|
Bildirim
Çıtır hasarlı 98 model Toyota Corolla satılır. Bilgi için özel mesaj :)
|
Türkiyede ki ölümlerin çoğu aynı nedenden düşük modelli hiç bir güvenlik önlemi olmayan konserve kutusu gibi araçlar yüzünden bu fiyatlar devam ettikçe yeni araçlara geçmemizde imkansiz .
|
1 2 gün önce volvo s40 symbol ü ezip geçmişti.
Bunu Yeryüzünden siler herhalde. |
güncel otomobiller 3 kalemde güvenlik sağlıyorlar.
kabin güçlendirilmiş çelikten imal ediliyor böylece her ihtimalde içeri doğru bükülmüyor. kabin dışındaki parçalar kabinden daha zayıf malzemelerle imal ediliyor böylece kaza sırasında oluşan gücü emiyorlar. hava yastıkları ve başlıklar ile baş ve boyun zedelenmeleri önleniyor. bunlara rağmen yinede alçak bir araçla tırın altına girdiğinize her araçta ölüyorsunuz. yüksek araçların bu konuda büyük avantajı var. bu açıdan suv modası güvenliğe katkı sağlıyor diyebiliriz. |
Bu kasa bütün dünyada hurdaya ayrıldı zaten, ama burda efsane kasa diye ilan açıp astronomik fiyatlar çekiyorlar buna.
|
burda önemli bir noktada hızların 64 olması. çoğumuz mahalle arasında yapıyoruz bu hızı.
ulan teyze sonunda diyorki Always buy the safest car you can afford, Safety is not a luxuary ah teyze ah, bilsen burda nasıl lüks. |
Şimdi Corolla yerine Şahin olacaktı.Apaçi edition.
İkiye bölünerek sürücüyü kurtarırdı. |
Bu videoyu izler izlemez kendimi showroomda buldum. Az daha eski arabamı takasa verip sıfır araç alıyordum. Neyseki mesajınızı gördüm sakinleştim, vazgeçtim. Teşekkür ederim
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 17 Mayıs 2017; 16:50:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 17 Mayıs 2017; 17:49:15 > |