Şimdi Ara

1998 citroen xsara 1.8 lpg li 13000 tl sizce edermi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wahshemafia

xsara 1.8 araç kullanıp, satıp kurtulan birisi olarak şunları söyleyebilirim.

* Çok hararet yapar
    * Az yakar ama çok hararet yapar
    * Yol tutuşu iyidir ama parçaları o kadar pahalıdır ki sanayiden aracınızla çıkarken gözleriniz dolar!
    * Konforlu arabadır ama bir dörtlü düğmesini bulmak için 5 ayınızı harcarsınız en son 170 TL ye bulduğunuzda bayram edersiniz
    * Satmak istediğiniz zaman 93 model şahinle kafa kafaya takas talebi duyduğunuzda moreliniz bozulur
    * En sonunda arabamı sattım ve 96 model Uno 70S araba aldım çok mutluyum...

Bir kardeşimi Citroen Xsara araç almaktan vazgeçirebildiysem, bu dünyaya bir borcum kalmamıştır demektir. ÖZGÜRÜM!!!

http://www.ebay.co.uk/itm/CITROEN-XSARA-PICASSO-2000-2010-HAZARD-WARNING-LIGHT-SWITCH-/152404249766

• Xsara iyi bir araçtır NCAP testi mevcuttur muadillerinden çok daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: wahshemafia

xsara 1.8 araç kullanıp, satıp kurtulan birisi olarak şunları söyleyebilirim.

* Çok hararet yapar
    * Az yakar ama çok hararet yapar
    * Yol tutuşu iyidir ama parçaları o kadar pahalıdır ki sanayiden aracınızla çıkarken gözleriniz dolar!
    * Konforlu arabadır ama bir dörtlü düğmesini bulmak için 5 ayınızı harcarsınız en son 170 TL ye bulduğunuzda bayram edersiniz
    * Satmak istediğiniz zaman 93 model şahinle kafa kafaya takas talebi duyduğunuzda moreliniz bozulur
    * En sonunda arabamı sattım ve 96 model Uno 70S araba aldım çok mutluyum...

Bir kardeşimi Citroen Xsara araç almaktan vazgeçirebildiysem, bu dünyaya bir borcum kalmamıştır demektir. ÖZGÜRÜM!!!

http://www.ebay.co.uk/itm/CITROEN-XSARA-PICASSO-2000-2010-HAZARD-WARNING-LIGHT-SWITCH-/152404249766

linkini atıp gösterdiğin düğme xsara 1.8 1998 model araca ait değil. Başka yerde linkini de bulsan stokta bulunmuyor diyorlar :) Çıkmacıdan bir tane bulmuştum o da çalışmıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

Xsara iyi bir araçtır NCAP testi mevcuttur muadillerinden çok daha iyidir.

Hararet yapması ve parçasının pahalı ve zor bulunması haricinde araç iyi.. Maalesef Türkiye'de konforlu ve kaliteli araç tutulmadığından kuş serisinin esiri oluyor orta gelirli vatandaşlar. Parça bulunamadığından sanayide yatan Rover'ları görsen için yanar... Ustasının da bulunamaması cabası.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.