Bildirim
1997 opel vectra 2.0 cd ALINIRMI??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
opellerin otomatiğini tavsiye etmiyorlar, araba 97 model olduğundan sorun çıkarır, kronik elektronik sorunları var vergiside yüksek lpg olması çokta avantaj değil yaklaşık lpg ile 250-300ykr yakar son sahibi olursun.......1.6lt araba almaya bak -
1.6 vectra aklının ucundan geçirme. daha fazla yakarsın. gitmiyor diye basarsın hep..quote:
Orijinalden alıntı: reference
opellerin otomatiğini tavsiye etmiyorlar, araba 97 model olduğundan sorun çıkarır, kronik elektronik sorunları var vergiside yüksek lpg olması çokta avantaj değil yaklaşık lpg ile 250-300ykr yakar son sahibi olursun.......1.6lt araba almaya bak
bizde 98 model vectra B Gls 2.0 var. 90 binde aldık şu anda 148 binde. bundan önce de vectra CDX 2.5 V6 vardı.
vectralarda kronik sorun olarak vites körükleri çabuk aşınır. ama otomatik için öyle bir sorun yok. onun dışında içerde tak tuk ses yapar torpido kısmı. bazen uyuz edebilecek kadar çoğalır. sunroof larının çerçevesi çürüyebilir. bazılarında yol bilgisayarı ekranı bozulabiliyor. yaptırıyorsun.
ama en önemlisi temizini bulacaksın. temiz bir vectra yıllarca sorunsuz yürür. ama kendini salmış bir vectra seni üzebilir. servisten çıkmayan vectralar görmemin aksine 450 binde kapak açmayan vectralar da gördüm. uzun lafın kısası, alacağın arabayı güzelce bir incelettir serviste. sorun yok derse tamamdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victiz -- 1 Aralık 2008; 17:35:40 >
-
EMPRA nın dedikleri yanlış. 97 gls 2.0 sahibiyim. kullanmaktan keyif aldığım bir araba . yakıtı 1.6 dan az. daha öncede aynı araçtan aldım.milletin lafına inanıp 1.6 sı ile değiştirdim,hata yaptım. Bu araçlar için 2000 motor ideal. 136 beygir. çok hızlı konforlu bir araba. vergiside yaşından dolayı makul. temiz bulursan kaçırma. -
bizim arkadaşta cd 2.0 var çok memnun satmayıda düşünmüyor ama benzin çok yakıyor diyorquote:
Orijinalden alıntı: guentis
EMPRA nın dedikleri yanlış. 97 gls 2.0 sahibiyim. kullanmaktan keyif aldığım bir araba . yakıtı 1.6 dan az. daha öncede aynı araçtan aldım.milletin lafına inanıp 1.6 sı ile değiştirdim,hata yaptım. Bu araçlar için 2000 motor ideal. 136 beygir. çok hızlı konforlu bir araba. vergiside yaşından dolayı makul. temiz bulursan kaçırma.
karlı havalarda yolda kalmadım yere yapışıyor diyor -
quote:
opellerin otomatiğini tavsiye etmiyorlar, araba 97 model olduğundan sorun çıkarır, kronik elektronik sorunları var vergiside yüksek lpg olması çokta avantaj değil yaklaşık lpg ile 250-300ykr yakar son sahibi olursun.......1.6lt araba almaya bakquote:
Orjinalden alıntı: empra
opellerin otomatiğini tavsiye etmiyorlar, araba 97 model olduğundan sorun çıkarır, kronik elektronik sorunları var vergiside yüksek lpg olması çokta avantaj değil yaklaşık lpg ile 250-300ykr yakar son sahibi olursun.......1.6lt araba almaya bak
lpg olması avanTajdır. benim arabam(98 GLS 2000 MOTOR) lpG 2 ytl iken bile 18 krş (ki hızım 130 km den aşağı olmaz) ş.dışı ,, 22 ykr ş.içini geçmemiştir. Ne saçmalıosun. Otomatik de en fazla %5 farkeder. Arkadaşım insan bi yorum yazmadan girer BAKAR motorlu taşıtlar vergisinin durumuna araba 97 diyor hesap yapamıon mu 6 aylık vergisi 210 ytl Kİ bende 1.5 dci megane 2006 var ona daha fazla ödüyorum. YAPAR EDER DİYE KONUŞARAK ANCAK KOMİK DURUMA DÜŞERSİN. BARİ YORUMUN SONUNA YİNE DE KULLANANLARA SORMAK LAZIM DE DE GÜLMEYELİM. ŞİMDİ YARIN BİR GÜN BAŞKA BİR YERE DE 1.6 MOTOR O ARABAYI KALDIRMAZ YAZARSIN ONA DA GÜLERİM.
-
arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: ecz_melquote:
lpg olması avanTajdır. benim arabam(98 GLS 2000 MOTOR) lpG 2 ytl iken bile 18 krş (ki hızım 130 km den aşağı olmaz) ş.dışı ,, 22 ykr ş.içini geçmemiştir. Ne saçmalıosun. Otomatik de en fazla %5 farkeder. Arkadaşım insan bi yorum yazmadan girer BAKAR motorlu taşıtlar vergisinin durumuna araba 97 diyor hesap yapamıon mu 6 aylık vergisi 210 ytl Kİ bende 1.5 dci megane 2006 var ona daha fazla ödüyorum. YAPAR EDER DİYE KONUŞARAK ANCAK KOMİK DURUMA DÜŞERSİN. BARİ YORUMUN SONUNA YİNE DE KULLANANLARA SORMAK LAZIM DE DE GÜLMEYELİM. ŞİMDİ YARIN BİR GÜN BAŞKA BİR YERE DE 1.6 MOTOR O ARABAYI KALDIRMAZ YAZARSIN ONA DA GÜLERİM.
Alıntıları Göster
1996 model yeni kasa vectra var
Siyah
160 000 de
2.0 Cd modeli
önden ve yanlardan kazası yok
bagaj kısmında var orasıda kapağı açınca belli oluyor ( yapıldığı )
sıralı sistem lpg ve otomatik
(otomatik arıyoruz zaten )
1.6 motorun dışına çıkmıyo babam yakıt fazla olur diye
fiyatı 12.750 dediler
belki biraz daha indirebiliriz pazarlık yaparsak
(farzedelim ki servise götürdük , motor ve yürüyenine okey dediler )
Sizce fiyat uygun mu ?
Biz konyadayız , araba istanbuldan gelme , deniz kıyısından gelen arabaların tutulmaması gibi bişey de var (duyuyorum )
kaportada nemden dolayı sorun yaratabilir diyorlar
Bilen ve kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Saygılar..
-
12.750 TL 96 model vectra için pahalı...Madem Konyada'sınız, hafta sonu Ankara otopazarına gelin 12.000-13.000 TL' ye 98-99 gani vectra var...quote:
Orijinalden alıntı: afacan006
arkadaşlar
1996 model yeni kasa vectra var
Siyah
160 000 de
2.0 Cd modeli
önden ve yanlardan kazası yok
bagaj kısmında var orasıda kapağı açınca belli oluyor ( yapıldığı )
sıralı sistem lpg ve otomatik
(otomatik arıyoruz zaten )
1.6 motorun dışına çıkmıyo babam yakıt fazla olur diye
fiyatı 12.750 dediler
belki biraz daha indirebiliriz pazarlık yaparsak
(farzedelim ki servise götürdük , motor ve yürüyenine okey dediler )
Sizce fiyat uygun mu ?
Biz konyadayız , araba istanbuldan gelme , deniz kıyısından gelen arabaların tutulmaması gibi bişey de var (duyuyorum )
kaportada nemden dolayı sorun yaratabilir diyorlar
Bilen ve kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Saygılar..
Alıntıları Göster
-
Temiz bakımlısını bulursanız çok konforlu ve memnun edici bir araçtır2.0 olmak kaydıylaquote:
Orijinalden alıntı: brava
12.750 TL 96 model vectra için pahalı...Madem Konyada'sınız, hafta sonu Ankara otopazarına gelin 12.000-13.000 TL' ye 98-99 gani vectra var...
Alıntıları Göster
-
quote:
12.750 TL 96 model vectra için pahalı...Madem Konyada'sınız, hafta sonu Ankara otopazarına gelin 12.000-13.000 TL' ye 98-99 gani vectra var...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: brava
ankaraya gelemeyiz sanırım
otomatik ve lpg li arıyoruz
sizce uygun olan fiyat nedir ?
pazarlıkta bastırmayı deneriz o zaman
-
2 hafta once hemde bayram arefesinde 96 model otomatik vectra 11.600' e gitti oto pazarında...Temiz ve lpg' li idi...quote:
Orijinalden alıntı: afacan006quote:
Orjinalden alıntı: brava
ankaraya gelemeyiz sanırım
otomatik ve lpg li arıyoruz
sizce uygun olan fiyat nedir ?
pazarlıkta bastırmayı deneriz o zaman
Alıntıları Göster
-
"ecz_mel"quote:
Orijinalden alıntı: ecz_melquote:
Alıntıları Göster
İlk arabam 1997model Vectra CD idi,Şu an kullanmakta olduğum araç Tartarini sıralı sistemli 1997 Astra GSI (136hp) ne yaktığını ne kadar vergi ödediğimi senden iyi biliyorum,bu motorların astrada olsa vectrada olsa klasik problemleri var eksantrik,krank devir sensörü,bobin vs elektronik problemleri buda 1997 model araçlar için normal ben masraflı olucağından bahsettim. bu parçaları hemen hemen tüm opelciler değiştirir.işten ne kadar anladığın belli 2006 model arabanın vergisini 1997 model arabayla kıyaslıyorsun...ben burada kendi adıma yorum yapıyorum..ama benim yorumlarımı yok komik duruma düşersin, yada büyük harfle anlatmana gerek yok bağırma çok, yazdığın büyük yada küçük görünüyor...........1600cc araba yorumum ise vectra adına değil orda öyle bir kelime kullanmadım..1600cc arabanın senelik vergisi 174ytl 2000cc 421ytl arada bayağı fark var.........!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: ecz_mel
quote:
-
quote:
"ecz_mel"
İlk arabam 1997model Vectra CD idi,Şu an kullanmakta olduğum araç Tartarini sıralı sistemli 1997 Astra GSI (136hp) ne yaktığını ne kadar vergi ödediğimi senden iyi biliyorum,bu motorların astrada olsa vectrada olsa klasik problemleri var eksantrik,krank devir sensörü,bobin vs elektronik problemleri buda 1997 model araçlar için normal ben masraflı olucağından bahsettim. bu parçaları hemen hemen tüm opelciler değiştirir.işten ne kadar anladığın belli 2006 model arabanın vergisini 1997 model arabayla kıyaslıyorsun...ben burada kendi adıma yorum yapıyorum..ama benim yorumlarımı yok komik duruma düşersin, yada büyük harfle anlatmana gerek yok bağırma çok, yazdığın büyük yada küçük görünüyor...........1600cc araba yorumum ise vectra adına değil orda öyle bir kelime kullanmadım..1600cc arabanın senelik vergisi 174ytl 2000cc 421ytl arada bayağı fark var.........!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: ecz_mel
quote:
Alıntıları Gösterquote:
İlk arabam 1997model Vectra CD idi,Şu an kullanmakta olduğum araç Tartarini sıralı sistemli 1997 Astra GSI (136hp) ne yaktığını ne kadar vergi ödediğimi senden iyi biliyorum,bu motorların astrada olsa vectrada olsa klasik problemleri var eksantrik,krank devir sensörü,bobin vs elektronik problemleri buda 1997 model araçlar için normal ben masraflı olucağından bahsettim.
Dürüst yorum diye buna denir...Fanatikliğin diz boyu oldugu forum katılımcılarına örnek olması dileğiyle...Tebrik ederim...
-
kusura bakma sevgili empra:
1) vectra hakkında yorum yapılan topiğe 1.6 yazınca ne bileyim astra vb. anlamalıydım.
2) bende de gls 98 model 2000 motor var o dediğin 1 km deki lpg sarfiyatına şehiriçinde bile hem de lpg nin litre fiyatı 2.04 ytl iken bile yaklaşmadım. herhalde arabayı 96 binde alıp 113 bine 2.5 ayda geldiğimden olsa gerek arabayı pek kullanmıyorum yakışını da bilemicem özür dilerim.
3) Madem sen de kullandın biliyosundur 2000 motor ile 1600 motor arasındaki sürüş farkını sence arkadaş vectra alacak olsa o 247 ytl ye bakmalı mı?
kusura bakmayın fanatik düşmanları:
ben bir fanatik değilim. Başka topiğe yaptığım yorumlarda tarafsız yorumumdan dolayı tebrik alıyorum biri çıkıo fanatik diyo.Tabi o fanatik lafını ben üstüme alınıyorum ama nedense benim yorumuma cevaben yazılan yorumdan sonra çıktı bu iş. Biri çıkıp 97 kasa vectranın iyi tarafı nedir kötü tarafı nedir diye sordu da ben bi şey mi dedim birader şöyle süper böyle sorunsuz araba diye. Bu arada arkadaş sormuş sorun çıkarır mı diye benimkinde yok.Ama olanları da var.Durun tabi 97 kasa diğer arabalar sorunsuzluk abidesi bi vectra sorunlu doğru diyosunuz ben marka fanatiğiyim. Hayalindeki araba avensis ve corolla verso olan ama megane 2 dci ile vectra gls sahibi bi fanatik.(Avensis i almıyorum hem 2. araba olarak lükse kaçar hemde köy yollarında gidip geliyorum.) Yapmayınız lütfen bugun en fanatiğine gitseniz size kötü yönlerini söyler bırakınız böyle işleri. Ben kullandığım her arabayı sevmiş bi insanımdır. Hepsinin de iyi ve kötü yanları vardı ve olacaktır da.
Son olarak sevgili empra kesinlikle haklısın büyük harf yazmamalıydım ama benim suçum değil kayınbiraderim de aynı bilgisayarı kullanıodu. Fakat tabiki caps lock açık mı değil mi bakmalıydımbak bu sefer bilerek açtım SENDEN YÜREKTEN ÖZÜR DİLİYORUM KIRDIYSAM YADA KIZDIRDIYSAM BAĞIŞLA. Herkese saygılar selamlar ve iyi geceler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecz_mel -- 16 Aralık 2008; 1:53:36 >
-
Kusura bakma ama ecz_mel bir hayli alıngansın...Fanatik lafı sana hitaben değildi...Yorum yapan arkadaşın dürüst yorumuna binaen bir çok konuda fanatiklik yapan forum üyelerine idi...Zaten yanlış anlıyacağını düşünerek empra' nın yazısından alıntı yaparken sana hitabını ve geri kalan serzeniş bölümünü çıkarıp alıntı yaptım...Sırf üzerine alınmayasın diye...Ama alınmışsın...quote:
Orijinalden alıntı: ecz_mel
kusura bakma sevgili empra:
1) vectra hakkında yorum yapılan topiğe 1.6 yazınca ne bileyim astra vb. anlamalıydım.
2) bende de gls 98 model 2000 motor var o dediğin 1 km deki lpg sarfiyatına şehiriçinde bile hem de lpg nin litre fiyatı 2.04 ytl iken bile yaklaşmadım. herhalde arabayı 96 binde alıp 113 bine 2.5 ayda geldiğimden olsa gerek arabayı pek kullanmıyorum yakışını da bilemicem özür dilerim.
3) Madem sen de kullandın biliyosundur 2000 motor ile 1600 motor arasındaki sürüş farkını sence arkadaş vectra alacak olsa o 247 ytl ye bakmalı mı?
kusura bakmayın fanatik düşmanları:
ben bir fanatik değilim. Başka topiğe yaptığım yorumlarda tarafsız yorumumdan dolayı tebrik alıyorum biri çıkıo fanatik diyo.Tabi o fanatik lafını ben üstüme alınıyorum ama nedense benim yorumuma cevaben yazılan yorumdan sonra çıktı bu iş. Biri çıkıp 97 kasa vectranın iyi tarafı nedir kötü tarafı nedir diye sordu da ben bi şey mi dedim birader şöyle süper böyle sorunsuz araba diye. Bu arada arkadaş sormuş sorun çıkarır mı diye benimkinde yok.Ama olanları da var.Durun tabi 97 kasa diğer arabalar sorunsuzluk abidesi bi vectra sorunlu doğru diyosunuz ben marka fanatiğiyim. Hayalindeki araba avensis ve corolla verso olan ama megane 2 dci ile vectra gls sahibi bi fanatik.(Avensis i almıyorum hem 2. araba olarak lükse kaçar hemde köy yollarında gidip geliyorum.) Yapmayınız lütfen bugun en fanatiğine gitseniz size kötü yönlerini söyler bırakınız böyle işleri. Ben kullandığım her arabayı sevmiş bi insanımdır. Hepsinin de iyi ve kötü yanları vardı ve olacaktır da.
Son olarak sevgili empra kesinlikle haklısın büyük harf yazmamalıydım ama benim suçum değil kayınbiraderim de aynı bilgisayarı kullanıodu. Fakat tabiki caps lock açık mı değil mi bakmalıydımbak bu sefer bilerek açtım SENDEN YÜREKTEN ÖZÜR DİLİYORUM KIRDIYSAM YADA KIZDIRDIYSAM BAĞIŞLA. Herkese saygılar selamlar ve iyi geceler.
Neyse, kusura bakma...İnan seni üzmek için yazmadım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brava -- 16 Aralık 2008; 12:49:03 >
-
bendede 97 gls 2.0 var lpg li manuel şanzuman lpg deki indirimden sonra 170 lira yakıo şehir içinde fiyata gelincede benim arabam ful orj sigara içilmemiş orj 55.000 km olduğu için 15 ooo ytl ye müşteri buldum ama satmadıma pişmanım şimdi :( parça boya dahi yok aracımdaquote:
Kusura bakma ama ecz_mel bir hayli alıngansın...Fanatik lafı sana hitaben değildi...Yorum yapan arkadaşın dürüst yorumuna binaen bir çok konuda fanatiklik yapan forum üyelerine idi...Zaten yanlış anlıyacağını düşünerek empra' nın yazısından alıntı yaparken sana hitabını ve geri kalan serzeniş bölümünü çıkarıp alıntı yaptım...Sırf üzerine alınmayasın diye...Ama alınmışsın...
Neyse, kusura bakma...İnan seni üzmek için yazmadım...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi too fast -- 16 Aralık 2008; 17:08:33 >
-
BEYLER OPEL VECTRA 2,0 CD 99 MODEL OTOMPTİK VİTES SONROF DERİ ORJİNAL KOLTUK PARK SENSÖRÜ GÜZEL BİR SES SİSTEMİ CELİK JANT YANLIZ GUNES YANIGINDAN DOLAYI KOMPLE BOYALI BOYA SERVISTE GUNES YANIGINDAN DOLAYI BOYANMISTIR DIYE RAPORLA BOYANMIS NEYSE BOYLE BİR ARACIN FİYATI NE OLUR SİZCE -
1.6 1997 opel vectram var akl tüp var şehir içi 210 220 yakıyrm şehirdışı 170 ...motor ne kadar büyükse o kaaarda cok yakarquote:
Orijinalden alıntı: derbederr72
BEYLER OPEL VECTRA 2,0 CD 99 MODEL OTOMPTİK VİTES SONROF DERİ ORJİNAL KOLTUK PARK SENSÖRÜ GÜZEL BİR SES SİSTEMİ CELİK JANT YANLIZ GUNES YANIGINDAN DOLAYI KOMPLE BOYALI BOYA SERVISTE GUNES YANIGINDAN DOLAYI BOYANMISTIR DIYE RAPORLA BOYANMIS NEYSE BOYLE BİR ARACIN FİYATI NE OLUR SİZCE -
opel vectra b 2.0 cd otomatik olan arkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin aracınız şehir için de lpg de kaç kuruş yakıyor?benim araç şehir içi benzinde 0,55 krş,lpg de 0,46 krş yakıyor.quote:
Orijinalden alıntı: magneton
1.6 1997 opel vectram var akl tüp var şehir içi 210 220 yakıyrm şehirdışı 170 ...motor ne kadar büyükse o kaaarda cok yakar
Alıntıları Göster -
hocam şu kadar açıklıyorum çok temiz bir megane 1 aracım vardı o bile tüpte 300 bin yakıyordu.1.6 motor.quote:
Orijinalden alıntı: xyzm2269
opel vectra b 2.0 cd otomatik olan arkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin aracınız şehir için de lpg de kaç kuruş yakıyor?benim araç şehir içi benzinde 0,55 krş,lpg de 0,46 krş yakıyor.
Alıntıları Göster
Arabam 200 yakıyor arabam 210 yakıyor diyenin alnını karışlarım 1.2 albea aldım o fiyatları o araba yakıyor arkadaşlarda matematik problemi var heralde 1,6 opel vectra şehir içi 320 yakıyor 2,0 motor 350 yakıyor şehirler arası ikiside aynı yakıyor yola ve şöförlüğe bağlı 2,0 motor vectra b daha az yakıyor
lafın özeti şu km başına şehir içinde 3 kuruş fark edecek diye 1,6 motor alınmaz arabayı taşımıyor taşımadıkça daha çok yakıyor bu kadar basit bir hesap bu.
2,0 motor al yokuş geldiğinde 3. 2. vitese çekip asılmak haliyle çok yaktırmak zorunda kalma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhansoylukan -- 17 Temmuz 2013; 22:40:34 >
Benzer içerikler
- opel zafira kronik sorunlar
- opel corsa paket sıralaması
- opel zafira life yorum
- opel insignia paket sıralaması
- twinport ne demek
- opel corsa elektrikli fiyat
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- opel mokka elektrikli yorumlar
- opel corsa 2024 özellikleri
- opel rocks e
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X