Bildirim
TÜM MARKALARDA EN ÇOK TUTULAN KASA-MODELLER
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
24 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tutulandan ziyade tutulmayanlar yapılsa daha kolay olmaz mı?
Mesela eski arabamız olan kedi gözlü Toyota Corolla (2000) pek tutulmamıştı diye biliyorum.
-
Evet bu pek tutulmadı. Ama ben genel bir liste oluşturalım diyorum, hem kasa, hem şanzuman hemde donanım paketi olarak. örneğin civic için dolu paket olan elagance tutuluyor ama clio için dolu paket touch tutulmuyor. Tüm bunların yer aldığı genel bir liste. Kimse yapmazsa ben uğraşırım :) tüm modelleri olmasa da toyota-honda-opel-fiat-renault-wv-ford yaparım -
-
-
Fluence-Jetta-Focus yazalım şuraya, -
Astra k tutulmadı bence -
Önceki kasası kadar olmasa da tutmuştu bence.quote:
Orijinalden alıntı: Therocqula
Tutulandan ziyade tutulmayanlar yapılsa daha kolay olmaz mı?
Mesela eski arabamız olan kedi gözlü Toyota Corolla (2000) pek tutulmamıştı diye biliyorum. -
böyle değil abi :) mesela jetta hangi kasa hangi motor hangi şanzumanquote:
Orijinalden alıntı: parker48
Fluence-Jetta-Focus yazalım şuraya, -
bence dequote:
Orijinalden alıntı: Furkovic
Astra k tutulmadı bence -
Golf'ün bütün kasaları
Focus1, Focus2 sedan ve HB. Focus3, Focus4 sedan.
Megane sedanların hepsi
Fiat'ın Linea, Egea tarzı sedanlarının hepsi
Passat'ın tüm kasaları
Yukardaki yuvarlak farlı hariç tüm Corolla'lar
Honda Civic tüm kasalar. -
Tofaş'ın kuşları, fiatda son zamanda egea ve hafif ticaride fiorino-courier, reno da clio, wv de passat ,golfler ticaride transporter. Fordda ticari transit, binek focuslar, Toyota'nın corollası gerisi yalan. Honda da civic. Nissanda qasqhai. Peugeot 3008 ve 301. Citroende c Elysee. Daciada Duster, Tırda actross.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
autocarBest selling cars of all time, from each car maker | Autocarhttps://www.autocar.co.uk/slideshow/best-selling-cars-all-time-each-car-maker-1#63
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çoğuna katılıyorum. Ufak eklemeler yapmak isterim ki, VW'lerdeki FSi motorlu modeller tutulmadı pek. Corolla'ların dizelleri pek tutulmadı. Bence, Honda Civic FB7 de pek tutmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X