Kaçak akım rolesi sürekli atıyor.
Forumda elektrikçi arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Evdeki tüm cihazları prizden çekmeme rağmen kaçak akım rolesi 5 dakikada 1 atıyor: Kaldırıyorum 5 dakika sonra tekrar atıyor: diğer sigortaların hiçbiri atmıyor. Bir türlü çözemedim:
BİLGİSAYAR KENDİLİĞİNDEN UYKU MODUNA GEÇİYOR.
Merhaba, windows 10 işletim sistemi, ASUSTEK COMPUTER İNC - H110M-K anakart olan bilgisayarımda her gün 13:35'te uyku moduna geçme sorunu var. Bir ara uzaktan çalışmak istediğim için bilgisayarı bios üzerinden veya görev zamanlayıcı ile otomatik kapatma-açma denemelerim oldu sanırım o zaman yanlışlıkla yaptım ama şimdi bunu kaldırmayı nereden yapacağımı bulamıyorum. görev zamanlayıcısına baktım böyle bir görev yok, biosta da böyle bir şey bulamadım. Bu her gün aynı saatte kendiliğinden uyku moduna alma olayını nasıl iptal edebilirim, yardımcı olur musunuz?
Merhaba, windows 10 işletim sistemi, ASUSTEK COMPUTER İNC - H110M-K anakart olan bilgisayarımda her gün 13:35'te uyku moduna geçme sorunu var. Bir ara uzaktan çalışmak istediğim için bilgisayarı bios üzerinden veya görev zamanlayıcı ile otomatik kapatma-açma denemelerim oldu sanırım o zaman yanlışlıkla yaptım ama şimdi bunu kaldırmayı nereden yapacağımı bulamıyorum. görev zamanlayıcısına baktım böyle bir görev yok, biosta da böyle bir şey bulamadım. Bu her gün aynı saatte kendiliğinden uyku moduna alma olayını nasıl iptal edebilirim, yardımcı olur musunuz?
SAMSUNG M31-REDMİ NOTE 8 PRO KAMERA?
Tek kriterimiz kamera, bütçemiz bu telefonlara yetiyor, hangisinin kamerası daha iyidir?
Merhaba, 15 adet bilgisayar var, bunlara yasal yolla en uygun fiyatla windows nasıl yükleyebilirim?
|
Taahhüt bitti ne alayım?
|
|
|
Düşük motorlu benzinli araç önerisi
|
Meslek: Tercih Danışmanı
6-Astra hb 99 cd 1999 model 1.6 lpgli gök mavi 5-clio hb 2001 1.4 rta gri 4-hyundai accent 1999 1.5 gls lacivert 3-honda civic 1994 1.5 beyaz 2-honda civic 1994 1.5 mavi 1-toyoto corolla 1993 1.3 balköpüğü |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.530
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 36.578 (Bu ay: 565)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 100 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası