Şimdi Ara

1997-98 MODEL MONDEO (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
23.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arabalar çok güzel. Yanlız benim bindiğim bütün mondeolarda aynı problem vardı. Aracın plastık aksamı çok tıkırtı yapıyordu. Orta kol dayama, HB'lerde bagaj pandizotu, kapı döşemeleri... Bu sorunlarının dısında çok guzel bır araba...
  • ford mondeo alacak olanlara tavsiyeler:
    çok iddialı konuşuyorum bu fiyata bunun gibi bir araba daha yok.
    herkes 2000 motor diye çok yakar diyo. princes marka sıralı sistem tüple 3-4 ay kullanım sonrasında şehiriçi 110-120 bin yakacağından hiç şüphem yoktur. 2000 motor olması daha iyi. 2.viteste arabayla 100 km hızı bulduk. böyle güçlü konforlu lüx tasarruflu ekonomik ucuz bir araba daha varsa hemen söyleyin hemen alayım...
  • Arkadaslar merhaba ben de Mondeo almayi düşünüyorum ama beni en çok düşündüren yakıt. Konu baya eski kalmış ama su an kullanan arkadaşlar lpg litre fiyati 2.70 tl yi buldugu gunumuzde be kadar yaktigini yazabilirlerse cok sevinirim. Tahminen kmde 40 krs yakar diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1997 model 2.0 motor var. Kullanıma bağlı olarak 30-40 kuruş arası yakıyor. geçen gün gaz ı fulledim 115 liraya şehir içi 300 km yaptım. Şehir dışı 420 km yi gördüm yine full gaz ile.
  • arkadaşım sana şunu tüm samimiyetimle söylemeliyimki hakikaten arbanın kralı bir mercedes kedi göz kullanıcısı olarak ve daha önce 98 mondeo kullanmış olduğumdan dolayı çok aradım o arabamı hemde çok tam olarak güvenerek bineceğin bir araçtır konfor yol tutuşu buna keza malzeme kalitesi apayrı izolasyon desen on numara beş yıldız.o arabadaki sürüş keyfini hiç birşeyde bulamadım uzun yodaki yol bitmesede araban inmesem dediğim tek araçtı. tek zayıf yönü vardı tamponları kuş çarpsa kırılırdı tabiri cayizse ama kaporta ve şase olarak en kralım diyenle tokuş o kadar sağlam.halen görünce bile yüzümde tebessüm uyandıran ve hey gidi mondeom dediğim bir araç.
  • Laguna,Vectra bu mk2 ford mondeoyla aynı seviyede fakat orta seviyeli bir fordu 13-14e alabiliyorsunuz. Yol tutuşu sessiliği iç kalite çok daha iyi rakiplerine göre. Marealar pololar 14 15 istiyolar zaten bu fiyata alınabilcek en iyi araç mondeo parça sıkıntısı yok kronik pek bir arızası yok olursa belki direksiyon kutusu. Onun dışında tamponları nazik biraz en ufak işte çatlayıp kırılabiliyor pek esneme payı yok. Hatcback en çok tutulan modeli bagajı çok geniş. lpg olsa bili sorun değil bagaj için çamaşır makinesi al yükle o şekilde geniş ve tavanlı bagajı mevcut. 1997 90.000'de mondeo sahibi olduk 1 ay oldu olacak 2008 focuslardan meganelerden falan daha konforlu. Arka diz mesafesi geniş ama kasa olarakta geniş olduğu için parklarda sorun olabiliyor. Şimdilik bu kadar
  • Arkadaşlar herkese merhaba foruma yeni üye oldum 2. araç olarak 98 mondeo ghia lpg li bir araç aldım rutin bakımlarını yaptırım sorunum şu lpg de ara ara stop etme problemi yaşıyorum benzinde sıkıntı yok daha önce bu sıkıntıyı yaşayıp çözüme ulaşmış arkadaş varsa bilgi verebilirmi
  • merhaba bendede 98 chia full mondeom var tamamen orjinal boya dahil 3 ay oldu ön ve arka tamponlarındaki küçük atma lar yüzünden boyattım fotoları var 16750 verdiler vermedim isteyen olursa 18000tl ye verebilirim...sıfır araç alacağım için satıyorum

• aracım hb dir 130 bg lpg li ve hız sabitleyicesine elektirikli koltuğuna kadar ne ararsaanız var

• omer49 O kullanıcısına yanıt
    kardeş bende 97 var ankara emniyetinden aldım ıkı yıl oldu motoru 3 cu sefer soktüm ustasını bulmak lazım 05322848872 ararsanız anlatırım cok sevdim arabayı sıfır başka arabaya deyişmem ama şanssızlık yakamı bırakmadı
  • Merhba bir sorum olacak 98 mondeoda direksiyonun sağında ki araç resmi ve sagında solunda birer nokta olan tuş ne işe yarar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.