Şimdi Ara

9.000 Tl'ye Tata İndica 1.4 dizel ara alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
35.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba yaklaşık olarak 9 bin tl bütçem var aklımda tata indica 1.4 dizel var hem klimalı hemde yüksek model olması nedeniyle kafama yatıyor tip olarakta albenisi var. yorumlarınız nelerdir NOT: Lütfen sallama yorum yapmayın bu aracı bilen ve kullanan arkadaşlar yorum yapsın.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tata İndica 1.4 Dizel Alınır mı?

Tata İndica 1.4 Dizel, bütçe dostu bir dizel hatchback arayanlar için uygun bir seçenek olabilir. Bu araç, hem uygun fiyatı hem de yakıt verimliliği ile bilinmektedir.

Avantajları:

• Uygun fiyat: Tata İndica 1.4 Dizel, piyasadaki en uygun fiyatlı dizel hatchbacklerden biridir.
    • Yakıt verimliliği: Dizel motoru, mükemmel yakıt verimliliği sağlayarak uzun vadede tasarruf etmene yardımcı olabilir.
    • Sağlamlık: Tata araçlar, sağlamlıkları ve dayanıklılıklarıyla ünlüdür. İndica 1.4 Dizel de bu özelliğiyle öne çıkar.
    • Geniş iç mekan: İndica 1.4 Dizel, boyutuna göre geniş bir iç mekana sahiptir ve rahat bir sürüş deneyimi sunar.

Dezavantajları:

• Eski teknoloji: Tata İndica 1.4 Dizel, eski bir araçtır ve bu nedenle en son teknoloji özelliklerini sunmayabilir.
    • Düşük güç: 1.4 litrelik dizel motorun güç çıkışı, özellikle yüklü haldeyken yetersiz kalabilir.
    • Yol tutuşu: İndica 1.4 Dizel'in yol tutuşu, bazı sürücüler için yetersiz bulunabilir.
    • Kalite sorunları: Bazı Tata araçlarında kalite sorunları bildirilmiştir. İndica 1.4 Dizel'i satın almadan önce bu sorunları araştırmak önemlidir.

Sonuç:

Tata İndica 1.4 Dizel, uygun fiyatlı ve yakıt verimli bir hatchback arayanlar için bir seçenek olabilir. Ancak, eski teknolojisi, düşük gücü ve olası kalite sorunları nedeniyle satın almadan önce dikkatlice değerlendirilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende o civarda bir araba bakıyorum fakat pazarda 1 tane bile yok
  • merhaba askerdem ,

aracın 2006 model indigo 1.4 TDi sini kullandım.parasına göre güzel araç,ekonomik.hidrolik direksiyon,ABS,Klima sı var.iç aksamı biraz kalitesiz.amatisörler sert ( konfor yok ).benzin ve bagaj içerden açılıyor.bu aracı 2 haftaya yakın kullandım.130 km hızla bayır yukarı 4 kişi banamısın demiyor bastıkca daha istiyor .temiz'se alınabilir .
    motor sesi diğer dizel araçlara göre albea vs.. daha fazla.binici olarak alınır.ilerde satacam derseniz zorlanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenmat

bende o civarda bir araba bakıyorum fakat pazarda 1 tane bile yok

birader sahibinden.com'da bir sürü var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-2005-model-tata-indica-1-4-tdi-klimali-full-83-000-km-de-41812494/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-indica-1-4-41914672/detay

• kayseriden bakıyorum
    abi ben burada araç beğeniyorum
    servisie götürüyorum
    yok yağ kaçırıyor motor istiyor
    temiz araba çıkmıyor birde şehir dışına çıkarsam bu gidişle araba parasını expertize vereceğim
  • mazotlu olan modellerde yanılmıyorsam 2005 lerin turbo yok.şayet diezel alacaksanız turbo lu model olmasına dikkat ediniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir arkadaşım bu aracı 150.000km'dir 10 numara yağ ile kullanıyor. Bakımları 50.000'de bir falan yarım yamalak yapılıyor ama araba hala gitmeyi sürdürüyor. İlginç şekilde sağlam bir araba.
  • 50 bin km yağ değiştirmeden hiçbir araba gitmez. motor yatak sarar. sallamışsın gibi
  • ALACAKSAN BU FİYATA GOLF DE ALABİLİRSİN YAKITI İDEAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerblow -- 5 Şubat 2011; 19:52:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentboz

50 bin km yağ değiştirmeden hiçbir araba gitmez. motor yatak sarar. sallamışsın gibi

yalan borcum vardı zaten sana
  • yakıt olarak mazot yerine 10 numara gaz yağı kullanıyor olabilir yoksa arkdaşın dediği gibi motor yatak sarar 50.000'deki yağ artık özelliğini yitirmiş olur.

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Bir arkadaşım bu aracı 150.000km'dir 10 numara yağ ile kullanıyor. Bakımları 50.000'de bir falan yarım yamalak yapılıyor ama araba hala gitmeyi sürdürüyor. İlginç şekilde sağlam bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerdem

yakıt olarak mazot yerine 10 numara gaz yağı kullanıyor olabilir yoksa arkdaşın dediği gibi motor yatak sarar 50.000'deki yağ artık özelliğini yitirmiş olur.

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Bir arkadaşım bu aracı 150.000km'dir 10 numara yağ ile kullanıyor. Bakımları 50.000'de bir falan yarım yamalak yapılıyor ama araba hala gitmeyi sürdürüyor. İlginç şekilde sağlam bir araba.

10 numara yağı gaz yağı ile karıştırıyor. 1 teneke yağa az da gaz yağı koyuyor.
  • bu arabaya karşı çok ön yargı var. 9000 e bence alınabilecek uygun arabalardan birtanesi. kaç gündür araba bakıyorum bu fiyata uno hobby, tipo, bilimum tofaş , envai çeşit çok eski model ww serileri var.

İnsanlar tataya karşı çok ön yargılılar. Hiç kullanmayan birisi tutup o araba çöp, o araba ölü gibi ifadeler kullanıyorlar. Bence bu arabayı asıl kullanan arkadaşlar bulup onlara sormamoız gerekir.

Sahibindeki ilanlar genelde ocak şubat ilanları , muadillerine göre yüksek fiyat isteyen birkaç aydan beri satmaya çalışanlar da var ama genelde ilanlar taze.

Motorunu mercedes yapıyor, illaki içindeki mercedes amg serisi değil ama sonuçta nekadar kötü olabilir ki sonuçta mercedes...

Abs, klima, hidrolik dreksiyon, 4 cam otomatik, dizel, vs vs araba genelde full,,,

şahsi fikrim en büyük artısı modeli yüksek 2006-2007 model araba genelde bunlar yani KASKO yapılabilir hele ki benim gibi istanbuldaysanız kasko bence şart...

9.000 tl ye başka kasko yapabileceğiniz bir araç yok öz ve kesin.Büyükşehirde kullanacaksanız kasko yapılabilen modeli yuksek araba bakın....

• quote:

Orijinalden alıntı: caca40

bu arabaya karşı çok ön yargı var. 9000 e bence alınabilecek uygun arabalardan birtanesi. kaç gündür araba bakıyorum bu fiyata uno hobby, tipo, bilimum tofaş , envai çeşit çok eski model ww serileri var.

İnsanlar tataya karşı çok ön yargılılar. Hiç kullanmayan birisi tutup o araba çöp, o araba ölü gibi ifadeler kullanıyorlar. Bence bu arabayı asıl kullanan arkadaşlar bulup onlara sormamoız gerekir.

Sahibindeki ilanlar genelde ocak şubat ilanları , muadillerine göre yüksek fiyat isteyen birkaç aydan beri satmaya çalışanlar da var ama genelde ilanlar taze.

Motorunu mercedes yapıyor, illaki içindeki mercedes amg serisi değil ama sonuçta nekadar kötü olabilir ki sonuçta mercedes...

Abs, klima, hidrolik dreksiyon, 4 cam otomatik, dizel, vs vs araba genelde full,,,

şahsi fikrim en büyük artısı modeli yüksek 2006-2007 model araba genelde bunlar yani KASKO yapılabilir hele ki benim gibi istanbuldaysanız kasko bence şart...

9.000 tl ye başka kasko yapabileceğiniz bir araç yok öz ve kesin.Büyükşehirde kullanacaksanız kasko yapılabilen modeli yuksek araba bakın....

hocam motor mercedes mi yoksa fiat'ın multijeti mi.
    bi yerde fiat'ın ödüllü motoru mjet diye okumuştum ama. yeni vista kesin fiat motorlu da. bunun mercedes olduğu kesin mi acaba

ayrıca diğer dizellere göre hem ucuz hem de km'leri düşük

• quote:

Orijinalden alıntı: omer-asit

quote:

Orijinalden alıntı: caca40

bu arabaya karşı çok ön yargı var. 9000 e bence alınabilecek uygun arabalardan birtanesi. kaç gündür araba bakıyorum bu fiyata uno hobby, tipo, bilimum tofaş , envai çeşit çok eski model ww serileri var.

hocam motor mercedes mi yoksa fiat'ın multijeti mi.
    bi yerde fiat'ın ödüllü motoru mjet diye okumuştum ama. yeni vista kesin fiat motorlu da. bunun mercedes olduğu kesin mi acaba

ayrıca diğer dizellere göre hem ucuz hem de km'leri düşük

vistaların motoru fiat olabilir ama 2005-2006 2007 lerin motoru mercedes olarak biliyorum. tabii mercedesin fullu de değil.

• doğanların broadwaylerin bu fiyata satılmaya çalışıldığı piyasada oldukça uygun gerçekten fiyatı

servis durumu nasıldır acaba kullananlar bilgi verebilirler mi?
    yetkili servisinde bakımlar kaç lira tutuyor yada yedek parçaların maliyetleri nedir
  • Tataların sadece pikaplardaki motoru mercedes diye biliyorum tata geçtiğimiz yıllarda jaguar ve land roverı aldı kendi motorunu üretecek kadar büyük firmadır kendileri:) büyük şehirlerde parça sıkıntısı olacağını pek sanmıyorum türkiyede isotlar tarafından getiriliyor tata.
  • indica nın turbosunda sakatlık yoksa babalar gibi alınır.
    malum ikinci el dizel araba riskli iştir
    klima 4hava yastıgı çoğunda da abs oluyor
    yalnız satarken zorlanırsın
    okadar
  • Madem herkes bu fiyata alınabilecek en iyi araç diyor neden satarken zorlanılıyor anlamıyorum.
    Bu önyargılarımızdan ne zaman kurtulucaz. Kime sorsan fiyata göre çok iyi diyor ama iyi diyenler bile 9-10 bin liralık araç alacakları zaman tataya bakmıyorlar bile
    örnek olarak kendimi gösterebilirim çok mantıklı geliyor ama 9-10 bin liraya araç alacak olsam 93-94 civic HB alırım heralde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.