MERHABA ARKADAŞLAR. FİYATININ UYGUN OLMASINDAN DOLAYI SLK 200-230 DÜŞÜNÜYORUM. BU ARAÇLARIN BU KADAR UYGUN OLMASININ SEBEBİ PİYASASININ OLMAYIŞI MI ? YOKSA 2 KİŞİLİK VE KULLANIŞSSIZ OLMASI MI :)? AYRICA BENİM BEĞENDİĞİM BİR ARAÇ VAR SAHİBİNDEN.COM DA PARLEMENT MAVİSİ TERTEMİZ GÖRÜNÜMLÜ İÇİ DIŞI PIRIL PIRIL. 141.000 KM DE OTOMATİK VİTES SLK 230 28.000 CİVARINDA. 1999 MODEL VAR O DA GRİ RENK 160.000 KM DE VE 28.000 TL O DA. CLK 200 CABRİO LARA BAKIYORUM 40 TAN AŞŞAĞI YOK VE 2000 MODEL ARAÇLAR. ÇOK PAHALI GELDİ BANA. ACABA DİYORUM 27000 TL YE ALSAM SON SAHİBİ Mİ OLURUM ?PİYASASININ OLMADIĞINI BİLİYORUM. BEN ADANADA YAŞIYORUM 1 2 TANE ANCA GÖRDÜM. AMA ÇOK HAVALI ARAÇ GERÇEKTEN CABRİO OLMASI MERCEDES OLMASI SÜPER:) NE DERSİNİZ ÖNERİR MİSİNİZ BANA? FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR... HOŞÇAKALIN...
Bende hastayım bu araçlara..Özellikle 2004 sonrası olan daha güncel kasa muhteşem.Kısmet olursa ileride bende almayı düşündüğüm araçlardan biridir. Bir slkcıyı yakalamışken sorayım.Bu araçların yakıt tüketimi hakkında bilgin var mı?
Benim 2005 model full 55 amg görünümlü bir aracım var Aracın 6 yıllık sahibi ve öok aktif bir mercedes fanatiği olarak R170 ve R171 modeller hakkındaki bilgime güvenerek şunları söyleyeyim. Sizin almayı düşündüğünüz R170 kasa mercedesin ilk açılır hard top modelidir. Bu yüzden tavan mekanizmasının sağlamlığına su geçirmez olmasına mutlaka önem verin. Aracın kazalı olup olmaması bu tarz cabrio coupe araçlarda maalesef araç rijiditesi bir coupe gibi olamayacağından herşeyi değiştirmekte bunu mutlaka iyi irdelemek gerekir.
Onun dışında bu araçlarla yapılan km, bir sedan araçta yapılan km gibi değildir. Rijiditeden ötürü. Mutlaka araç yoldayken de iç sesleri dinleyin. Baktığınız araçlar 10 yaşın üzerinde. Benim kendi aracımda da tavandan hafif bir ses geliyor bozuk yollarda. Özel bir sprey var metal ve plastik aksamın temas ettiği noktalara sıkılan daha sonrasında ses kalmıyor. Bu R170te de var ve halletmek sorun değil. Elektroniğine mutlaka baktırın daha sonra size sorun çıkarabilir. Onun dışında diğer araçlarda bakılması gereken şeylerden farklı değil baktıracağınız hususlar.
İyi sürüşler dilerim.
spor araç nede olsa piyasası bukadar olur spor arabanın. ama hiç düşünmeden alınacak bir araç (evli değilseniz ya da 2. aracınız varsa). hayran kaldım mercedes w210 verip bunu almayı planlıyorum anca başa baş geliyor zaten 230 kompressor slk ya. yakıt konusunda bir 210 kasa mersedesden az yakar motorlar aynı diye biliyorum kasa küçük zaten. şuan 210 e200 200kuruş yakıyor şehir içinde. şehir dışı 170krş. daha fazla bilgi lazım :)
spor araç nede olsa piyasası bukadar olur spor arabanın. ama hiç düşünmeden alınacak bir araç (evli değilseniz ya da 2. aracınız varsa). hayran kaldım mercedes w210 verip bunu almayı planlıyorum anca başa baş geliyor zaten 230 kompressor slk ya. yakıt konusunda bir 210 kasa mersedesden az yakar motorlar aynı diye biliyorum kasa küçük zaten. şuan 210 e200 200kuruş yakıyor şehir içinde. şehir dışı 170krş. daha fazla bilgi lazım :)