Şimdi Ara

1990 model mercedes E200 acil kaçmasın...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bitane almancıdan çok temiz E200 1990 model ve full injeksiyonlu araba motoru sıfır gibi kaportada biraz güzelleştirme var araç kaçmasın diyorum, ama çok yakarmı bilemiyorum tüp taktırsam ne kadar yakar? sıralı filan oluyormu iyi bir şekilde bunlara düşünceleriniz neler?

• 90 modele sıralı sistem olmaz.

Ücret ne istiyorlar. biraz daha bilgi verinki yardımcı olalım.
  • 13 binytl istiyor, motora baktım yağ çuğunu çıkartıp tam gaz yaptırttım ne bi buhar atması ne bişe taş gibi motoru var gibi kaportada temiz boya falan istemiyor içi filan da çok orjinal, araba 156 bin km de acaba km oynama olmuş olabilirmi ondan da şüpheleniyorm biraz falamı kıl düşünüyorum bilmem, biyerinden anlayabilirmiyiz km oynanıp oynanmadığını? bide sıralı olmaz demişsiniz bide sanırsam büyük beyin limi ne oluyormuş doğrumu lpgde...
  • bide sıralı niye olmaz injeksiyonlu araba bu konudada aydınlatırsanız sevinirm...arac karburatörsüz 4 noktadan injeksiyonlu
  • hacı bu araba 200E yani mekanik enjeksiyonlu ama 93 sonrası üretilen E200LER ELEKTRONİK ENJEKSİYONLU lpgde eski olan 200E sürekli patlama falan yapar bence o paranın üstüne 2-3 bin daha ekle E200 al
  • anlaşıldı arkadaşım teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.