Şimdi Ara

1996 hyundai elantra 1.8 gls tavsiye edermisiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
52.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhaba 8-9 arası araç almayı düşünüyorum en azından kliması olsun istiyorum 96 elantra dikkatimi çekti genelde fiyatları 9,000 ytl civarında donanımıda fiyatına göre iyi abs+klima+sürücü airbag+hız sabitleyici gibi özellikleri var..bu araçların fiyatlarının uygun olma sebepleri nelerdir??parçaları pahalımıdır yoksa problem çıkartan araçlarmıdır??ayrıca aracaın görüntüsü de bana güzel geldi ne dersiniz??

yardımlarınız için şimdiden tesekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

1996 Hyundai Elantra 1.8 GLS: Kapsamlı Bir İnceleme

Hyundai Elantra 1.8 GLS modeli, 1996 yılında piyasaya sürülen kompakt bir otomobildir. Bu araç, güvenilirliği, uygun fiyatlı olması ve yakıt verimliliği ile bilinmektedir. Siz de bir 1996 Hyundai Elantra 1.8 GLS satın almayı düşünüyorsanız, bu model hakkındaki kullanıcı yorumlarını ve incelemeleri dikkatlice değerlendirmelisiniz.

Hyundai Elantra 1.8 GLS Yorumları:

Çevrimiçi yorumlara göre, 1996 Hyundai Elantra 1.8 GLS genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Sahipleri, aracın sağlamlığından, düşük bakım maliyetlerinden ve şehir içi sürüş için uygun olan yakıt verimliliğinden memnun kalmaktadır.

1996 Hyundai Elantra 1.8 GLS 1997 Model Yılına Ait Yorumlar:

1997 model yılı Hyundai Elantra 1.8 GLS, bazı küçük tasarım değişiklikleri ve iyileştirmeler ile geldi. Ancak genel olarak, 1996 ve 1997 model yılları arasındaki farklar göreceli olarak küçüktür. Yine de, 1997 model yılı yorumlarını kontrol etmek isteyebilirsiniz.

1996 Hyundai Elantra 1.8 GLS Alınır mı?

Hyundai Elantra 1.8 GLS, uygun fiyatlı ve güvenilir bir araç arayanlar için iyi bir seçenektir. Olumlu kullanıcı yorumları ve düşük bakım maliyetleri, bu aracı dikkate değer kılan faktörlerdir. Ancak, daha yeni bir model yılı arıyorsanız veya daha fazla özellik istiyorsanız, başka seçenekleri araştırmak isteyebilirsiniz.

Sonuç olarak, 1996 Hyundai Elantra 1.8 GLS, günlük sürüş ihtiyaçları için uygun ve güvenilir bir araçtır. Satın almadan önce kullanıcı yorumlarını dikkatlice incelemek ve kendi araştırmanızı yapmak her zaman faydalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tam binilecek araba ama,biraz bakımı masraflıdır vede son sahibi sen olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emerald Dolphin

tam binilecek araba ama,biraz bakımı masraflıdır vede son sahibi sen olursun
    quote:

ya bende mondeo falan dşünüyorum gene aynı özelliklerde ama 99 model falan 10-12 arası. ama en cok yukarda cümlenin sonu korkutuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliwer

quote:

ya bende mondeo falan dşünüyorum gene aynı özelliklerde ama 99 model falan 10-12 arası. ama en cok yukarda cümlenin sonu korkutuyo

Alıntıları Göster
    Arkadaşımda vardı. Performansı süperdir ancak yol tutuşu zayıftır. Benzin tüketimide aşırı değil normal 1.6 gibi yakıyor düzgün kullanımda. pek masrafı olmadı o yüzden parçalarının fiyatlarını tam bilmiyorum. Radyatörü çatlatmış bi kerede egsoz patlatmıştı hatırladığım. Sonunda takasa verdi son sahibi olmaktan kurtuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

Arkadaşımda vardı. Performansı süperdir ancak yol tutuşu zayıftır. Benzin tüketimide aşırı değil normal 1.6 gibi yakıyor düzgün kullanımda. pek masrafı olmadı o yüzden parçalarının fiyatlarını tam bilmiyorum. Radyatörü çatlatmış bi kerede egsoz patlatmıştı hatırladığım. Sonunda takasa verdi son sahibi olmaktan kurtuldu

Alıntıları Göster
    bende 5-7 milyar arası bakıyorum ? ne almalıyım acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Emerald Dolphin

quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

fiyatına sattın mı hiçbir arabanın son sahibi olmazsın. kardeşim 72 model sw devasa bir fordu vardı. onu bile sattı. üç kuruşa almıştı dört kuruşa sattı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinemre

quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

fiyatına sattın mı hiçbir arabanın son sahibi olmazsın. kardeşim 72 model sw devasa bir fordu vardı. onu bile sattı. üç kuruşa almıştı dört kuruşa sattı...

Alıntıları Göster
    bence uzak dur herşeyden önce parçaları bulunmuyor bir arkadaşım tam 1 ay ön cam bekledi hiç bi yerde yoktu ön camı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

Alıntıları Göster
    valla gayet konforlu ekonomik sağlam araba....benim arkadaş aldı 06 al 0420 plakalı 1,8 elentra lpgsiz biniyor...benzinide çok yakmadığını söylüyor...hyundaının tüm arabaları zaten yakıt yönünden cimridir...
    son sahibide sen olmazsın...niye olasın..3-5 aşağı verirsin yinede satarsın..elinde kalmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

valla gayet konforlu ekonomik sağlam araba....benim arkadaş aldı 06 al 0420 plakalı 1,8 elentra lpgsiz biniyor...benzinide çok yakmadığını söylüyor...hyundaının tüm arabaları zaten yakıt yönünden cimridir...
    son sahibide sen olmazsın...niye olasın..3-5 aşağı verirsin yinede satarsın..elinde kalmaz..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende bitane elentra 1.8 gls beğendim yarın alıcam. otomatik vites araç. otomatik vitesden uzak dur diyorlar ama anlamadım. daha iyi olmazmı otomatik vites ??

lpg'li enjeksiyonlu bir araba çok yakarmı acaba ? :S

donanım olarak full bi araç. umarım memnun kalırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: badokan

Arkadaşlar bende bitane elentra 1.8 gls beğendim yarın alıcam. otomatik vites araç. otomatik vitesden uzak dur diyorlar ama anlamadım. daha iyi olmazmı otomatik vites ??

lpg'li enjeksiyonlu bir araba çok yakarmı acaba ? :S

donanım olarak full bi araç. umarım memnun kalırım...

Alıntıları Göster
    aracı aldıysan izlenimlerini paylaşır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keppir

aracı aldıysan izlenimlerini paylaşır mısın?

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BEN HYUNDAİ ELENTRA 1.8 MOTOR 1991 MODEL BİR ARAÇ ALACAĞIM PAZARTESİ GÜNÜ. KAPORAYIDA VERDİM BU ARADA. PARÇASI KOLAY BULUNUR MU YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalicis

ARKADAŞLAR BEN HYUNDAİ ELENTRA 1.8 MOTOR 1991 MODEL BİR ARAÇ ALACAĞIM PAZARTESİ GÜNÜ. KAPORAYIDA VERDİM BU ARADA. PARÇASI KOLAY BULUNUR MU YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ???

Alıntıları Göster
    bu arada arkadaşım son sahibi sen olursun demiş buna katılmıyorum ben hiçkimsede görmedim o herhangi bir arabayla yaşlandığını :):) öyle olsa ben niye alayım bu kadar yazılanı gördükten sonra. bence gayet güzel bi araba fakat sormak istediğim her japon arabası gibi bunun da böyle sıkıntısı var mı yada bi şekilde bulunuyormu parçası. aydınlatırsanız çok memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalicis

bu arada arkadaşım son sahibi sen olursun demiş buna katılmıyorum ben hiçkimsede görmedim o herhangi bir arabayla yaşlandığını :):) öyle olsa ben niye alayım bu kadar yazılanı gördükten sonra. bence gayet güzel bi araba fakat sormak istediğim her japon arabası gibi bunun da böyle sıkıntısı var mı yada bi şekilde bulunuyormu parçası. aydınlatırsanız çok memnun olurum

Alıntıları Göster
    Konu daha önce açıldığı için tekrar konu açmaya gerek duymadım .

Arkadaşlar 96 model full 1,8 gls otomatik lpg li bir elentra buldum aslında ben genelde renault alırım ama bu araba aklımı çeldi :)

Kullananlar varmı acaba pazar durumu nedir acaba? olumlu olumsuz yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

Konu daha önce açıldığı için tekrar konu açmaya gerek duymadım .

Arkadaşlar 96 model full 1,8 gls otomatik lpg li bir elentra buldum aslında ben genelde renault alırım ama bu araba aklımı çeldi :)

Kullananlar varmı acaba pazar durumu nedir acaba? olumlu olumsuz yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    artık kullanan kalmadı galiba bu araçları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

artık kullanan kalmadı galiba bu araçları :)

Alıntıları Göster
    Artık parçası pahalı ya da bulunmuyor diyenlere inanmayın arkadaşlar. 1950 model arabaların bile parçası var. kaldı ki her gün parça değişmez, araba bakımlı ve düzgün ise yılda bir bakımını yap 80-90 bin kilometrede bir ağır bakım tamam. Son sahibi olursun zırvaları da boş. 1.6 1999 elantram var şehir içi trafik yoğunsa 0.35 kuruştan aşağı düşmez ama kesin söyleyebileceğim ortalama 0,28 kuruş yakar şehir dışı 1100 km yol gittim 160-170 yaparak 210 tl yaktı.. O yüzden hayatında hiç bu arabaya binmemiş olan boşboğazlara inanmayın biniciye sorun... Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: gordonn

Artık parçası pahalı ya da bulunmuyor diyenlere inanmayın arkadaşlar. 1950 model arabaların bile parçası var. kaldı ki her gün parça değişmez, araba bakımlı ve düzgün ise yılda bir bakımını yap 80-90 bin kilometrede bir ağır bakım tamam. Son sahibi olursun zırvaları da boş. 1.6 1999 elantram var şehir içi trafik yoğunsa 0.35 kuruştan aşağı düşmez ama kesin söyleyebileceğim ortalama 0,28 kuruş yakar şehir dışı 1100 km yol gittim 160-170 yaparak 210 tl yaktı.. O yüzden hayatında hiç bu arabaya binmemiş olan boşboğazlara inanmayın biniciye sorun... Saygılar..

Alıntıları Göster
    bir ardaban beklntinin ne olduğu cok önemli? bu saoruyu sorarken eğer 9 10liraya 96 model temiz bi elntra bulduysan heleki otoımatik sunrooflu ise.daha ne istiyosun ki derim.yakığı yakıtı.1.2 motorlarla yada serceyle kıyaslıcaksan bu senkmente arabaya bnmicaksin.ama bu paraya alcağın temprayla elntrayı kıyaslarsan arada uçurumlar var derim:D

• quote:

Orijinalden alıntı: racker

bir ardaban beklntinin ne olduğu cok önemli? bu saoruyu sorarken eğer 9 10liraya 96 model temiz bi elntra bulduysan heleki otoımatik sunrooflu ise.daha ne istiyosun ki derim.yakığı yakıtı.1.2 motorlarla yada serceyle kıyaslıcaksan bu senkmente arabaya bnmicaksin.ama bu paraya alcağın temprayla elntrayı kıyaslarsan arada uçurumlar var derim:D

Alıntıları Göster
    ben de buldum aynısından ama 11.000 istedi. çok değil mi?? araba 270bin kmde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahsiman1

ben de buldum aynısından ama 11.000 istedi. çok değil mi?? araba 270bin kmde

Alıntıları Göster
    Hyundai Elantra 1.8 GLS

bu araba alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yahsiman1

Hyundai Elantra 1.8 GLS

bu araba alınır mı?

Alıntıları Göster
    kilometresi çok fazla km ye göre fiyatıda fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: MenDakkaDukka

kilometresi çok fazla km ye göre fiyatıda fazla

Alıntıları Göster
    ya bende buldum bitene çok beğendim.herkes soru sormuş cevap yok.kullananlar iyi demiş.sonuçta hyundai hala üretimde ve çok faal bi marka,yaygınlaşmış bi marka,parçada şahin doğan gibi olmaz uzaktan getirttirmek gerekir diye düşünüyorum.bana kalırsa alınır,bende düşünüyorum.ama kullanan arkadaşlar yazarsa yorum sevinirim.bide 1991 honda accord var ona ne diyosunuz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.