Şimdi Ara

1990-1992 modeller arasıNissan Sunny mi yosa mazda 323 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1990-1992 modeller arasında Nissan Sunny mi yoksa Mazda 323 mü tercih edilir?

• 2.eldeki durumu ve yedek parça olaylarını kıyaslarsan 3.23,sağlamlık,ekonomi,sorunsuzluk ikisinde de fazlasıyla mevcut olan özellikler.
  • nissan sunny üretildiği dönemde benim favorimdi dizaynına hastaydım
    323 içinde aynı şeyler geçerli aslında
    323 ün temizi zor bulunur diye düşünüyorum çünkü araç spor görünümlü diye genelde spor(bağırta bağırta) kullanılmıştır
  • Yedek parça fiyatları birbirine yakın galiba?
  • 4 sene öncesine kadar sunny kullanıyorduk gidişine hala hastayım
  • tartışmasız sunny 1,6
  • ben 323 diyorum..
  • 323 sedan, arkadaşa almıştık 92 model araçta hidrolik debriyaj-elekt.aynalar, kapı içi aydınlatma gibi beni şaşırtan ayrıntılar vardı. Bende o dönem 93 excel gls vardı ama 323 kesinlikle daha iyiydi. Fakat parçaları biraz tuzludur. Sunny hakkında bilgim yok.
  • Her ikisini de kullandım. Aslında o dönemdeki Japon araçların özellikleri hemen hemen aynı (Toyota, Mazda, Nissan). Hatta dış görünümlri bile birbirine benziyor. İç aksam da çok benzer (Teyp, cam otomatiği, ibreler, far açma düğmeleri vs). Ben Nissan'ı daha çok beğenmiştim, ama 93 yılında 92 model kullandığımız içindir belki. Yani araç çok yeni ve EX salon modeliydi. Şu anda 97 Model 323 var (97 ama 90-94 arası kasa, 97'de trafiğe çıkmış). Araba 200 bin kilometrede ve LPG takılı. Gayet memnunuz. Birçok parçası kolay ve ucuza bulunabiliyor.
    Uzun lafın kısası Japon arabaları sağlamdır ve eğer siz ona bakarsanız o da sizi üzmez. Benim tercihim -eğer donanımları aynı ise- Mazda 323 olurdu. Çünkü o zamanın Türkiye'de en çok satan ithal otolarından biridir. Yedek parça sorunu nisbeten daha azdır.
  • Mazda 323
  • mazdanın motorlarına hastayım arkadsımda 253 binde 91 model 626 var ve su anda arac guzel gidiyo ya ozellikleride tartışmasız bakarsan uzmez mazda
  • Nissan sunny 1,6 exsaloon 105 bg 77 KW 1991 TWINCAM turbo 0-100 km 7,5 sn ben 7 saniyede çıkmıştım tabi yeni bakım yapılmıştı 3 yıl önce + 2. vites 110 teşekkürler

http://www.youtube.com/watch?v=cM1kzno3h4k

http://www.youtube.com/watch?v=THji6t9BP3Y&feature=related

• bi arkadaşın vardı unutmam 94 senesinde binince bu nasıl bir araba demiş ağzım açık kalmıştı sunnye bizim lada vardı o zaman büyüyünce bundan alacam demiştim he he he
  • Mazda 323 derim ben güzel araba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.