Şimdi Ara

1997 opel vectra 2.0 cd ALINIRMI?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
59.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende gls var kamyon şöförüyüm benimki evde yatıyor. bir tek bayramlarda memlekete gitmek için kullanıyorum bundan önceden tempram vardı 1.6 daha çok yakıyodu bunla yaklaşık 150-160 km hızla gidiyorum daha az yakıyo .800 km 140 lira yaktı atiker sıralıs sistem ama alırken iyi bir usta baktır.en ufak parçasına bile 100 lira istiyolar ama yüksek konfor-performans ve güvenlik veren araç.
  • Merhabalar,

Ben de nasipse bu haftasonu bir 1997 Vectra 2.0 CD sahibi olacağım. Bu kararı verinceye kadar gerek aile gerek iş çevremden gördüğüm "o kadar eskiyi, külüstürü ne yapacaksın?" "seni yolda bırakır" , "onun benzini ile başa çıkılır mı" gibi yoğun eleştirilere daha bu aracı ilk defa görüp, direksiyonuna oturduğum anda göğüs germeye karar verdim. Yaklaşık 1 aydır 0 km citroen,opel,renault v.b.markalar dahil olmak üzere bindiğim hiçbir otomobilden bu denli elektrik alamadım. Tabi bunda aracın ilk sahibinden olmasının, kapalı bir garajda kalıp henüz 50 bin km'yi bile devirmemesinin, gerek kaporta gerek döşeme gerekse plastik aksam olarak neredeyse sıfır derecesinde olmasının etkisi inkar edilemez. Eski bir konuyu belki tekrar canlandırdım ama hem bu araçları tecrübe edenlerin bilgisinden isitfade etmek hem de bundan sonra bu araç ile ilgili merak edilen konulara bizzat müdahil olmak isterim.

Tüm forum üyelerine saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: confused59

Merhabalar,

Ben de nasipse bu haftasonu bir 1997 Vectra 2.0 CD sahibi olacağım. Bu kararı verinceye kadar gerek aile gerek iş çevremden gördüğüm "o kadar eskiyi, külüstürü ne yapacaksın?" "seni yolda bırakır" , "onun benzini ile başa çıkılır mı" gibi yoğun eleştirilere daha bu aracı ilk defa görüp, direksiyonuna oturduğum anda göğüs germeye karar verdim. Yaklaşık 1 aydır 0 km citroen,opel,renault v.b.markalar dahil olmak üzere bindiğim hiçbir otomobilden bu denli elektrik alamadım. Tabi bunda aracın ilk sahibinden olmasının, kapalı bir garajda kalıp henüz 50 bin km'yi bile devirmemesinin, gerek kaporta gerek döşeme gerekse plastik aksam olarak neredeyse sıfır derecesinde olmasının etkisi inkar edilemez. Eski bir konuyu belki tekrar canlandırdım ama hem bu araçları tecrübe edenlerin bilgisinden isitfade etmek hem de bundan sonra bu araç ile ilgili merak edilen konulara bizzat müdahil olmak isterim.

Selam çok zaman geçmiş ama sorayım aracı aldınmı kullanıyor musun nasıl yakıtı vergisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ara bende bu araçlara taktım otomatiği nasıl acaba kaç bin km de arıza vermeye başlıyor şanzumandan kaynaklı arızaları neler masrafları ne tutuyor, arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicolas01

quote:

Orijinalden alıntı: confused59

Merhabalar,

Selam çok zaman geçmiş ama sorayım aracı aldınmı kullanıyor musun nasıl yakıtı vergisi?

yakıt konusu şehir içinde biraz fazla olur ama uzun yolda küçük motorlarla aynı yakar. daha rahat ve konforlu bir araç üstelik. küçük araçlarda takır tukur gelip gidersiniz arabaya bindiğinizi bile hissetmezsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.