Şimdi Ara

1996 hyundai elantra 1.8 gls tavsiye edermisiniz?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
52.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiç bir arabanın son sahibi olunmaz. Kim uydurduysa bu lafı hekes kullanıyor. Son sahip hurdacılardır. Ben 11 yıldır 1996 elantra 1.8 GLS kullanıyorum. Dikkat edin 11 yıldır. Masraf çıkarmaz. Yolda bırakmaz. Parçaları bulunur. Pahalı da değildir. İstersen yan sanayi parçaları bile vardır. En zor bulunan parça bile 2 günde elinizde olur. Cimridir. Ataktır. Gaza dokunduğunuz anda tepki verir. 2000 devrin altına düşmezseniz performans kaybı olmaz. 3000 devirde çıldırır. 4000 devirde kudurur. En sevdiğim vites 3. Vites. Bu aracın hakkını verin. Alacaklar için, fiyat performans oranı en iyi araçlardan biridir. Bir özelliği de devir 1700 rpm den yüksekse ve gaz pedalına basılmıyorsa yakıt kesme sistemi devreye girer. Bunu ispatlayan en güzel deneme şudur. LPG enjektörlerinin sesini bilirsiniz. Araca kaput açıkken el ile gaz verin. Enjektörlerin şıkırtısı devirle artar. Gazı bıraktığınız anda enjektör sesi kesilir. Taa ki devir 1700 rpm e düşene kadar. Bu nedenle uzun yolda asla boşa atılmamalıdır. İnişli çıkışlı yollarda bu nedenle daha tasarrufludur. Ben daha 4 yıl binerim. Burada kullananlar konuşmalı. Fikri olanlar değil. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanemmii -- 16 Aralık 2014; 9:05:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanemmii

Hiç bir arabanın son sahibi olunmaz. Kim uydurduysa bu lafı hekes kullanıyor. Son sahip hurdacılardır. Ben 11 yıldır 1996 elantra 1.8 GLS kullanıyorum. Dikkat edin 11 yıldır. Masraf çıkarmaz. Yolda bırakmaz. Parçaları bulunur. Pahalı da değildir. İstersen yan sanayi parçaları bile vardır. En zor bulunan parça bile 2 günde elinizde olur. Cimridir. Ataktır. Gaza dokunduğunuz anda tepki verir. 2000 devrin altına düşmezseniz performans kaybı olmaz. 3000 devirde çıldırır. 4000 devirde kudurur. En sevdiğim vites 3. Vites. Bu aracın hakkını verin. Alacaklar için, fiyat performans oranı en iyi araçlardan biridir. Bir özelliği de devir 1700 rpm den yüksekse ve gaz pedalına basılmıyorsa yakıt kesme sistemi devreye girer. Bunu ispatlayan en güzel deneme şudur. LPG enjektörlerinin sesini bilirsiniz. Araca kaput açıkken el ile gaz verin. Enjektörlerin şıkırtısı devirle artar. Gazı bıraktığınız anda enjektör sesi kesilir. Taa ki devir 1700 rpm e düşene kadar. Bu nedenle uzun yolda asla boşa atılmamalıdır. İnişli çıkışlı yollarda bu nedenle daha tasarrufludur. Ben daha 4 yıl binerim. Burada kullananlar konuşmalı. Fikri olanlar değil. Saygılar.

Hocam söyledikleriniz 1994 model 1.6 için de geçerli midir acaba bilginiz var mı? 8000 civarına almayı düşündüğüm bir araç var da.

• turranor kullanıcısına yanıt
    1994 modeli kullanmadım çevremde de yok maalesef. Araştırmaya devam edin derim.
  • O yilki hyundailer çok dandik onu biliyorum bitek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliwer

quote:

tam binilecek araba ama,biraz bakımı masraflıdır vede son sahibi sen olursun

ya bende mondeo falan dşünüyorum gene aynı özelliklerde ama 99 model falan 10-12 arası. ama en cok yukarda cümlenin sonu korkutuyo

hocam aynı söz 5 yıl önce ford ka için söyleniyordu şimdi piyasası 4/1 oranında degerlendi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 1996 1.8 elantra buldum bi tane 9500 tl istiyor sıfır motor yapılmış sizce nasıldır tavsiye edermisiniz birde kullananlar yakıt konusunda fikir verebilirmi
  • konuyu hortlatıyorum ama, ben de bugün hyundai elantra 1.8 benzinli+sıralı sistem lpgli, manuel vites, 250bin kmde, fiyat olarak 15bin TL olan araca bakacağım, araçta değişen yok ama boya var, muayenesi 6 ay olmuş yaptıralı, alt bakım yapılmış, tek sıkıntı 1000 kmde yarım litreden biraz fazla yağ eksiltmesi, eski arabalarda bu normal midir, 15bine almamı tavsiye eder misiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.