Merhaba, windows 10 işletim sistemi, ASUSTEK COMPUTER İNC - H110M-K anakart olan bilgisayarımda her gün 13:35'te uyku moduna geçme sorunu var. Bir ara uzaktan çalışmak istediğim için bilgisayarı bios üzerinden veya görev zamanlayıcı ile otomatik kapatma-açma denemelerim oldu sanırım o zaman yanlışlıkla yaptım ama şimdi bunu kaldırmayı nereden yapacağımı bulamıyorum. görev zamanlayıcısına baktım böyle bir görev yok, biosta da böyle bir şey bulamadım. Bu her gün aynı saatte kendiliğinden uyku moduna alma olayını nasıl iptal edebilirim, yardımcı olur musunuz? |
Bilgisayarım her gün 13:35'te uyku moduna geçiyor.
-
-
görev zamanlayıcısına komut eklemiş olabilirsiniz aşağıdaki linki inceleyin ve biosunuzu resetleyin hergün aynı saatte gerçekleşen bu olay için mutlaka bi program vb şeyler yapmış olmalısınız bulup kaldırmaya çalışın
https://qastack.info.tr/superuser/1020871/make-pc-wake-up-using-task-scheduler-in-win-10-from-sleep
-
quote:
Orijinalden alıntı: armagan_60görev zamanlayıcısına komut eklemiş olabilirsiniz aşağıdaki linki inceleyin ve biosunuzu resetleyin hergün aynı saatte gerçekleşen bu olay için mutlaka bi program vb şeyler yapmış olmalısınız bulup kaldırmaya çalışın
https://qastack.info.tr/superuser/1020871/make-pc-wake-up-using-task-scheduler-in-win-10-from-sleep
Yanıt için teşekkür ederim, görev zamanlayıcıda görevleri listelediğimde böyle bir görev çıkmıyor. ama biosu resetlemek nasıl oluyor onu araştırayım teşekkürler
-
"Exit" Menüsünden "Load Optimized Defaults" yada Load Setup Defaults'u seçerek fabrika ayarlarına geri döndürebilirsin.
Benzer içerikler
- ekran çözünürlüğü 1024x768 değişmiyor
- kargo info
- legacy usb support nedir
- no bootable device insert boot disk and press any key
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- mavi ekran hatası
- secure boot nedir
- 0xc00007b hatası çözümü
- dlss nedir
- bilgisayar hızlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X