ye bir Reebok ayakkabı kaptım.

• Diesel modellerine bakacağım artık gerekirse.CK pantolonları da öven varmış.300-500 liraya kalitesi düşene vereceğime..

Ama şu ara acil almam lazım.Levi's 504 artık yok gibi.Bana slim olmayan normal kesim ve bilek kısmına doğru daralan yani bol paça olmayan model lazım.Sanırım 502 buna uyuyor.Ayrıca elastik %1 olacak. 502'in bazı modelleri %1 bazıları %2 gibi görünüyor.
  • çok pahalı değil mi ya, bana mı öyle geliyor, sıcak mı bu yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İsme bak pantolon mu alıyoruz uzay istasyonu mu belli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.