Bildirim
1998 citroen xsara 1.8 lpg li 13000 tl sizce edermi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Adam faizi baştan koymuş zaten. 13.500'e 2000 model(yanlış hatırlamıyorsam) 1.6 motor sunroof'lu boya değişeni olmayan 95.000'de servis bakımlı bir araç aldı yakın arkadaşım.
Aynı fiyata 1998-2000 156'lar satılıyor alıcısı yok!!! Vay bee..... -
cazip yanı taksitli olması kredi kullanma imkanımız yok halen 2 kredi ödemekteyim :) -
Araç hakkında daha fazla bilgi verirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.
Km-boya, değişen-donanım-daha önce nasıl kullanıldığı bakımları vs. -
Araç gerçekten temizse alınabilir. 13 e 2.kasalar da var ama mutlaka bakım isteyen araçlar oluyor onlar. Ayrıca arkadaşınızdan aracın özelliklerini biliyorsunuzdur, pişman olmazsınız. -
aracı daha detaylı olarak incelemedim sadece dıştan gördüm 1.8 oldugunu yeni lpg takıldıgını biliyorum klimalı direksiyondan kumandalı özellikleri var bu kadarını biliyorum henüz fırsat bulursam bugün incelerim bulamazsam bayramdan sonra olacak ama aracın temiz oldugunu söylüyorlar ortak arkadaşlarımız 1-2 ufak tefek boya varmış onlarda lokal boyaymış -
quote:
Orijinalden alıntı: murat2580
aracı daha detaylı olarak incelemedim sadece dıştan gördüm 1.8 oldugunu yeni lpg takıldıgını biliyorum klimalı direksiyondan kumandalı özellikleri var bu kadarını biliyorum henüz fırsat bulursam bugün incelerim bulamazsam bayramdan sonra olacak ama aracın temiz oldugunu söylüyorlar ortak arkadaşlarımız 1-2 ufak tefek boya varmış onlarda lokal boyaymış
Arkadaş diyip çok güvenmeyin expertiz yaptırın içiniz rahat olsun. -
Kimmiş bu arkadaşınız? kim taksitle satmaya razı olur ki peşin satmak dururken ben bunu anlamadım? keşke bana da biri taksitli böyle satsa ama adam neden satsın ki? -
adam meslektaşım aynı sitede oturuyoruz adam evinin içini yaptırıyormuş para lazım olmuş arabayı satacakmış ortak arkadaşta aramızı bulmuş güven sorunu yok aramızda benim bilmek istedigim aracın kronik bir sorunu varmıdır aracı sanayide baktıracagız ankarada yaşıyorum zaten temizse dedikleri gibi almak istiyorum bakmamı tavsiye ettiginiz bir yeri varmıdır bu aracın -
ben güven demedim ki. adam 13000 bir anda alacağına neden 12 taksitle alsınki. neyse... -
quote:
adam meslektaşım aynı sitede oturuyoruz adam evinin içini yaptırıyormuş para lazım olmuş arabayı satacakmış ortak arkadaşta aramızı bulmuş güven sorunu yok aramızda benim bilmek istedigim aracın kronik bir sorunu varmıdır aracı sanayide baktıracagız ankarada yaşıyorum zaten temizse dedikleri gibi almak istiyorum bakmamı tavsiye ettiginiz bir yeri varmıdır bu aracın
Arka torsiyon rulmanları dağılmış yada değişme vakti gelmiş olabilir eğer rulman bozulursa lastik biraz eğik durur buda ilerledikçe kasaya sürtme yapabilir. Başkada kronik sorunu yok bana kalırsa. Bu ikinci xsaram, parçası ise kesinlikle pahalı değildir, çoğu markayla kıyaslandığında ucuza bile kaçar aslında. Başka sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım.
-
lastiklerin duruşuna bakarım başka tavsiye edeceginiz bir yeri varmı özellikle bakmam gereken -
etmez tabii ki millet ne yapıyor yaaa -
ya xsara kullanan üye yok yada mesaj yazmaya üşeniyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: AirDream
quote:
adam meslektaşım aynı sitede oturuyoruz adam evinin içini yaptırıyormuş para lazım olmuş arabayı satacakmış ortak arkadaşta aramızı bulmuş güven sorunu yok aramızda benim bilmek istedigim aracın kronik bir sorunu varmıdır aracı sanayide baktıracagız ankarada yaşıyorum zaten temizse dedikleri gibi almak istiyorum bakmamı tavsiye ettiginiz bir yeri varmıdır bu aracın
Arka torsiyon rulmanları dağılmış yada değişme vakti gelmiş olabilir eğer rulman bozulursa lastik biraz eğik durur buda ilerledikçe kasaya sürtme yapabilir. Başkada kronik sorunu yok bana kalırsa. Bu ikinci xsaram, parçası ise kesinlikle pahalı değildir, çoğu markayla kıyaslandığında ucuza bile kaçar aslında. Başka sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım.
Merhaba, xsara 1.8 lpgli 1998 model alma arefesindeyim. 16000 liraya kadar düşünüyorum. Endiselendigim nokta motorun LPG uyumu. Ne dersiniz alınır mı bu araç? Başka markalara mı yöneleyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Int32.Parse
quote:
quote:
Merhaba, xsara 1.8 lpgli 1998 model alma arefesindeyim. 16000 liraya kadar düşünüyorum. Endiselendigim nokta motorun LPG uyumu. Ne dersiniz alınır mı bu araç? Başka markalara mı yöneleyim?
başka markalara yönel çok çirkin araç ve eski citroen alma alt takımları çok çabuk bozuluyo
.aslında çirkin değilmiş ben citroenin başka modeliyle karıştırdım benim dediğim modelin arka çamurlukları jantın yarısına kadar inikti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ara-sıra -- 21 Temmuz 2017; 22:59:45 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç
quote:
quote:
quote:
başka markalara yönel çok çirkin araç ve eski citroen alma alt takımları çok çabuk bozuluyo
.aslında çirkin değilmiş ben citroenin başka modeliyle karıştırdım benim dediğim modelin arka çamurlukları jantın yarısına kadar inikti
Sanırım Citroën Bx den bahsettiniz. Xsaranin tipi içime sindi de motor kafa karıştırıyor. 1.6 olsa eyvallah ama 1.8 sıkıntıli olmasın?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç
quote:
quote:
quote:
Sanırım Citroën Bx den bahsettiniz. Xsaranin tipi içime sindi de motor kafa karıştırıyor. 1.6 olsa eyvallah ama 1.8 sıkıntıli olmasın?
1.8i sıkıntı olabilir 1.6 sına bakın
-
xsara 1.8 araç kullanıp, satıp kurtulan birisi olarak şunları söyleyebilirim.
* Çok hararet yapar
* Az yakar ama çok hararet yapar
* Yol tutuşu iyidir ama parçaları o kadar pahalıdır ki sanayiden aracınızla çıkarken gözleriniz dolar!
* Konforlu arabadır ama bir dörtlü düğmesini bulmak için 5 ayınızı harcarsınız en son 170 TL ye bulduğunuzda bayram edersiniz
* Satmak istediğiniz zaman 93 model şahinle kafa kafaya takas talebi duyduğunuzda moreliniz bozulur
* En sonunda arabamı sattım ve 96 model Uno 70S araba aldım çok mutluyum...
Bir kardeşimi Citroen Xsara araç almaktan vazgeçirebildiysem, bu dünyaya bir borcum kalmamıştır demektir. ÖZGÜRÜM!!! -
quote:
ya xsara kullanan üye yok yada mesaj yazmaya üşeniyorlar
Xsara Hidropnömatik süspansiyon temizse 20-25 rahat eder.
Benzer içerikler
- honda civic 1.5 yakıt tüketimi yorumları
- lastik basıncı sürekli düşüyor
- clio techno esprit alpine 1.0 tce x-tronic 90hp yorum
- dsg ıslak kavrama hangi modellerde var
- sahler paspas yorum
- byd han
- dacia jogger otomatik vites
- hyundai verna
- cupra terramar ne zaman gelecek
- mg hs phev 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X