Şimdi Ara

Her Gece 3:30'da İnternet Kesintisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konya'da ikamet ediyorum. UyduNet kullanıyorum. Her gece 3:30 sularında internetim gidiyor ve 4:30'da geri geliyor. Bu süre zarfında kabloTV'de herhangi bir sıkıntı yok. Aradığımda cevap alamıyorum. Sizde de aynı sıkıntı var mı acaba?

• aynı sorun bende de var tv açık sorun yok net gidiyor. yer konya

aslında iyi oluyor uyuma zamanının geldiğini fark edip gidip yatıyorum
  • Ankara`da da aynı. 4 civarı kesiliyor. Ne zaman geliyor bilmiyorum. Kesildi madem ben de yatayım diyorum.
  • bir haftadır dikkat ediyorum her gece yapıyor. 4 civarı gidiyor gelmek bilmiyor... hayırdır? Yer İstanbul.
  • istanbul.aynı problemi yaşıyorum ?
  • Peki arıza ile ilgili bilgilendirme SMS'i geliyor mu, mesela saat 03.30'da internet erişiminiz kesilecektir falan diye? Tekirdağ'da arkadaşa geliyordu.
  • yok canım öyle bişi olur mu ya, pat diye gidiyorr.. dns ile ilgili bir sorun buluyordu windows, yanılmıyorsam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son 3-4 gündür de muğla'da sık sık kopmalar var.
  • Hayır hiç bir uyarı, sms veya bilgilendirme almıyorum. Anında kesiliyor yaklaşık 4:30 sularında geri geliyor. Son bir kaç aydır oluyor. Ama önceden 2-3 günde bir oluyordu. Şimdi 2 haftadan beri her gün oluyor.
  • Merhabalar,

Ben istanbuldayım.Türk telekom'da yavaşlama oluyor ve uydunet stabil diye uydunet'e geçtim.3 yıldır hiç problemsiz kullanıyordum.yaklaşık 2 ay önce mahallemizdeki fiber kablolar yenilendi.Bu olaydan sonra internet gece gidiyor ve hiç gelmiyordu.Bilgisayarınızda problem var dediler.Evde 3 tane bilgisayar var hepsindemi problem var? Teknik servis eve geliyor,düzeltip gidiyorlar.Sinyal düşük geliyormuş...

Sebebini sordum; fiber portları üzerinde çalışma yapıldığında hat üzerinde sinyal kayıpları yaşanmaktaymış.Bu cevaba göre hergün teknisyenin evime gelip sinyali düzeltmesi gerekiyor :)

Ben hattımı kapattırıyorum.Çaresiz kaldım.
  • böyle adilik görmedim ben 03.50 civarı kesilip 4.30 gibi falan geliyor bağlantı. Birşeyleri yeniliyorlar dönem dönem ve bu çok sık oluyor. Aradığınızda ise Size genel arıza diyip geçiştiriyorlar. Biz salağız çünkü.
  • bu olay 2 haftadır oluyor serverlarında bilmem ne yapıyorlarmış 3 sefer aradım bugün son dediler hep gelelim soruna modemin ip alamasısı dediler en son server bakımdan kaynaklı
  • 24,.msdzv,.msd.m,arskrajkl ba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 14:33:59 >
  • Konu biraz eski ama önceden bizede oluyordu. Gece gece ne halt yiyorlarsa artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,.mdf. m,d m, bewt nlt eg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 14:34:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdursun

son 3-4 gündür de muğla'da sık sık kopmalar var.

Aynen bende muğladayım sürekli kesilmeye başladı. Hangi sağlayıcı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rob dö şambır

tahminim: dinamik IP kullananların 24 saatten fazla aynı IP kullanmasını engellemek için yapıyorlar.

Bunu onceden zaten yapiyorlardi ama suresi 4-5 gun hatta 1 haftayi buluyordu. Kota kontrolununu 12 saat sabit araliga indirdiler. Simdi de her gece seklinde mi kopartmak icin mi degistirmisler bu sistemi acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

Orijinalden alıntı: alperdursun

son 3-4 gündür de muğla'da sık sık kopmalar var.

Aynen bende muğladayım sürekli kesilmeye başladı. Hangi sağlayıcı?

muğlada sadece ttnet altyapısı var. diğer smile, biri, doping ... hepsi ttnet altyapısı. bulunduğum yere yakın zamanda fiber gelicek. onun çalışmaları olabilir :S
  • Ankaradada aynı durum var, gece 3:30-4:30 arası net gidiyor.
  • Tekirdağda adsl kullanıcısıyım 2 aydır takipteyim en az 20 kere denk geldim saat sabah 5:55'te internet kesiliyor 2 dkya yerine gelio ama her gece aynı saat ve dkkada olması aklıma sadece sunucu veya herneyse otomatik olarak bunu yaptığı düşüncesi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.