ARKADAŞLAR MERHABA..BEN DE ARANIZA KATILDIM..98 V40 2.0 OTOMATİK ALDIM ARACIM 94.000 DE ELÇİLİK ARABASI VE HİÇ GARAJDAN ÇIKMAMIŞ..ARABA ALMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM ANCAK ARABANIN BU KADAR TEMİZ OLMASI KARŞISINDA DAYANAMADIM HİÇ AKLIMDA OLMAYAN BİR MARKA OLMASINA RAĞMEN ALDIM GİTTİ.. ANCAK ARABANIN MOTORU ISININCA KLİMA BÖLGESİNDEKİ FANI AÇIYORUM,HAVAYI CAMA VERİYORUM HİÇ BİR SORUN YOK AMA HAVANIN ARABA İÇİNDE DOLAŞMASINI SAĞLAYAN DÜĞMEYE BASINCA, SAĞ ÖN GÖĞÜS BÖLGESİNDEN TAK TAK TAK DİYE SÜREKLİ SES GELİYOR.DÜĞMEYE TEKRAR BASINCA SES KESİLİYOR..BİLGİSİ OLAN VAR MI?SANKİ KAPAK KAPANMAYA ÇALIŞIYOR DA KAPANAMIYOR GİBİ YA DA BİR TIRNAK TAKILIYOR GİBİ..ACABA DIŞARDAN GELEN HAVAYI KAPATAN MEKANİZMA, SAĞ ÖN GÖĞÜS BÖLGESİNDE Mİ?? BİR DE ARADA BİR ABS IŞIĞI YANIP SÖNÜYOR, SOKET GİBİ BİR ŞEY Mİ VAR GEVŞEMİŞ OLABİLİR Mİ?KONTAK TEMİZLEYİCİ İLE TEMİZLEYEYİM Mİ ARACIM 140 HP DEĞİL Mİ? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUMM..TEŞEKKÜRLERR...
10 gündür cevap yazan olmamış hayret yönlendirmeyi cam kısmına alırsanız otomatik olarak klima devreye giriyor sürekli o modda kullanıyorsanız yakıta zararı olur , iç dolaşımı açtığınızda gelen tıkırtıda fanın göbeinden gelebilir yada içine sıkışan bi parçacıktan gelebilir , motor 140 bg olup o yıldaki lagunaların mototruyla aynıdır buda daha basit yedek parça temini anlamına gelebilir bazı durumlarda bilginize abs konusunda ise tekerleri açtırmanz gerekecek herhalde yada en azından lifte aldırıp alttan soketleri kontrol ettirmeniz gerekecek