Şimdi Ara

1995 Model BMW 3.16iA Compact 16.000 YTL'ye alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1995 Model BMW 3.16iA Compact araç almayı düşünüyorum. 150.000 km civarında yol yapmış gayet temiz bir araç buldum. 16000 YTL fiyat isteniyor ancak bu model araçların gerçek piyasası bu mudur? Daha ucuza bulunabilir mi?

Bir de servis + parça + yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı?

Araç gayet temiz gözüküyor ancak bu fiyatlarda olması biraz şüphelendirdi. Fikirlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler,

Yoda.

• O fiyatlara 3.20 bulunabiliyorken 3.16 Compact için 16.000 YTL biraz fazla gibi. Eger fiyatı dusurebılıyorsanız dusurun derim.

Araç cok temizse bişey diyemem ama yine de pazarlık sünnettir :)

Onun haricinde E36 nın parçaları piyasada bulunan en cok bmw parçalarından bırdır. Seervis ve parça konusunda problem yaşayacagınızı zannetmıyorum.

Performans konusunda soylenecek cok fazla birşey yok açıkçası Araçta kilit difransiyel vardır.

BMW nin M43 Olarak adlandırdıgı 115 HP lik motoru kullanıyor. Eger yanlış olmasam.

• Compact ' lar pek tutulmaz kardeş, 3.16 serisi de aslında en azından 3.18i yada 3.20i bak ki ileride kolay satabilesin. Çok iyi araştırman lazım bu arabalarda katakulle çok fazla olur, tabiri caizse eşek gibi kulanılır, akıllı uslu bir adamdan bulana kadar bekle, sonra sanayide yatar kalkarsın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 19 Temmuz 2007; 9:18:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.