Bildirim
1996 uno s fren balata seti???
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
21 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: withhonour
merhaba arkadaşlar
1996 model uno s marka otomobilime fren balata seti almak istiyorum izmirde nerden bulabilirim ve fiyat aralığı ne olur bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
arka baLataLar...35 YTL...
ön baLatLar ..... 15 YTL.... -
fiyatlar için çok teşekkür ederim yarın bornova 1. sanayiye gitmeyi planlıyorum orada önerebileceğiniz bir yer var mı satın alabileceğim -
ben İzmirLi değiLim kardeş...ama bizim burada dedin markadaki aracın baLata fiyatLarı bu hatta işçiLilte 25 YTL oLur...sana arka-ön-işçiLik...75 YTL bir masraf oLur..yani ama sizin oraLarda ki durum nasıLdır onu biLemem ben yaşadığım yerdeki fiyatLarı söLedin sana.. -
çok teşekkür ederim yardımınız için fiyatların pek farklı olacağını sanmıyorum dediğim gibi yarın sanayi ye gidicem zaten ön bilgim olsun istedim malum fırsatçılar bol memleketimizde tekrardan çok teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X