Şimdi Ara

1994 model toyota corona

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1994 model toyota coronam var teklemeye başladı servise gittim motor ECU sunun değişmesi gerektiğini söylediler fiyat olarak ta 1500 2000 ytl fiyat söylediler amam çıkma olarak 400 ytl ye bula bileceğimide anlattılar bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• çıkmasını al.ankarada yıldız oto sanayide bulabilirsin.ama ecu kolay kolay müdahale edilmeden bozulmaz.bence kesin emin ol arıza ecudan mı
  • bana bunu söyleyen toyota tekirdağ servisi eminler söylediklerinden
  • valla benim direksiyon bir sıkıp bir bırakıyodu.yetkili servise götürdüm direksiyon kolonu arızalı dediler.1200 ytl değiştirdik düzelmedi.sonra kutuda arızalı dediler değiştirdim 1300 ytl.hala düzelmedi en sonunda abi gelen kutu arızalı yenisini istiyecez sen bunla idare et dediler.bende o ara uzun yola çıkacaktım.gittiğim şehirde de yetkili servise götürdüm.adam kaputu açtı baktı şöle bi 10 sn bunu hangi ayı taktı abi dedi.bende serviste taktılar dedim.abi direksiyon mafsalını yanlış takmışlar dedi söktü geri taktı(toplam 10 dk) direksiyon tamamen düzeldi.para bile almadılar.

bir arada klima soğutmuyodu servise götürmüştüm yine! abi kompresör arızalı değişecek dediler yok dedim şu an param yok.sonra sanayiye götürdüm kurutma filtresi diye bi zımbırtı var o tıkanmış adamlar açıp temizlediler şu an hiç sorun yok.

geçenlerde far ayarına götürdüm abi far arızalı değişecek diye geri geldi usta.tabi artık akıllandım götürdüm sanayiye 5 milyona yaptılar.

yani arkadaşım servislerin hali kötü.çünkü kalifiye eleman orda alacağı 5 kuruş maaşa talim edeceğine gidip kendi dükkanını açıyor

• istanbul'da derindere veya sonkar toyota servisine göstermeni tavsiye ederim, adamlar işlerinde uzman.
  • Derindere'den bende çok memnunum. Bazen ihmalkarlıkları oluyor ama genel olarak iyi servis...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.