Şimdi Ara

1995 c200 elegace aldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki arabayı aldım arkadaşlar. Arabayı kim görse çok temiz nerden buldun diyorlar:D Benim sıkıntım aracın kullanma kılavuzu yok. Bilenlerden bilgi almak istiyorum. Mesajlara geç cevap verirsem kusuruma bakmayın. Maden mühendisiyim dagda yaşıyorum:D

• hayirli olsun,guzel arac kaca aldiniz acaba?km felan kacta biraz bilgi verirseniz daha guzel olur.
  • İlginize teşekkür ederim fubo. 270binde araç. 19500 e aldım. Foto eklemeye çalışacağım fırsatım olursa. Donanım olarak deri koltuklar dört cam otomatik dijital klima sunroof var. Düz vitesli. Ayrıca sıralı lpg var brc olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehassoo44 -- 4 Mart 2010; 11:07:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehassoo44

İlginize teşekkür ederim fubo. 270binde araç. 19500 e aldım. Foto eklemeye çalışacağım fırsatım olursa. Donanım olarak deri koltuklar dört cam otomatik dijital klima sunroof var. Düz vitesli. Ayrıca sıralı lpg var brc olması lazım

Hayırlı olsun kazasız belasız binin. Yalnız Fiyat bana fazla geldi.
  • Teşekkur ederim. Vala fiyat araştırmadım piyasası ne hiç bilmiyorum. Çok aceleciyimdir. Gördüm hoşuma gitti araç. 22 diyorlardı pazarlıkla bu fiyata düştüler. Tek sıkıntım ilk arabam. Fazla bilgim yok. Ne yapabilirim neyi eksiktir. Aracın ne özellikleri vardır. Onları araştırıyorum. Netten kullanım kılavuzunu bir türlü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum
  • benim babam benim arabamı 1994te sıfır aldığı için bende bütün broşür kullanma kılavuzu yedek boyasına kadar herşeyi mevcut.hatta kullanma kılavuzunun kendi çantası bile hiç açılmamış olarak arabada duruyor.ama maalesef almanca.istersen yardımcı olurum.

bu arada hayırlı olsun bende c200 esprit 1994 modelini kullanıyorum.hala sorunsuz ve güvenilir.

arabamın resimleri :http://forum.donanimhaber.com/m_32594743/mpage_1/f_/key_//tm.htm#32594743
  • Aracın çok temiz gözüküyor. Kazasız sürüşler dilerim. Benim sunroof metal sende cam yanlış görmediysem. Bu araçlarda bildiğin özellikleri paylaşabilirmisin. Mesela klimada rest tuşuna basılı tuttuğun zaman sıcaklık gösteren göstergede bir menü çıkıyor. Anahtarda sadece cam kaldırma var , indirmede varmı gibi. Maalesef almancam yok ama resimlerden çozmeye çalışırım:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.