Şimdi Ara

1990s Esprileri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
11
Favori
12.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atahans

gözlerinin yağına yumurta kırayım
    Feridun Bitir terk...
  • A-Ayı
    B-Gotune girsin Keman yayı
  • Bakti bakti sumukleri akti zaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

- Şişe desene.
    - Şişe!
    - Bin duvara işe.

o git duvara değil miydi ya
  • hızlı bir şekilde ip ip ip ip ip ip ip ip dedirtme
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: atahans

gözlerinin yağına yumurta kırayım
    Feridun Bitir terk...

maksat ? konuyla alakasız mı geldi ?
  • -Ayakkabın terss
    ( çocuk ayağına bakar )
    + Son ders zaaaaaaaaaaaaaaa

• -Altın ne renk?
    +Sarı

hikghiasdhgas altı sarıymış hgasnjdşsdfgs

edit.

+Sanane
    - Saman ye, daha doymazsen beni ye, ben kusayım sen ye, çatalı benden kaşığı senden. noldu sustun kdhgiklashdljgasdjgas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nostradamusun baş parmağı -- 5 Nisan 2012; 23:35:06 >

• ALO ne koyim?

Bilmeyenler için açıklama: Aslı "Alo ne okuyayım" şeklinde ve Mustafa Keser tarafından telefonla cani: yayına katılan izleyicilere sorulmaktaydı. Ancak zamanla okuyayım, koyayım oldu. Bu söz özellikle 90'larda büyük gelişme gösteren Merter ve Zeytinburnu tekstil esnafı arasında popüler oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 5 Nisan 2012; 23:55:46 >

• wat dedin gulüm, aç biraz volüm
  • Fenasi ile Fecisi vardı tey tey tey...
  • altın ne renk vardı dimi bide
  • böyle bir nesil asla yaşamamalıydı.. osmanlının yıkılmasından sonra lanetlendiğimizin kanıtıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

-Sana hangi futbolcu ismini söylersem söyleyeyim sonunda ''leyim'' diyeceksin tamam mı?
    -Tamam lan, başla.
    -Ünal?
    -Leyim
    -Şota?
    -Leyim
    Mehmet?
    -Leyim
    -Hami?
    -Leyim
    -Ohaaaa hamile misin lan aehauahauhauah

Ahanda bunu 80'li yıllarda doğanlar bilir ve söylemiştir.. Mahallede trabzonlu bi çocuk vardı zehir gibi oynardı.. hep bu haminin gazına pi* deli şut çekerdi.. ben hamiyim hamiyim.. diye..

O zamanlar psikolojimizz bozulsa babadan bi tokat anadan bi terlik yer, bakkala giderdik geçerdi.. Şimdikiler ya hiperaktif yada emo.. pdr ile görüşüyolar ama çözemiyorlar..

• Kusura bamya
  • Pazarda ananas aldırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lcn(R)

dağlar ardındaa bir orman varmışş. orda bütün hayvanlaar mutlu yaşarmışş. bir insaan gelmişş çokda zalimmişş yakmış bütün ormanığ kesmiş hayvanıı yagmur yagmamışş, güneş doğmamış o zalimin sonunuu gören olmamış.

Bunu kreşte öğretmişlerdi ulan ne etkilenirdim be o zalime az sövmemiştim. Kötü sonla biten tek hikaye buydu sanırım o dönemlerde çocuklara anlatılan.. Küçükken tekvandoya yazdırmışlardı beni o zaman 1. sınıfa gidiyordum herkes benden 5-6 yaş büyüktü. Sürekli toplanıp bel altı fıkralar anlatırlardı aralarına katılıp büyüdüğümü hissederdim. Annemi kızdırdığımda ben sarı kuşağım deyip terliklere kafa atardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 6 Nisan 2012; 0:04:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

1 den 6 ya kada ma yaptım desene bi
    -1ma yaptım ,2ma yaptım ,3ma yaptım ,4ma yaptım ,5ma yaptım ,6ma yaptım(altıma yaptım)

biber diyerek 10a kadar saysana
    -biber1 , biber2 , biber3 . . . . . .. . biber9 , biber10(biberon)

F=m.a
  • Bizde buğday başağına benzeyen çayır diye söylenen şey ile arkadaşa dilinin üstüne koymasını ister, sonra "pilav pilav" dedirtirdik

Bir tanesi neredeyse ölüyordu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.